Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Νοημοσύνη έγραψε:Γενικά να γράφεται εάν ακούγεται τίποτα για ημερομηνίες ΠΚΕ ή αποτελέσματα οριστικα.

Είτε φύγει ο χρυσοχοιδης, είτε πάρει άτομα οποιοδήποτε άλλο σώμα, η προκήρυξη της οππι θα συνεχιστεί κανονικά μαζί με την προκήρυξη υπαλλήλων 3μηνης απασχόλησης για την εκπαίδευση των οππι.

Σωστά η προκ. Θα συνεχιστει κανονικα. Αλλα πιστευω οτι δεν θα φυγη ο χρυσοχοιδης διοτι ειναι ο καλητερος στο υπουργειο αυτο γιατι να βαλουν καπιον αλλον

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκδ »

Παίδες καλησπέρα έχει κανείς καμία ενημέρωση για το ποτέ θα βγουν τελικοί πίνακες ; Το 19' βγήκαν σε 28 μέρες από την μέρα π βγήκαν τα προσωρινά
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Εντός εβδομάδας αγαπητέ ! Να δούμε εάν ισχύει η πληροφορία μου
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Efedros2015 έγραψε:Εντός εβδομάδας αγαπητέ ! Να δούμε εάν ισχύει η πληροφορία μου

Μακαρι σειρά 🙏

ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ideal »

Efedros2015 έγραψε:Εντός εβδομάδας αγαπητέ ! Να δούμε εάν ισχύει η πληροφορία μου
Έχω στείλει από 30/07 ένσταση και δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση. Έχει ανοιχτή ο φάκελος μου από προηγούμενη Δευτέρα, όχι χτες, από την προηγούμενη ! Συνεπώς, δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα θα βγουν μέσα στην βδομάδα

ManM
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ManM »

Απαντάνε ξεχωριστά στον καθένα που έχει κάνει ένσταση ; Νομίζω η απάντηση θα είναι αν είσαι στους οριστικούς πίνακες. Αν δεν βγούνε αυτή την εβδομάδα θα βγούνε την άλλη. Αυτό λέει η λογική. Κάτι παραπάνω δεν γνωρίζω.
ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ideal »

ManM έγραψε:Απαντάνε ξεχωριστά στον καθένα που έχει κάνει ένσταση ; Νομίζω η απάντηση θα είναι αν είσαι στους οριστικούς πίνακες. Αν δεν βγούνε αυτή την εβδομάδα θα βγούνε την άλλη. Αυτό λέει η λογική. Κάτι παραπάνω δεν γνωρίζω.
Απαντάνε με συστημένη επιστολή. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω ένσταση

ASsos123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από ASsos123 »

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ: Πείτε οτι οι γιατροι θα βγουν το πολυ εως τελη της αλλης βδομαδας οπως λεει η λογικη. Μετα πρεπει να στείλουμε την καρτελα με τις γνωματευσεις κάπου για να εγκριθεί ή απλα τον κραταμε πανω στα αθληματα; Όταν τελειώσουμε τα αθλήματα και τα ψυχομετρικα, μας λενε καπάκι τα αποτελεσματα η το μαθαινουμε στους τελικους πίνακες και τρωμε το αγχος μεχρι τοτε; Τέλος, μετα απο τα πκε ποιο ειναι το επομενο βημα, η σχολή στην Kομοτηνη;
ManM
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ManM »

Βγαίνουν οι πίνακες, πας παίρνεις καρτέλα, την συμπληρώνεις πηγαίνοντας στους γιατρούς, μετά πας Αθήνα για ένα 3ημερο και τέλος.
ASsos123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αρα οταν βγουν οι καρτελες για γιατρους θα ενημερωσουν ταυτοχρονα και τηνημερομονια που θα παμε πανω. Τρεις μερες γτ; Ψοχομετρικα μια ωρα δεν ειναι; Και αλλη μια ωρα τα αθληματα;

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

ASsos123 έγραψε:Αρα οταν βγουν οι καρτελες για γιατρους θα ενημερωσουν ταυτοχρονα και τηνημερομονια που θα παμε πανω. Τρεις μερες γτ; Ψοχομετρικα μια ωρα δεν ειναι; Και αλλη μια ωρα τα αθληματα;

Αδερφέ μπαμ μπαμ θα ξεμπερδέψουμε σε 3 ωριτσες θα πίνουμε καφεδια στην πλάκα 1ωρα αθλήματα 1 ώρα ψυχοτεχνικα 1ωρα υγειονομικά μετά καφεδια 🙋🏻‍♂️

ASsos123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ρε παιδια δεν κινείται φύλλο; Δεν υπαρχει κανένα νεο απο πουθενα;
kiriaki17
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kiriaki17 »

https://diavgeia.gov.gr/doc/612%CE%9846%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%92-%CE%9957?inline=true

Αυτά μάλλον είναι και τα μαθήματα... Όταν (ή αν) με το καλό!

LifeDrop8
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από LifeDrop8 »

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα μικρό τατουάζ (δυο γράμματα) πίσω χαμηλά στον λαιμό με πόλο μπλούζα π. Χ δεν φαίνεται, υπάρχει κίνδυνος να με κόψουν ΠΚΕ; Αν ναι ρώτησα για αφαίρεση τατουάζ και μου είπαν ότι μπορούν να μου δώσουν μια υπεύθυνη δήλωση ότι έχω ξεκινήσει διαδικασία αφαίρεσης, δεν ξέρω όμως αν θα δεχτούν ένα τέτοιο χαρτί. Αν γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα να μου απαντήσει θα το εκτιμούσα ευχαριστώ.
kiriaki17
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kiriaki17 »

Επίσης 13/8 βγήκε στη διαύγεια και διαγωνισμός για παροχή φακών, χειροπέδες κλπ για την ομάδα προστασίας πανεπιστημιακών ιδρυμάτων οπότε η διαδικασία δεν έχει μπει στο συρτάρι, κινείται αλλά με αργούς ρυθμούς (να μη απογοητεύσω κάποιους, αλλά ήταν για 400 τεμάχια από κάθε είδος και όχι 1000 για όσους περιμένουν και την απορρόφηση των υπόλοιπων 600)

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες