ΔΜΣ - Δείκτης Μάζας Σώματος για Σώματα Ασφαλείας

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Γιατί να μην τους κόψουνε, δεν κατάλαβα; Αν είναι έτσι τότε να μην κόβουνε και Τόσα άτομα στην υψομέτρηση για μισό και ένα πόντο! Και στ'αθλήματα για ένα και δύο δευτερόλεπτα
polemarxos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από polemarxos »

Εχεις δικιο αλο να εχεις 10 με 15 κιλα παραπανω κ αλο να εισε σαν ζωο ενω ειχες χρονο να προετοιμαστεις!
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Γεια σας παιδια μολις διαβασα την συζητηση και αγχωθηκα λιγο. Εχω υψος 1.76 και ειμαι 94 κιλα αλλα δεν φαινομαι χοντρος παντα εδειχνε η ζυγαρια παραπανω κιλα λογο του οτι ειμαι βαρυκοκκαλος. Ποσα κιλα θα πρεπει να χασω για να μην εχω προβλημα;
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Φιλε μου νομιζω πως σου επιτρεπουν 20 κιλα πανω απο το κανονικο αν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Γεια σας παιδια μολις διαβασα την συζητηση και αγχωθηκα λιγο. Εχω υψος 1.76 και ειμαι 94 κιλα αλλα δεν φαινομαι χοντρος παντα εδειχνε η ζυγαρια παραπανω κιλα λογο του οτι ειμαι βαρυκοκκαλος. Ποσα κιλα θα πρεπει να χασω για να μην εχω προβλημα;

Δεν είναι δύσκολο να διαβάσεις 3-4 προηγούμενα μηνύματα.
ΚΝΡΩΜ

Δημοσίευση από ΚΝΡΩΜ »

Καλημέρα σε όλους. Φίλε Πέτρο εξαιτίας της απροσεξίας μου, λόγω των επιπλέον 3ων κιλών που είχα με κόψανε στις υγειονομικές εξετάσεις (ΔΜΣ). Φέτος μπορώ να πώ οτι προετοιμάζομαι. Παρόλαυτα θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον εδώ αν γνωρίζει πότε θα βγεί η προκήρυξη ή αν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κάποιο αρμόδιο γραφείο ή φορέα για ενημέρωση αυτού.
patrasg15
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από patrasg15 »

Μεχρι ποσα κιλα πρεπει να ημαστε; Ειμαι περιπου 1,73 στο υψος ποσα κιλα πρεπει να ειμια;

ΚΝΡΩΜ

Δημοσίευση από ΚΝΡΩΜ »

Φίλε εσύ το πολυ 80 κιλα http://www.iatronet.gr/members/bmi/ Κοίτα και λίγο εδώ για να είσαι μέσα.
patrasg15
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από patrasg15 »

Ποοοο παει καλα χριστουγεννα με κοψανε τοτε ειμαι 85 +
ΚΝΡΩΜ

Δημοσίευση από ΚΝΡΩΜ »

Φίλε καλημέρα. Συμβουλή: Κόψε το φαι και κυρίως τα γλυκά τρέχα 1 ώρα την ημέρα και θα χάσεις 5 κιλά σε 10 μέρες. Προσπάθεια θέλει...
giannis

Δημοσίευση από giannis »

Παιδιά καλησπέρα, Εγω έδωσα το 2010 και με κοψανε για τα κιλα. Υψος 1.88 και κιλά 116. Ενταξει είχα κιλά αλλά είμαι γυμνασμένος. Τίποτα αυτοί, μου είπαν να χάσω 7 τουλάχιστον. Όταν ημουν ειδικες δυνάμεις ημουν 106. Πότε λετε να βγει πάλι;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Greek_Army »

giannis έγραψε:Παιδιά καλησπέρα,Εγω έδωσα το 2010 και με κοψανε για τα κιλα. Υψος 1.88 και κιλά 116. Ενταξει είχα κιλά αλλά είμαι γυμνασμένος. Τίποτα αυτοί, μου είπαν να χάσω 7 τουλάχιστον. Όταν ημουν ειδικες δυνάμεις ημουν 106. Πότε λετε να βγει πάλι;

Eσύ προσπάθησε να χάσεις τα κιλά ώστε όποτε βγει να είσαι έτοιμος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

giannis έγραψε: Παιδιά καλησπέρα,Εγω έδωσα το 2010 και με κοψανε για τα κιλα. Υψος 1.88 και κιλά 116. Ενταξει είχα κιλά αλλά είμαι γυμνασμένος. Τίποτα αυτοί, μου είπαν να χάσω 7 τουλάχιστον. Όταν ημουν ειδικες δυνάμεις ημουν 106. Πότε λετε να βγει πάλι;

Όντος κοίτα να τα χάσεις γιατί είναι κρίμα να κοπείς πάλι για αυτόν τον λόγο.
De_nnis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από De_nnis »

Καλησπερα παιδια! ειμαι καινουριος εδω κ θα θελα ν ρωτησω κατι! στον στρατο ημουν ι3 αοπλο λογω βαρους! τι παιζει τωρα μ αυτο; ενδιαφερομαι για λ/φ! ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από greko_27 »

De_nnis έγραψε:Καλησπερα παιδια! Ειμαι καινουριος εδω κ θα θελα ν ρωτησω κατι! Στον στρατο ημουν ι3 αοπλο λογω βαρους! Τι παιζει τωρα μ αυτο; Ενδιαφερομαι για λ/φ! Ευχαριστω!

πες υψος και βαρος που εισαι τωρα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες