ΔΜΣ - Δείκτης Μάζας Σώματος για Σώματα Ασφαλείας
Γιατί να μην τους κόψουνε, δεν κατάλαβα; Αν είναι έτσι τότε να μην κόβουνε και Τόσα άτομα στην υψομέτρηση για μισό και ένα πόντο! Και στ'αθλήματα για ένα και δύο δευτερόλεπτα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Εχεις δικιο αλο να εχεις 10 με 15 κιλα παραπανω κ αλο να εισε σαν ζωο ενω ειχες χρονο να προετοιμαστεις!
Γεια σας παιδια μολις διαβασα την συζητηση και αγχωθηκα λιγο. Εχω υψος 1.76 και ειμαι 94 κιλα αλλα δεν φαινομαι χοντρος παντα εδειχνε η ζυγαρια παραπανω κιλα λογο του οτι ειμαι βαρυκοκκαλος. Ποσα κιλα θα πρεπει να χασω για να μην εχω προβλημα;
Φιλε μου νομιζω πως σου επιτρεπουν 20 κιλα πανω απο το κανονικο αν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Γεια σας παιδια μολις διαβασα την συζητηση και αγχωθηκα λιγο. Εχω υψος 1.76 και ειμαι 94 κιλα αλλα δεν φαινομαι χοντρος παντα εδειχνε η ζυγαρια παραπανω κιλα λογο του οτι ειμαι βαρυκοκκαλος. Ποσα κιλα θα πρεπει να χασω για να μην εχω προβλημα;
Δεν είναι δύσκολο να διαβάσεις 3-4 προηγούμενα μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους. Φίλε Πέτρο εξαιτίας της απροσεξίας μου, λόγω των επιπλέον 3ων κιλών που είχα με κόψανε στις υγειονομικές εξετάσεις (ΔΜΣ). Φέτος μπορώ να πώ οτι προετοιμάζομαι. Παρόλαυτα θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον εδώ αν γνωρίζει πότε θα βγεί η προκήρυξη ή αν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κάποιο αρμόδιο γραφείο ή φορέα για ενημέρωση αυτού.
Μεχρι ποσα κιλα πρεπει να ημαστε; Ειμαι περιπου 1,73 στο υψος ποσα κιλα πρεπει να ειμια;
Φίλε εσύ το πολυ 80 κιλα http://www.iatronet.gr/members/bmi/ Κοίτα και λίγο εδώ για να είσαι μέσα.
Ποοοο παει καλα χριστουγεννα με κοψανε τοτε ειμαι 85 +
Φίλε καλημέρα. Συμβουλή: Κόψε το φαι και κυρίως τα γλυκά τρέχα 1 ώρα την ημέρα και θα χάσεις 5 κιλά σε 10 μέρες. Προσπάθεια θέλει...
Παιδιά καλησπέρα, Εγω έδωσα το 2010 και με κοψανε για τα κιλα. Υψος 1.88 και κιλά 116. Ενταξει είχα κιλά αλλά είμαι γυμνασμένος. Τίποτα αυτοί, μου είπαν να χάσω 7 τουλάχιστον. Όταν ημουν ειδικες δυνάμεις ημουν 106. Πότε λετε να βγει πάλι;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
giannis έγραψε:Παιδιά καλησπέρα,Εγω έδωσα το 2010 και με κοψανε για τα κιλα. Υψος 1.88 και κιλά 116. Ενταξει είχα κιλά αλλά είμαι γυμνασμένος. Τίποτα αυτοί, μου είπαν να χάσω 7 τουλάχιστον. Όταν ημουν ειδικες δυνάμεις ημουν 106. Πότε λετε να βγει πάλι;
Eσύ προσπάθησε να χάσεις τα κιλά ώστε όποτε βγει να είσαι έτοιμος
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Όντος κοίτα να τα χάσεις γιατί είναι κρίμα να κοπείς πάλι για αυτόν τον λόγο.giannis έγραψε: Παιδιά καλησπέρα,Εγω έδωσα το 2010 και με κοψανε για τα κιλα. Υψος 1.88 και κιλά 116. Ενταξει είχα κιλά αλλά είμαι γυμνασμένος. Τίποτα αυτοί, μου είπαν να χάσω 7 τουλάχιστον. Όταν ημουν ειδικες δυνάμεις ημουν 106. Πότε λετε να βγει πάλι;
Καλησπερα παιδια! ειμαι καινουριος εδω κ θα θελα ν ρωτησω κατι! στον στρατο ημουν ι3 αοπλο λογω βαρους! τι παιζει τωρα μ αυτο; ενδιαφερομαι για λ/φ! ευχαριστω!
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 7
De_nnis έγραψε:Καλησπερα παιδια! Ειμαι καινουριος εδω κ θα θελα ν ρωτησω κατι! Στον στρατο ημουν ι3 αοπλο λογω βαρους! Τι παιζει τωρα μ αυτο; Ενδιαφερομαι για λ/φ! Ευχαριστω!
πες υψος και βαρος που εισαι τωρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες