ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dim

Δημοσίευση από dim »

Φιλε μου η καταταξη στην ελληνικη δυναμη κυπρου, ειναι εθελοντικη και κατ επιλογην. Η καταξη σου ηρθε Αλεξανδρουπολη διοτι συμφωνα με την κατανομη σου επρεπε να σε στειλουν εκει. Τωρα επειδη ειναι εθελοντικη μολις μπεις την πρωτη μερα πρεπει να το δηλωσεις και να τους πεις. Τωρα για κρητηρια που ισχυουν και τετοια ειναι ***** αμα δεν συμπληρωσουν ατομα περνουν και απο παραμεθωριο και υψος κατω απο 1.80 ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ !

ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

alex

Δημοσίευση από alex »

dim, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δε θα είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα να υπηρετίσω Αλεξανδρούπολη, απλά θα προτιμούσα να πάω ελδυκ, αυτό είναι όλο κι αναρωτιόμουν αν θα έχω κάποια ευκαιρια να το ζητήσω/αιτηθώ κάπου.
Manoss98
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Manoss98 »

Καλησπερα παιδια, Εγω παρουσιαζομαι στης 14-5-19 στο ΚΕΠΒ θηβας Και Με εβαλαν τεθωρακισμενα ΕΛΔΥΚ, εκει με εβαλαν χωρις να το δηλωσω... Εγω ειχα δηλωση πεζικο, μετα το κεντρο με πανε αναγκαστικα στην κυπρο επιδη ειμαι ελδυκ; Δεν μπορω να το αποφυγω αυτο; Δεν θελω να ειμαι κυπρο γιατι θα ειμαι πολυ μακρυα απο τον τοπο μου, εγω μενω κρητη ρεθυμνο... Μπορειτε να με βοηθησετε αμα γνωριζετε κατι; Σας ευχαριστω πολυ !
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Λοιπον φιλε μανο ισχυει και απο προηγουμενες αναρτησεις οτι σε ρωτανε. στην ουσια ή την πρωτη εβδομαδα ή την δευτερη θα περασεις καποια συνεντευξη, μπορει να ειναι και απο την πρωτη μερα. εκει θα δηλωσεις οτι δεν θες να πας και τους λογους (εαν κανω καποιο λαθος καποιος παλιος να με διορθωσει). μην αγχωνεσαι ! εσυ προσπαθησε το δεν πιστευω να πας ετσι αν δεν θες. παρα πολυ ΕΛΔΥΚ βλεπω σε αυτη την ΕΣΣΟ. δεν θα εισαι μονο σου. καλο κουραγιο ελπιζω να παν ολα καλα.καλη θητεια οπως και να εχει

Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Είμαι Α εσσο κύπρο. Αν θες οτιδήποτε ρώτα. Αν έχεις κάποιο λόγο από κάποιες κατηγορίες όπως χωρισμένοι γονείς, χαμηλό εισόδημα κτλπ σίγουρα μπορείς να αποφύγεις. Αλλά γνώμη μου είναι καλύτερα Κύπρο παρά Σάμο.
Manoss98
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Νικο και κωστα, λοιπον εγω ειμαι απο χωρισμενη οικογενεια, εχω αλλη 1 μεγαλη αδερφη και αλλα 2 μικρα, τα αλλα 2 μικρα τα εχει κανει ο πατερας μου με την αλλη του γυναικα, δεν ξερω αμα μετρανε σαν αδερφια μου. δεν θελω να παω ελδυκ διοτι πρωτον θα ειμαι ακομα ποιο μακρυα απο τον τοπο μου (εγω μενω Κρητη Στο Ρεθυμνο) , και δευτερον δεν θελω να παω στην κυπρο... , επισης για καποιο λογο με εβαλαν τεθωρακισμενα, πραγμα που δεν με ενδιαφερει καν για να υπηρετησω. εγω ειχα βαλει πεζικο... , τι πρεπει να κανω για να μην παω κυπρο... Υπαρχει μονο 1 στρατοπεδο για τους τεθωρακισμενους και αναγκαστικα παω ΕΛΔΥΚ; Και με ρωτανε αυτοι που θελω να παω; Η εγω δηλωνω καπου;
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Αν δηλώσεις πως εισαι απο χωρισμενη οικογενεια, οταν γινει η συνεντευξη για ελδυκ αυτο αρκει για να μη πας σιγουρα κυπρο. Τεθωρακισμενα εχει σε αρκετα σημεια στην Ελλαδα πχ στο Καλπακι. Επισης αν ερθεις Κυπρο είτε δεν ερθεις δεν ειναι απιθανο να σε αλλαξουν οταν ορκιστεις σωμα (τεθωρακισενα σε κατι αλλο), δυστηχως δε μπορεις να κανεις κατι για να αλλαξεις το σωμα στρατου που ανηκεις, αν αλλαξει θα γινει τυχαια. Παντος απο Εβρο ή κυπρος δεν ειναι κακη εναλλακτικοι πολλοι απο Κρητη ερχονται εδω. Αλλα νταξει αν δε σε ενδιαφερει αστο καλυτερα. Παντως να εισαι βεβαιος πως οντας απο χωρισμενη οικογενεια αποφευγεις σιγουρα την κυπρο αν θελεις.
Manoss98
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μ Νικο, τι χαρτια πρεπει να κανω για Να δειξω οτι ειμαι απο χωρισμενη οικογενεια; Και που τα δεινω αυτα και ποτε;
Pistolete
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Pistolete »

Ειναι ωραια στην. Κύπρο να πατε
Mhtsakos

Δημοσίευση από Mhtsakos »

Καλησπέρα, θέλω να πάω Κύπρο αλλά οι γονείς μου έχουν χωρίσει, είναι σίγουρο ότι δεν θα με πάρουν για αυτόν τον λόγο;
Αριθμός τριψήφιος

Δημοσίευση από Αριθμός τριψήφιος »

Καλησπέρα. Υπηρετώ ήδη στην Κύπρο και θα θελα να ρωτήσω πιο πολύ από περιέργια για ποιο λόγο πρέπει υποχρεωτικά να επαναπατριστείς τον τελευταίο μήνα. Έχω ακούσει ότι παίρνεις κάποια αποζημίωση αλλά δε βρήκα κανένα επίσημο έγγραφο που να το αποδεικνύει. Επίσης γι αυτούς που έχουν όντως σοβαρό λόγο (π. Χ. Μεταπτυχιακά, εργασία κ. Λ. Π.) δεν υπάρχει κάποια ειδική ρύθμιση;
Giwrgos95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giwrgos95 »

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ. Με έβαλαν Ελδυκ και παρουσιάζομαι μεθαύριο Θήβα, στην αρχή δεν ήθελα αλλά τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνεται μια καλή εμπειρία ζωής απλά έχω μερικά θέματα με την "υγεία" (2 δισκοκηλες που με ζορίζουν αρκετά, σχεδόν πάντα νιώθω έναν πόνο στην μέση, και ένα θεματάκι στο πόδι που αν το κουράσω πολύ μετά πονάω και κουτσαίνω, λόγο ύψους αυτά 2,04 κάπου εκεί και λίγα παραπάνω κιλάκια :P) Λέτε να με αλλάξουν τελικά;Και κάτι τελευταίο, αν με δεχτούν, τα αεροπορικά εισιτήρια θα τα πληρώνω εγώ κάθε φορά;

Φατιον

Δημοσίευση από Φατιον »

Παρουσιαζομαι 7/6 στην Θήβα λόγου κατάταξης στην ελδυκ κανένας άλλος που να παρουσιάζεται 7/6
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Δε πληρωνεις για να πας και δικαιούσε και 1 πηγαινελα αεροπορικα δωρεαν σε μια αδεια σου. Δυσκολα θα σε αλλαξουν αν σε δεχτηκαν αρχικα.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

10/6 εγω παρουσιαζομαι θηβα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης