Νοημοσύνη έγραψε:Γενικά να γράφεται εάν ακούγεται τίποτα για ημερομηνίες ΠΚΕ ή αποτελέσματα οριστικα.
Είτε φύγει ο χρυσοχοιδης, είτε πάρει άτομα οποιοδήποτε άλλο σώμα, η προκήρυξη της οππι θα συνεχιστεί κανονικά μαζί με την προκήρυξη υπαλλήλων 3μηνης απασχόλησης για την εκπαίδευση των οππι.
Σωστά η προκ. Θα συνεχιστει κανονικα. Αλλα πιστευω οτι δεν θα φυγη ο χρυσοχοιδης διοτι ειναι ο καλητερος στο υπουργειο αυτο γιατι να βαλουν καπιον αλλον
Efedros2015 έγραψε:Εντός εβδομάδας αγαπητέ ! Να δούμε εάν ισχύει η πληροφορία μου
Έχω στείλει από 30/07 ένσταση και δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση. Έχει ανοιχτή ο φάκελος μου από προηγούμενη Δευτέρα, όχι χτες, από την προηγούμενη ! Συνεπώς, δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα θα βγουν μέσα στην βδομάδα
Απαντάνε ξεχωριστά στον καθένα που έχει κάνει ένσταση ; Νομίζω η απάντηση θα είναι αν είσαι στους οριστικούς πίνακες. Αν δεν βγούνε αυτή την εβδομάδα θα βγούνε την άλλη. Αυτό λέει η λογική. Κάτι παραπάνω δεν γνωρίζω.
ManM έγραψε:Απαντάνε ξεχωριστά στον καθένα που έχει κάνει ένσταση ; Νομίζω η απάντηση θα είναι αν είσαι στους οριστικούς πίνακες. Αν δεν βγούνε αυτή την εβδομάδα θα βγούνε την άλλη. Αυτό λέει η λογική. Κάτι παραπάνω δεν γνωρίζω.
Απαντάνε με συστημένη επιστολή. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω ένσταση
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ: Πείτε οτι οι γιατροι θα βγουν το πολυ εως τελη της αλλης βδομαδας οπως λεει η λογικη. Μετα πρεπει να στείλουμε την καρτελα με τις γνωματευσεις κάπου για να εγκριθεί ή απλα τον κραταμε πανω στα αθληματα; Όταν τελειώσουμε τα αθλήματα και τα ψυχομετρικα, μας λενε καπάκι τα αποτελεσματα η το μαθαινουμε στους τελικους πίνακες και τρωμε το αγχος μεχρι τοτε; Τέλος, μετα απο τα πκε ποιο ειναι το επομενο βημα, η σχολή στην Kομοτηνη;
Αρα οταν βγουν οι καρτελες για γιατρους θα ενημερωσουν ταυτοχρονα και τηνημερομονια που θα παμε πανω. Τρεις μερες γτ; Ψοχομετρικα μια ωρα δεν ειναι; Και αλλη μια ωρα τα αθληματα;
ASsos123 έγραψε:Αρα οταν βγουν οι καρτελες για γιατρους θα ενημερωσουν ταυτοχρονα και τηνημερομονια που θα παμε πανω. Τρεις μερες γτ; Ψοχομετρικα μια ωρα δεν ειναι; Και αλλη μια ωρα τα αθληματα;
Αδερφέ μπαμ μπαμ θα ξεμπερδέψουμε σε 3 ωριτσες θα πίνουμε καφεδια στην πλάκα 1ωρα αθλήματα 1 ώρα ψυχοτεχνικα 1ωρα υγειονομικά μετά καφεδια 🙋🏻♂️
Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα μικρό τατουάζ (δυο γράμματα) πίσω χαμηλά στον λαιμό με πόλο μπλούζα π. Χ δεν φαίνεται, υπάρχει κίνδυνος να με κόψουν ΠΚΕ; Αν ναι ρώτησα για αφαίρεση τατουάζ και μου είπαν ότι μπορούν να μου δώσουν μια υπεύθυνη δήλωση ότι έχω ξεκινήσει διαδικασία αφαίρεσης, δεν ξέρω όμως αν θα δεχτούν ένα τέτοιο χαρτί. Αν γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα να μου απαντήσει θα το εκτιμούσα ευχαριστώ.
Επίσης 13/8 βγήκε στη διαύγεια και διαγωνισμός για παροχή φακών, χειροπέδες κλπ για την ομάδα προστασίας πανεπιστημιακών ιδρυμάτων οπότε η διαδικασία δεν έχει μπει στο συρτάρι, κινείται αλλά με αργούς ρυθμούς (να μη απογοητεύσω κάποιους, αλλά ήταν για 400 τεμάχια από κάθε είδος και όχι 1000 για όσους περιμένουν και την απορρόφηση των υπόλοιπων 600)