Βάσεις - μόρια για Σχολή Αστυφυλάκων (2010)
Θα ανεβουν οι βασεις στα επαλ; Αν γνωριζετε απαντηστε μου!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 82
aaaaaaaa οκ. Αφου εισαι σε ειδικη κατηγορια εχεις πολλες πιθανοτητες.
μακαρι! στο οτι πηγα πολυ καλα και στα αθληματα δεν μετραει αυτο εε;
-
- Επιλοχίας
Οχι δεν μετραει σε τιποταΜΑΡΙΑ έγραψε:μακαρι! Στο οτι πηγα πολυ καλα και στα αθληματα δεν μετραει αυτο εε;
Φιλε μου το διαβασα κι εγω αυτο το αρθρο και πηρα πολλες ελπιδες γιατι εχω 15113 και εχω αγχωθει... Αν εχεις αλλες καλες πληροφοριες να τις γραψεις... ! Η χθεσινη εφημεριδα ελεγε πως 2783 εχουν δηλωσει αστυφυλακων και 1129 απο αυτους την εχουν 1η επιλογη.
Φιλε μου το διαβασα κι εγω αυτο το αρθρο και πηρα πολλες ελπιδες γιατι εχω 15113 και εχω αγχωθει... Αν εχεις αλλες καλες πληροφοριες να τις γραψεις... ! Η χθεσινη εφημεριδα ελεγε πως 2783 εχουν δηλωσει αστυφυλακων και 1129 απο αυτους την εχουν 1η επιλογη.galletti7 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Χωρίς να θέλω να επιρεάσω κανέναν επειδή είμαι κι εγώ υποψήφιος, θέλω να σας μεταφέρω κάποια πράγματα που γνωρίζω. Διάβαζα την Ελευθεροτυπία της προηγούμενης Κυριακής και έδινε άνοδο της Σχολής Αστυφυλάκων από 700 μέχρι και 900 μόρια. Δηλαδή θα κυμανθεί γύρω στα 13.700-1400. Ο καθηγητής-ερευνητής που έγγραψε το συγκεκριμένο άρθρο είχε λάβει υπ'όψην του τις περσινές βάσεις, τα ποσοστά των γραπτών, τον αριθμό εισακτέων στη σχολή όπως επίσης και την οικονομική κρίση. Ακόμη ο καθηγητής μου που μου έκανε ΑΟΘ πέρσι κάνει εδώ και πολλά χρόνια μάθημα στη Σχολή του Διδυμοτείχου και αυτός μου είπε το ίδιο πράγμα. Παιδιά ας μην τρελαθούμε, πάνω από 1000 μόρια δεν παίζει να αναίβει. Συμφωνώ οτι τα άτομα είναι πολύ λίγα αλλά τα χάλια γραπτά εξισορροπούν την κατάσταση. Οπότε κάπου εκεί θα κυμανθούν. Την βάση δεν την διαμορφώνουν οι 17ριδες και οι 18ριδες ούτε οι 16αριδες. Αυτοί θα είναι μετημένοι στη σχολή όπως κάθε χρόνο. Την βάση την διαμορφώνουν ΠΑΝΤΑ οι 14ριδες και λίγο οι 15ριδες. Οι μεγαλύτεροι πάνε στα καλά ΑΕΙ.
Καλά αποτελέσματα σε όλους. Ζήτω η ΕΛ. ΑΣ
-
- Επιλοχίας
Ε αμα ειναι αυτο αληθεια του π****** δλδ... Σιγα μην εχουν αυτοι οι 1129 ολοι τους παραπανω απο 15.000μορια. Αντε για να δουμε! Και εγω που ελεγα πως αυτο το καλοκαιρι θα το καψω δεν περασα καθολου καλα. Μια το ανχως για τα αποτελεσματα μια για τις προκαταρτικες εξετασεις και τωρα για τις βασεις!Γιάννης έγραψε:Φιλε μου το διαβασα κι εγω αυτο το αρθρο και πηρα πολλες ελπιδες γιατι εχω 15113 και εχω αγχωθει... Αν εχεις αλλες καλες πληροφοριες να τις γραψεις... ! Η χθεσινη εφημεριδα ελεγε πως 2783 εχουν δηλωσει αστυφυλακων και 1129 απο αυτους την εχουν 1η επιλογη.

-
- Επιλοχίας
Εντομεταξυ εψαχνα πριν λιγο στο ιντερνετ και αλλοι λενε θα ειναι η βαση γυρω στα 14.000 μορια αλλοι λενε θα ξεπερασει τα 16.000... Καλα οτι νανε ομως... Δεν ειναι να εμπηστευεσε εκτιμησεις τελικα ολοι ασχετοι...
Το 16000 ειναι εκτος τοπου. Το ειπαν σε ενα αρθρο πριν καν τελειωσουν οι πανελληνιες ενω το 14000 το ειπε ο Στρατηγακης που ειναι απο τα πρωτα ονοματα ως ερευνητης. Μου φαινεται υπερβολικα αισιοδοξο το 14000 αλλα μακαρι να μην ανεβει πανω απο 15000.onoffon έγραψε:Εντομεταξυ εψαχνα πριν λιγο στο ιντερνετ και αλλοι λενε θα ειναι η βαση γυρω στα 14.000 μορια αλλοι λενε θα ξεπερασει τα 16.000... Καλα οτι νανε ομως... Δεν ειναι να εμπηστευεσε εκτιμησεις τελικα ολοι ασχετοι...
-
- Επιλοχίας
Μακαρι φιλε! Γιατι δεν παλευετε αυτη η αγωνια. ΕΓω δν εχω ορεξη ουτε να βγω για βολτες τωρα το καλοκαιρι λογο της αναμονης!
Και εγω το ιδιο. Αν μαθεις κατι καινουργιο δημοσιευσε το. Μακαρι να περασουμε και να σε συναντησω στην Σχολη φιλε μου.onoffon έγραψε:Μακαρι φιλε! Γιατι δεν παλευετε αυτη η αγωνια. ΕΓω δν εχω ορεξη ουτε να βγω για βολτες τωρα το καλοκαιρι λογο της αναμονης!
-
- Επιλοχίας
Μακαρι!Γιάννης έγραψε:Και εγω το ιδιο. Αν μαθεις κατι καινουργιο δημοσιευσε το. Μακαρι να περασουμε και να σε συναντησω στην Σχολη φιλε μου.onoffon έγραψε:Μακαρι φιλε! Γιατι δεν παλευετε αυτη η αγωνια. ΕΓω δν εχω ορεξη ουτε να βγω για βολτες τωρα το καλοκαιρι λογο της αναμονης!
Παντως εγω σκευτομαι πως τα θεματα ηταν αρκετα δυσκολα σε σχεση παντα με τις αλλες χρονιες. Εκει ελπιζω εγω στο να μην ανεβει πολυ η βαση!
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος onoffon την Τετ Αύγ 04, 2010 1:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδια μην ακουτε κανεναν και τπτ ολα βλακειες ειναι μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα! Εγω παντως (εκτιμηση κανω συμφωνα με το 2003 που πηρε 800 ατομα γενικη σειρα) πιστευω οτι θα κυμανθει απο 14800-15600! Καλη επιτυχια σε ολους!onoffon αν επιτρεπετε ποσο εβγαλες?
Το 2003 τα θεματα ηταν αρκετα ευκολα ομως και η βαση πηγε στο 14913. Αντιθετα τωρα ηταν τα πιο δυσκολα απο ποτε σε ολες τις κατευθυνσεις. Θελω να πιστευω λοιπον οτι θα ειναι κατω απο 15000 φιλε μου.devil έγραψε:Παιδια μην ακουτε κανεναν και τπτ ολα βλακειες ειναι μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα! Εγω παντως (εκτιμηση κανω συμφωνα με το 2003 που πηρε 800 ατομα γενικη σειρα) πιστευω οτι θα κυμανθει απο 14800-15600! Καλη επιτυχια σε ολους!onoffon αν επιτρεπετε ποσο εβγαλες;
-
- Επιλοχίας
Το 2003 ειχε παρει 800 ατομα; Σκεφτητε και κατι αλλο πως τοτε δεν υπηρχε δεικτης μαζας και φετος κωψανε αρκετα παιδια!Γιάννης έγραψε:Το 2003 τα θεματα ηταν αρκετα ευκολα ομως και η βαση πηγε στο 14913. Αντιθετα τωρα ηταν τα πιο δυσκολα απο ποτε σε ολες τις κατευθυνσεις. Θελω να πιστευω λοιπον οτι θα ειναι κατω απο 15000 φιλε μου.devil έγραψε:Παιδια μην ακουτε κανεναν και τπτ ολα βλακειες ειναι μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα! Εγω παντως (εκτιμηση κανω συμφωνα με το 2003 που πηρε 800 ατομα γενικη σειρα) πιστευω οτι θα κυμανθει απο 14800-15600! Καλη επιτυχια σε ολους!onoffon αν επιτρεπετε ποσο εβγαλες;
Εγω στο 5ο πεδιο εχω 15258 φιλε devil.
edit: Τωρα ειδα ειπες γενικη σειρα... Φετος 600κατι δεν παιρνουν; Πω ρε γμτ ουτε τους μισους απο περυσι γκαντεμια!

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος onoffon την Τετ Αύγ 04, 2010 4:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες