καπου εκει...ILIAS KRITI έγραψε:Οποτε μιλαμε για 10-15 γεναρη το παρα πολυ

καπου εκει...ILIAS KRITI έγραψε:Οποτε μιλαμε για 10-15 γεναρη το παρα πολυ
α0χ0αχ0αχ0... ΚΑΛΟ!Whiteyez έγραψε:Όχι άλλη αναμονή, παρακαλώ.
προηγουμενα χρονια επαιζε τετοιο ενδεχομενο. Πολλοι ηταν που τελευταια στιγμη τα παραταγαν. Τον δυσκολο καιρο που διανυουμε ομως. Δυσκολα καποιος θα κλεισει τη πορτα, παρολαυτα ας προτρεψω οσους το ψηνουν να παραιτηθουν να το κανουν, μπας και καλεσουν και την παρτη μουbonito έγραψε:Οσο περιμενεις μπορεις να σκεφτεις 100 διαφορετικους λογους για να ΜΗΝ γινεις αστυνομικος και την τελευταια στιγμη να τους πεις "γαμησετο ρε φιλε τωρα δεν σηκωνω εγω το τηλεφωνο για ενα μηνα... " θα σου απαντησω τον μαιο...
Αλεξανδρος έγραψε:Παιδια αν ξερει καποιος να μου απαντησει ποσοι επιλαχοντες μπηκαν ακριβως. Εγω ειμαι μερικες θεσεις κατω απο τους 120 που καλεσαν για αθληματα. Τελος οι ελπιδες να περιμενω την επομενη;
Αλεξανδρος έγραψε:Παιδια αν ξερει καποιος να μου απαντησει ποσοι επιλαχοντες μπηκαν ακριβως. Εγω ειμαι μερικες θεσεις κατω απο τους 120 που καλεσαν για αθληματα. Τελος οι ελπιδες να περιμενω την επομενη;
NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Σίγουρα είναι τρία πράγματαΑλεξανδρος έγραψε:Παιδια αν ξερει καποιος να μου απαντησει ποσοι επιλαχοντες μπηκαν ακριβως. Εγω ειμαι μερικες θεσεις κατω απο τους 120 που καλεσαν για αθληματα. Τελος οι ελπιδες να περιμενω την επομενη;
α] Δεν έχει σταλεί μέχρι σήμερα ούτε στίς Α. Δ Χώρας τελικός συγκεντρωτικός πίνακας επιτυχόντων-προσλαμβανομένων.
β]Στην Α. Δ της περιοχής μου κλήθηκε-δακτυλοσκοπίες Επιλαχών ελάχιστα κάτω από τον εκατοστό.
γ] Η περίπτωση ενός από τους επιλαχόντες της πρώτης δεκάδας στην Α αποστέλλεται ήδη στον κ. Εισαγγελέα γιά τα περαιτέρω.
NIKOΣ Α/Β ε. Α. έγραψε:Σίγουρα είναι τρία πράγματαΑλεξανδρος έγραψε:Παιδια αν ξερει καποιος να μου απαντησει ποσοι επιλαχοντες μπηκαν ακριβως. Εγω ειμαι μερικες θεσεις κατω απο τους 120 που καλεσαν για αθληματα. Τελος οι ελπιδες να περιμενω την επομενη;
α] Δεν έχει σταλεί μέχρι σήμερα ούτε στίς Α. Δ Χώρας τελικός συγκεντρωτικός πίνακας επιτυχόντων-προσλαμβανομένων.
β]Στην Α. Δ της περιοχής μου κλήθηκε-δακτυλοσκοπίες Επιλαχών ελάχιστα κάτω από τον εκατοστό.
γ] Η περίπτωση ενός από τους επιλαχόντες της πρώτης δεκάδας στην Α αποστέλλεται ήδη στον κ. Εισαγγελέα γιά τα περαιτέρω.
ferelpis έγραψε:Οταν λες "κατω απο τους 120" τι ακριβως θες να πεις γιατι δεν σε καταλαβα; Εννοεις εισαι μεσα στους 120; Η στους 120+;Αλεξανδρος έγραψε:Παιδια αν ξερει καποιος να μου απαντησει ποσοι επιλαχοντες μπηκαν ακριβως. Εγω ειμαι μερικες θεσεις κατω απο τους 120 που καλεσαν για αθληματα. Τελος οι ελπιδες να περιμενω την επομενη;
g_tanasis έγραψε:ferelpis έγραψε:Οταν λες "κατω απο τους 120" τι ακριβως θες να πεις γιατι δεν σε καταλαβα; Εννοεις εισαι μεσα στους 120; Η στους 120+;Αλεξανδρος έγραψε:Παιδια αν ξερει καποιος να μου απαντησει ποσοι επιλαχοντες μπηκαν ακριβως. Εγω ειμαι μερικες θεσεις κατω απο τους 120 που καλεσαν για αθληματα. Τελος οι ελπιδες να περιμενω την επομενη;
για να λέει ότι τον κάλεσαν για αθλήματα που λες να είναι; Φιλικά!:)
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 8 επισκέπτες