Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

ΧΡΙΣΤΙ Για ξενοδοχειο γλυφαδα ΛΟΝΤΟΝ θα πειτε οτι ειστε απο την αεροπορια τιμη 50 εως 55 ευρο Και ΙΚΑΡΟΣ διπλα στο ποσειδωνειο Πιο φτεινο αλλα αλλης κατηγοριας
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τι σου ειπα χθες το βραδυ... Σημερα εν μερη επαληθευτικα
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Χρστι μου δεν στο λέω για να είμαι 1η επιλαχόν και όχι 2η αλλά και εγώ είμαι κοινή υποψήφια (αλλά στρατολογία ειμαι πολύ μακρια!418) εννοείται και πως και εγώ στρατολογία θα επέλεγα! Μακάρι το καλήτερο για όλους μας! ΣΓΟΣ εγώ το έχω δηλώσει σε θεωρώ από τα πιο αξιόλογα άτομα εγώ μέσα!
Δεν ξέρω αν είναι το χθεσινό μου ποστ αναφερόταν σε εσένα! Αν γυρίσεις στην 9η σελίδα θα το δεις!
Χρίστι ελπίζω να τα λένε εδώ μέσα!16:30 έχω προπόνηση έχω πιεί τόσους καφέδες από το πρωί που θα βγάλω το χιλιάρι σε 3΄ (ουπς ξέφυγα πάλι από το θέμα) χιχιχιχιχι
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Το λοντον ειναι κοντα στο 251 γνα;

ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

Οχι κοντα στο καβουρι
minicooper01
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από minicooper01 »

Ελα φιλαρακι εγω τι γινετε με εμας;
xristi

Δημοσίευση από xristi »

ΣΓΟΣ έγραψε:ΧΡΙΣΤΙ Για ξενοδοχειο γλυφαδα ΛΟΝΤΟΝ θα πειτε οτι ειστε απο την αεροπορια τιμη 50 εως 55 ευρο Και ΙΚΑΡΟΣ διπλα στο ποσειδωνειο Πιο φτεινο αλλα αλλης κατηγοριας
θα το κοιταξω, σ' ευχαριστω πολυ και επισης και για το προγραμμα που μας παρεθεσες. Αν μπορεις προτεινε μου και κατι κοντα στο νοσοκομειο (αν και κεντρο ενταξει θα βρω πιο ευκολα) και κατι Κοντα στην ικαρων. λεω να παω 2 μερες καβουρι,2 κεντρο, μετα γυριζω σπιτι και κυριακη βραδυ σε καποιο κοντα τατοι (που δεν το ξερω ουτε που πεφτει, μονο σαν το πρωην σπιτι Του πρωην το ηξερα) για τα αθλήματα την αλλη μερα

Ελευθερια εγω στρατολογια εκανε προγραμματιστης αναλυτης και ειμαι 14

Σ.ΣΜΙΑΣ

Δημοσίευση από Σ.ΣΜΙΑΣ »

g6hagi έγραψε:
ς. Σμιασ έγραψε:απο που εισαι φιλε; Τι ειδικοτητα δηλωσες; Εγω ομαδα 1018

φιλε και εσυ μηχανικος αεροσκαφων ομαδα 1018
αντε καλη τυχη να εχουμε

Ναι Κι εγω μηχανικος αεροσκαφων. Απο που εισαι φιλε;
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Άντε βρε χριστι μπράβο! Είσαι μέσα δηλαδή! Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιες είναι οι αρμοδιότητες αλλά με όποιους το είχα συζητήσει όλοι μου έλεγαν ότι για γυναίκα είναι ότι καλήτερο! Και αν δεν κάνω λάθος το 2005 που είχε ξανά βγει έπερνε μόνο γυναίκες!
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

ΧΡΙΣΤΙ ΤΟ president 76 ευρω επι της κηφισιας, Αχιλλειο επι της Αγιου Κωσταντινου 45 ευρω, Δεκελεια διπλα Στο τατοι γυρω στα 80 ευρω και στην λεωφορος Καραμανλη Παρνις 35 ευρω ολα αυτα (ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ) ...
xristi

Δημοσίευση από xristi »

ΣΓΟΣ έγραψε:ΧΡΙΣΤΙ ΤΟ president 76 ευρω επι της κηφισιας, Αχιλλειο επι της Αγιου Κωσταντινου 45 ευρω, Δεκελεια διπλα Στο τατοι γυρω στα 80 ευρω και στην λεωφορος Καραμανλη Παρνις 35 ευρω ολα αυτα (ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ) ...
και παλι σε ευχαριστω. Θα τα κοιταξω ολα αυριο το πρωι που καθομαι.

να ρωτησω κατι ασχετο με μενα: Αμυνα αεροδρομιων με ποσα μορια ειναι ο τελευταιος που μπαινει, γιατι με πληροφορησε σημερα καποια οτι ειναι μεσα Αλλα δεν θα παει να δωσει εξετασεις, το σνομπαρει. Και το ερωτημα μου ειναι μονο με απολυτηριο τεε εισαι μεσα; Σαν λιγα τα μορια

mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Δεν υπαρχει περιπτωση να μπηκε γυναικα στην αμυνα αερ. Ειναι πολλα τα μορια. Ψεματα σου ειπε χριστι
xristi

Δημοσίευση από xristi »

mak έγραψε:Δεν υπαρχει περιπτωση να μπηκε γυναικα στην αμυνα αερ. Ειναι πολλα τα μορια. Ψεματα σου ειπε χριστι
αι εγω αυτο σκεφτηκα, γιατι ξερω οτι δεν εχει μορια. Απλα μου την εδωσε το ολο υφακι, και καλα οτι δεν αξιζει μωρε κιολλας και δεν ειναι καλα και οτι το σνομπαρει και καλα.

ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

ΧΡΙΣΤΙ 560 ΜΟΡΙΑ Περιπου σου λεει ψεματα...
ΟΑΑΕΕ

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ »

Κανενας ειδικων επιχειρησεων υπαρχει;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες