Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Αυτο ειναι παλιο... ηδη χθες συζητηθηκε κ ψηφιστηκε...
Θα βαλω τη μανα μου να ακουσει και να παρει τηλ γτ και εγω θα εχω μαθημα!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 74
Απο την εφημεριδα "τα νεα"
ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι η τελευταια ανακοινωση που ασχοληθηκαν με το θεμα μας! Ειναι δηλαδη απο τις 18 οκτωβριου
εκτοτε δεν μας εχουν αναφερει πουθενα!
ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι η τελευταια ανακοινωση που ασχοληθηκαν με το θεμα μας! Ειναι δηλαδη απο τις 18 οκτωβριου
εκτοτε δεν μας εχουν αναφερει πουθενα!
Εχω ξαναπει εδω μεσα την εξης αποψη, πιστευω οτι ολα εχουν σχεση με την οικονομικη κατασταση της χωρας αυτη τη στιγμη. Γνωμη μου πανατ και καθαρα δικη μου εκτιμηση οτι θα περασει πρωτα ο προυπολογισμος και μετα θα δουμε φως εμεις. Ηδη σημερα εγινε το πρωτο προσχεδιο Του προυπολογισμου
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 62
Μας εχουν μεσα στην αγωνια και το αγχος αισχος πια.
Παιδια εγω πιστευω οτι δεν θα καταταγουμε οσοι περασουμε πριν το νεο ετος. Δεν ξερω αν ισχυει οτι αν μπουμε δεκεμβριο θα πρεπει να παρουμε και δωρο χριστουγεννων. Δεν πιστευω να θελουν να παρουν 2000 ατομα και να τους πληρωσουν διπλους μισθους. Το πιο πιθανο ειναι να μας παρουν περιπου κατα τις 16 ιανουαριου και ετσι θα γλιτωσουν πολλααααααα λεφτα!
Πειμενουμε μεχρι τις 18 και βλεπουμε... Δεν παιζει να μην Βγαλουν μια ανακοινωση!βαγγελης έγραψε:Παιδια εγω πιστευω οτι δεν θα καταταγουμε οσοι περασουμε πριν το νεο ετος. Δεν ξερω αν ισχυει οτι αν μπουμε δεκεμβριο θα πρεπει να παρουμε και δωρο χριστουγεννων. Δεν πιστευω να θελουν να παρουν 2000 ατομα και να τους πληρωσουν διπλους μισθους. Το πιο πιθανο ειναι να μας παρουν περιπου κατα τις 16 ιανουαριου και ετσι θα γλιτωσουν πολλααααααα λεφτα!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 74
Eleos έγραψε:Πολυ ντορος γινεται τωρα τελευταια για την οικονομια. Ακουσα τον Βενιζελο που ειπε οτι θα μειωσει τον προυπολογισμο του στρατου δες λινκ
http://www.stifora.gr/article.php?id=13319
Ανυσυχω λοιπον μηπως μεσα στο κολπο μπλεκομασρτε και εμεις. Για παραδειγμα
Αμα μας καθυστερησουν 1 μηνα τοτε εχουν γλιτωσει 2 εκατομμυρια ? (Απιστευτο σου φαινεται ε;) Και ομως φιλε μου δεν ειναι 2000 ατομα θα παρουν επι 1000 ? ο καθενας. Τομπολα!
σαν να εχεις δικιο εδω που τα λεμε!
εννοειται οτι δε παιρνουμε δωρο χριστουγεννωνβαγγελης έγραψε:Παιδια εγω πιστευω οτι δεν θα καταταγουμε οσοι περασουμε πριν το νεο ετος. Δεν ξερω αν ισχυει οτι αν μπουμε δεκεμβριο θα πρεπει να παρουμε και δωρο χριστουγεννων. Δεν πιστευω να θελουν να παρουν 2000 ατομα και να τους πληρωσουν διπλους μισθους. Το πιο πιθανο ειναι να μας παρουν περιπου κατα τις 16 ιανουαριου και ετσι θα γλιτωσουν πολλααααααα λεφτα!
για να παρεις δωρο πρεπει να εχεις προσληφθει απο ενα χρονικο διαστημα κ πανω...
πριν τις γιορτες θα μας παρουν σιγουρα. Το ποτε δε ξερουμε.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 19
Αυτο που θελω εγω αυτη τι στιγμη ειναι να βγει μια ανακοινωσει τωρα το ποτε θα μπουμε θα συμφωνισω με τα παιδια διοτι θα γλυτοσουν πολλα εκατομμυρια!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 19
\tati έγραψε:εννοειται οτι δε παιρνουμε δωρο χριστουγεννωνβαγγελης έγραψε:Παιδια εγω πιστευω οτι δεν θα καταταγουμε οσοι περασουμε πριν το νεο ετος. Δεν ξερω αν ισχυει οτι αν μπουμε δεκεμβριο θα πρεπει να παρουμε και δωρο χριστουγεννων. Δεν πιστευω να θελουν να παρουν 2000 ατομα και να τους πληρωσουν διπλους μισθους. Το πιο πιθανο ειναι να μας παρουν περιπου κατα τις 16 ιανουαριου και ετσι θα γλιτωσουν πολλααααααα λεφτα!
για να παρεις δωρο πρεπει να εχεις προσληφθει απο ενα χρονικο διαστημα κ πανω...
εχεις δικιο γτ βασει νομου πρεπει να εχεις τουλαχιστον 2 μηνες για να παρεις ολοκληρο δωρο χρηστουγεννων ειτε πασχα!
Στον στρατο δεν παιζει ρολο ποσο χρονικο διαστημα εισαι για να παρεις δωρο.
Επισης θα πρεπει να παρουμε και αδεια χριστουγεννων. Δεν παιζει ρολο ποσο καιρο θα ειμαστε, ειναι αναγκαστικη αδεια απο τον προεδρο της δημοκρατιας
αν κ ξεφευγουμε απο το θεμα... Για να παρεις ολοκληρα τα δωρα πρεπει να εχεις κλεισει 8μηνο αλλιως παιρνεις αναλογια...perimenw! έγραψε:\tati έγραψε:εννοειται οτι δε παιρνουμε δωρο χριστουγεννωνβαγγελης έγραψε:Παιδια εγω πιστευω οτι δεν θα καταταγουμε οσοι περασουμε πριν το νεο ετος. Δεν ξερω αν ισχυει οτι αν μπουμε δεκεμβριο θα πρεπει να παρουμε και δωρο χριστουγεννων. Δεν πιστευω να θελουν να παρουν 2000 ατομα και να τους πληρωσουν διπλους μισθους. Το πιο πιθανο ειναι να μας παρουν περιπου κατα τις 16 ιανουαριου και ετσι θα γλιτωσουν πολλααααααα λεφτα!
εχεις δικιο γτ βασει νομου πρεπει να εχεις τουλαχιστον 2 μηνες για να παρεις ολοκληρο δωρο χρηστουγεννων ειτε πασχα!
αλλα μη ξεφυγουμε αλλο κ μας κλειδωσει...
το θεμα ειναι τα αποτελεσματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες