Αύξηση θητείας (2011)
Αύξηση θητείας (2011)
Εσύ τα λες, το θέμα είναι ποιός έχει το ελάχιστο μυαλό να το σκεφτεί από αυτούς που τα ψηφίζουν. Εγώ έκοψα την αναβολή για Δ' ΕΣΣΟ 2011 για να τελειώνω γρήγορα με το στρατό αλλά στο στρατολογικό γραφείο δεν μας είπαν καν για 12μηνο. Σπάζομαι που τπτ δεν λειτουργεί σωστά σε αυτή τη χώρα. Ωστόσο την θητεία αμέσως από 9μηνο σε 12μηνο μπαμ μπαμ σε ενα καλοκαίρι... Απλά τραγικοί!

Αύξηση θητείας (2011)
Μου αρέσει που το προεξοφλείτε σα να έχει γίνει ήδη...
Αύξηση θητείας (2011)
yandr έγραψε:Μου αρέσει που το προεξοφλείτε σα να έχει γίνει ήδη...
Νομίζω ότι έχεις δίκιο. Αν τελικά το θέμα ερθει στο κοινοβούλιο τότε μόνο και μονο για διαδικαστικους λογους θα παρει χρόνο.
Αύξηση θητείας (2011)
Για διαβάστε εδώ και αφήστε τι άκουσα από το φίλο του ξάδελφου του κουνιάδου μου...
Επαναφέρουν την αύξηση της θητείας
Αύξηση θητείας (2011)
Πριν από την ΔΕΘ δεν νομίζω να πάρουν καμία απόφαση για αύξηση της θητείας. Λένε πως όσοι μπαίνουν σε πρόγραμμα απεξάρτησης από ναρκωτικά υπηρετούν 3 μήνες λιγότερο. Οπότε αν γινει 12 μηνες Θα πηγαίνει ο καθένας που μπορεί σε κάποιο νοσοκομείο θα του δίνουν τα απαραίτητα χαρτιά και θα υπηρετεί λιγότερο.
(πάλι βρήκαν τρόπο να βολευτούν οι πλούσιοι, ένα φακελάκι στο γιατρό και καθάρισες)
(πάλι βρήκαν τρόπο να βολευτούν οι πλούσιοι, ένα φακελάκι στο γιατρό και καθάρισες)
Αύξηση θητείας (2011)
Chris έγραψε:Για διαβάστε εδώ και αφήστε τι άκουσα από το φίλο του ξάδελφου του κουνιάδου μου...
τι ακουσες ;: Ο
Αύξηση θητείας (2011)
Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το link:
http://news247.gr/ellada/amyna/article1340865.ece
http://news247.gr/ellada/amyna/article1340865.ece
Αύξηση θητείας (2011)
Λοιπον η στρατιωτική Θητεία στην Ελλαδα συμφωνα με το Ελληνικο Συνταγμα είναι 2 χρόνια! Με προεδικά διατάγματα έχει φτάσει στους 9 μήνες! Αρα μην περιμένετε ουτε συζητηση ουτε να τεθει θέμα στο Ελληνικο κοινοβούλιο! Απλα μια υπογραφή και εφαρμόστηκε! Ας ελπίσουμε να σκεφτουν και ποσους ακόμα ψήφους θα χάσουν και με αυτο το μέτρο (που λένε οτι θα βοηθησει την χωρα μας) μπας και δεν το κάνουν!
Αύξηση θητείας (2011)
Μου αρέσει πολύ το σκεπτικό σου.
Προτείνω μάλιστα να καταργήσουν τη θητεία και τους φόρους για να ξαναβγούν κυβέρνηση με τα μπούνια στις επόμενες εκλογές.
Μετά Αναρωτιόμαστε Γιατί Χρεοκοπούμε Για μία ακόμη φορά στην σύντομη ιστορία μας.
Προτείνω μάλιστα να καταργήσουν τη θητεία και τους φόρους για να ξαναβγούν κυβέρνηση με τα μπούνια στις επόμενες εκλογές.
Μετά Αναρωτιόμαστε Γιατί Χρεοκοπούμε Για μία ακόμη φορά στην σύντομη ιστορία μας.
Αύξηση θητείας (2011)
Επικοινωνησα σημερα με τη στρατολογια και η απαντηση που πηρα ειναι οτι δεν εχουν τιποτα επισημο ακομα, οτι ξερουμε εμεις απο εφημεριδες κλπ ξερουν και αυτοι. Επισης δεν εχουν ιδεα για το ποτε αναμενεται καποια αποφαση η καποια επισημη ενακοινωση. Οποτε προς το παρον αναμονη μεχρι να βγει κατι επισημο. Παντως ειναι απαραδεκτο για ολους εμας που κοψαμε την αναβολη ξεροντας οτι θα υπηρετησουμε 9μηνο να μας το κανουν 12μηνο ετσι ξαφνικα... Ιδωμεν...
Αύξηση θητείας (2011)
Νικος έγραψε:Λοιπον η στρατιωτική Θητεία στην Ελλαδα συμφωνα με το Ελληνικο Συνταγμα είναι 2 χρόνια! Με προεδικά διατάγματα έχει φτάσει στους 9 μήνες! Αρα μην περιμένετε ουτε συζητηση ουτε να τεθει θέμα στο Ελληνικο κοινοβούλιο! Απλα μια υπογραφή και εφαρμόστηκε! Ας ελπίσουμε να σκεφτουν και ποσους ακόμα ψήφους θα χάσουν και με αυτο το μέτρο (που λένε οτι θα βοηθησει την χωρα μας) μπας και δεν το κάνουν!
μπορείς να μου δειξεις το αρθρο του Συνταγματος (του τελευταιου ετσι; ) που λεει για διαρκεια της θητειας; Μονο για την υποχρεωση σου να υπηρετησεις λεει.
απο την αλλη οντως, ισως να μην χρειαζεται να περασει νόμος απο το κοινοβούλιο. Αρκει ενα Προεδρικό Διαταγμα απο τον Υπουργο, γιατι είναι απλως μια εφαρμοστική παραμετρος του νόμου περι θητειας.
Αύξηση θητείας (2011)
Σωστά. Άρθρο 4 παράγραφος 6 του Συντάγματος της Ελλάδοςtk έγραψε:Μπορείς να μου δειξεις το αρθρο του Συνταγματος (του τελευταιου ετσι;) που λεει για διαρκεια της θητειας; Μονο για την υποχρεωση σου να υπηρετησεις λεει.
Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων
Στις προηγούμενες εκδόσεις του Συντάγματος θυμάμαι ότι όντως αναφερόταν σε θητεία 24 μηνών.
Σωστό και αυτό.tk έγραψε:απο την αλλη οντως, ισως να μην χρειαζεται να περασει νόμος απο το κοινοβούλιο. Αρκει ενα Προεδρικό Διαταγμα απο τον Υπουργο, γιατι είναι απλως μια εφαρμοστική παραμετρος του νόμου περι θητειας.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Αύξηση θητείας (2011)
Με λίγα λόγια ρε παιδιά δηλαδή αναπάσα στιγμή μπορεί να γίνει 12μηνο; Χωρίς να χρειάζεται να ψηφιστεί απο την Βουλή; Απλά να το αποφασίσει ο Υπουργός;

Αύξηση θητείας (2011)
Φυσικά. Με απλή υπουργική απόφαση γίνεται η δουλειά.
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Αύξηση θητείας (2011)
Αν αποφασιστει να γινει δωδεκαμηνο θα παρει μπαλα και την σειρα του αυγουστου που μπαινουν τωρα... Στο στρατο ετσι ισχυει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες