Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Hyper έγραψε:Γεια σου κωστα, να σε ρωτησω κατι το μιλι κ τα υπολοιπα αθληματα για τα αλεξιπτωτα θα τα δωσουμε στην αρχη στο πευκο η μετα που θα γινει ο διαχωρισμος δηλαδη μετα τις 6 βδομαδες (περιπου) ;

Δε νομίζω τώρα με το 9μηνο να καθέστε 6 εβδομάδες στο πεύκο.
Πέρα απο αυτό, πίστευω είναι λόγικο να μη θυμάμαι ποια εβδομάδα ακριβώς θα τα δώσετε γιατί κοντεύει 2 χρόνια που τα έδωσα εγω...
Νομίζω την τρίτη εβδομάδα θα δώσετε.
Δηλαδή θα δηλώσετε σε ποιές μοίρες θέλετε να πάτε και αυτοί που έχουν δηλώσει αλεξίπτωτα θα δώσουν την τρίτη εβδομάδα τα αθλήματα.
Αν κάνω λάθος ένας που τα πέρασε τώρα τελευταία να μας βοηθήσει.
Παντως μη σε απασχολεί αυτο.
Το σίγουρο ειναι οτι θα μάθεις μια μέρα πριν φύγεις αν σε πήραν.
(Αν δεν έχεις τηλέφωνο)

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Hyper »

10κωστας50 έγραψε:
Hyper έγραψε: Γεια σου κωστα, να σε ρωτησω κατι το μιλι κ τα υπολοιπα αθληματα για τα αλεξιπτωτα θα τα δωσουμε στην αρχη στο πευκο η μετα που θα γινει ο διαχωρισμος δηλαδη μετα τις 6 βδομαδες (περιπου) ;

Δε νομίζω τώρα με το 9μηνο να καθέστε 6 εβδομάδες στο πεύκο.
Πέρα απο αυτό, πίστευω είναι λόγικο να μη θυμάμαι ποια εβδομάδα ακριβώς θα τα δώσετε γιατί κοντεύει 2 χρόνια που τα έδωσα εγω...
Νομίζω την τρίτη εβδομάδα θα δώσετε.
Δηλαδή θα δηλώσετε σε ποιές μοίρες θέλετε να πάτε και αυτοί που έχουν δηλώσει αλεξίπτωτα θα δώσουν την τρίτη εβδομάδα τα αθλήματα.
Αν κάνω λάθος ένας που τα πέρασε τώρα τελευταία να μας βοηθήσει.
Παντως μη σε απασχολεί αυτο.
Το σίγουρο ειναι οτι θα μάθεις μια μέρα πριν φύγεις αν σε πήραν.
(Αν δεν έχεις τηλέφωνο)

Οκ ευχαριστω δεν με ενδιαφερει ακριβως το ποτε, στο περιπου ηθελα να μαθωΕικόνα
panagiots

Δημοσίευση από panagiots »

Μιλι:5.40, ελξεις 15, καμψεις 45, κοιλιακους 90-100, βυσμα 0. Περναω;

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Παιδια μην μπερδευεστε στα κεντρα πεζικου ερχεται ενα κλιμακιο για ειδικες δυναμεις δεν ερχεται ξεχωριστα για πεζοναυτες-αλεξιπτωτιστες-καταδρομεις... Κτλ.
ολοι κανουν τις ιδιες αθλητικες δοκιμασιες πχ 20 καμψεις-4 ελξεις-1.000μ σε 5 λεπτα. Και αφου εχεις επιλεξει αλεξιπτωτιστης οταν σε στειλουν μ. Πευκο απο εκει κανεις της μεγαλυτερες σε βαθμο δυσκολιας αθλητικες δοκιμασιες που ειναι 1 μιλι σε 7 λεπτα 30 καμψεις 35 κοιλιακους και 6 ελξεις.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

OMEGA έγραψε:Παιδια μην μπερδευεστε στα κεντρα πεζικου ερχεται ενα κλιμακιο για ειδικες δυναμεις δεν ερχεται ξεχωριστα για πεζοναυτες-αλεξιπτωτιστες-καταδρομεις... Κτλ.
ολοι κανουν τις ιδιες αθλητικες δοκιμασιες πχ 20 καμψεις-4 ελξεις-1.000μ σε 5 λεπτα. Και αφου εχεις επιλεξει αλεξιπτωτιστης οταν σε στειλουν μ. Πευκο απο εκει κανεις της μεγαλυτερες σε βαθμο δυσκολιας αθλητικες δοκιμασιες που ειναι 1 μιλι σε 7 λεπτα 30 καμψεις 35 κοιλιακους και 6 ελξεις.

Πολυ σωστά, καλά έκανες και το είπες γιατί κάποιοι μπερδεύονται.Εικόνα
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από fideas emk »

panagiots έγραψε: Μιλι:5.40, ελξεις 15, καμψεις 45, κοιλιακους 90-100, βυσμα 0. Περναω;

Ανετα. Κανε τις καμψεις 100 (ευκολο) για να εισαι πρωτος.

Opix

Δημοσίευση από Opix »

Θα ήθελα την βοήθειά σας.
Έκοψα την αναβολή μου τον Ιούλιο και περιμένω να με καλέσουνε για να παρουσιαστώ Νοέμβριο.
Τόσο όταν πέρασα περιοδεύων όσο και τώρα που έκοψα την αναβολή ΔΕΝ δήλωσα οτι θέλω ειδικές δυνάμεις.(μη ρωτάς γιατί)
Τώρα θέλω να προσπαθήσω για αλεξίπτωτα. Τι να κάνω;

Να περιμένω για όταν θα έρθει το κλιμάκιο στο κέντρο που θα είμαι αρχικά; Έρχεται σίγουρα και πάντα σε όλα τα κέντρα;
Ή να κάνω και μια αίτηση στο στρατολογικό μου γραφείο από τώρα καλύτερα;

Οι δοκιμασίες είναι
α) 8 έλξεις
β) 30 κάμψεις
γ) Τρέξιμο 1 μίλι σε λιγότερο από 7 λεπτά της ώρας
δ) Άλμα από τον εκπαιδευτικό πύργο των 11 μέτρων
ΣΩΣΤΑ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

Opix έγραψε:Θα ήθελα την βοήθειά σας.
Έκοψα την αναβολή μου τον Ιούλιο και περιμένω να με καλέσουνε για να παρουσιαστώ Νοέμβριο.
Τόσο όταν πέρασα περιοδεύων όσο και τώρα που έκοψα την αναβολή ΔΕΝ δήλωσα οτι θέλω ειδικές δυνάμεις.(μη ρωτάς γιατί)
Τώρα θέλω να προσπαθήσω για αλεξίπτωτα. Τι να κάνω;

Να περιμένω για όταν θα έρθει το κλιμάκιο στο κέντρο που θα είμαι αρχικά; Έρχεται σίγουρα και πάντα σε όλα τα κέντρα;
Ή να κάνω και μια αίτηση στο στρατολογικό μου γραφείο από τώρα καλύτερα;

Οι δοκιμασίες είναι
α) 8 έλξεις
β) 30 κάμψεις
γ) Τρέξιμο 1 μίλι σε λιγότερο από 7 λεπτά της ώρας
δ) Άλμα από τον εκπαιδευτικό πύργο των 11 μέτρων
ΣΩΣΤΑ;

περνάνε κλιμάκια απ'όλα τα κέντρα εκπαίδευσης στρατού ξηράς οι δοκιμασίες για να πας από άλλο κέντρο στις ειδικές δυνάμεις είναι 20 καμψεις 4 έλξεις και 1000 μέτρα σε 5 λεπτά
joeyj
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από joeyj »

Δηλωσα πεζοναυτες... Αλλα τωρα με ψιλοπορωνει η ιδεα... Εικόνα! Βασικα ομως, ειναι σιγουρο οτι θα με παρουν εκει που δηλωσα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

joeyj έγραψε:Δηλωσα πεζοναυτες... Αλλα τωρα με ψιλοπορωνει η ιδεα... Εικόνα! Βασικα ομως, ειναι σιγουρο οτι θα με παρουν εκει που δηλωσα;

και να μην σε πάρουνε όπου και να παρουσιαστείς θα μπορείς να πας ειδικές δυνάμεις οπότε μην αγχώνεσαι
joeyj
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από joeyj »

1 μιλι σε 7 λεπτα 30 καμψεις 35 κοιλιακους και 6 ελξεις: Αυτα ειναι τα αγωνισματα για τα αλεξιπτωτα η εχω ξεχασει κανενα παιδια; Εψαξα κ πριν απλα μηπως λειπει κανενα. Βυσμα υπαρχει αλλα τα παραπανω τα βγαζω ανετα. Εγω που θα κανω 9μηνο μονο 2 αλματα κανω τελικα; Ευχαριστω εκ των προτερον... Εικόνα
lucky look

Δημοσίευση από lucky look »

Παιδες,

εγω ειχα δηλωσει αλεξιπτωτιστες και με πηρανε στο εκτο ταγμα πεζικου στην κορινθο.
ξερω οτι μπορω να δηλωσω ειδικες δυναμεις, να περασω τις αθλητικες δοκιμασιες και να με στειλουν στο πευκο. Θα περασω ομως και αθληματα για τη ΣΧ. ΑΛ, ή πλεον μπορω να παω μονο καταδρομεις;

ευχαριστω εκ των προτερων!
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Περνας αρχικα τις δοκιμασιες για να ερθεις πευκο σαν καταδρομεας και επειτα περιμενεις να γινουν τα αλλα τεστ δοκιμασιας (μιλι, ελξεις κλπ) ωστε να μπεις στους αλεξιπτωτιστες. Αρα βημα βημα θα γινει μην αγχωνεσαι δεν στα βαζουν ολα μαζι, καθεσαι στο πευκο καποιο διαστημα και μετα περνας τις εξετασεις αλεξιπτωτιστων

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Εγω κανονικα μεγαλο πευκο παρουσιαζομαι 17/11 παρολο που πριν 4-5 χρονια οταν πειρα αναβολη δεν το ειχα δηλωσει, απλως οταν την εκοψα δηλωσα αλεξιπτωτιστης.

@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από @xristos@ »

lucky look έγραψε:Παιδες,

εγω ειχα δηλωσει αλεξιπτωτιστες και με πηρανε στο εκτο ταγμα πεζικου στην κορινθο.
ξερω οτι μπορω να δηλωσω ειδικες δυναμεις, να περασω τις αθλητικες δοκιμασιες και να με στειλουν στο πευκο. Θα περασω ομως και αθληματα για τη ΣΧ. ΑΛ, ή πλεον μπορω να παω μονο καταδρομεις;

ευχαριστω εκ των προτερων!

Μπορεις να δηλωσεις αλεξιπτωτα, τον ιδιο δρομο ακριβως θα περασουμεΕικόνα 17 μπαινω και εγω 6ΣΠ και εγω δηλωσα καταδρομεας οταν εκοψα την αναβολη και με στειλανε κορινθοΕικόνα
...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες