Vas έγραψε:Καλησπερα παιδια! Αν ζηταει χαρτι ΙΕΚ σε καποια συγκεκριμενη ειδικοτητα και ειναι σπουδαστης σε ΤΕΙ της ιδιας ειδικοτητας με τις απαραιτητες διδακτικες μοναδες αυτομάτως σε βάζουν στους ακαταλληλους ;
Ναι το λέει μέσα μετράει μόνο ο τίτλος που ζητάει όχι μεγαλυτερος όχι μικρότερος
Μετά από 120 ώρες μπόρεσα να μπω στο σάιτ των εποπ ξηράς. Μου έβγαλε όμως 2 " τικ " σε οριστική υποβολή και υπό επεξεργασία. Αυτό το κλασσικό " τικ " που λέει ότι κάτι είναι σωστό με πράσινο χρώμα. Τι σημαίνει αυτό; Δε μπορώ να δω αν ανήκω στους κατάλληλους ή όχι όπως οι υπόλοιποι;
Gpap95 έγραψε:Μετά από 120 ώρες μπόρεσα να μπω στο σάιτ των εποπ ξηράς. Μου έβγαλε όμως 2 " τικ " σε οριστική υποβολή και υπό επεξεργασία. Αυτό το κλασσικό " τικ " που λέει ότι κάτι είναι σωστό με πράσινο χρώμα. Τι σημαίνει αυτό; Δε μπορώ να δω αν ανήκω στους κατάλληλους ή όχι όπως οι υπόλοιποι;
Ακριβώς κάτω από αυτά τα τικ που λες σου λέει αν είσαι κατάλληλος η όχι καθώς επίσης και την ειδικότητα που έχεις δηλώσει
Ανονυμους έχουν αναμετρηθεί να ξέρεις απο ώρα σε ώρα βγαίνουν. Το βισμα μ με ειπε σε τι θεση είμαι απο χθές και οτι θα μου έρθει σχετικό μνμ για 9/6 για γιατρούς! Καλή επιτυχία σε όλους!
Gpap95 έγραψε:Μετά από 120 ώρες μπόρεσα να μπω στο σάιτ των εποπ ξηράς. Μου έβγαλε όμως 2 " τικ " σε οριστική υποβολή και υπό επεξεργασία. Αυτό το κλασσικό " τικ " που λέει ότι κάτι είναι σωστό με πράσινο χρώμα. Τι σημαίνει αυτό; Δε μπορώ να δω αν ανήκω στους κατάλληλους ή όχι όπως οι υπόλοιποι;
Ακριβώς κάτω από αυτά τα τικ που λες σου λέει αν είσαι κατάλληλος η όχι καθώς επίσης και την ειδικότητα που έχεις δηλώσει
Δε μου λέει ρε φίλε. Μόνο αυτά που σου είπα έχει. Ούτε κατάλληλος ούτε ακατάλληλος.
Thomasmp94! έγραψε:Ανονυμους έχουν αναμετρηθεί να ξέρεις απο ώρα σε ώρα βγαίνουν. Το βισμα μ με ειπε σε τι θεση είμαι απο χθές και οτι θα μου έρθει σχετικό μνμ για 9/6 για γιατρούς! Καλή επιτυχία σε όλους!
Aρα λες οτι εδω και καιρο ειχα υπολογισει ποιοι ειναι οι καταλληλοι εδωσαν τους πινακες στην επιτροπη που θα βγαλει τα μορια και εκεινοι τα υπολογισαν αλλα τοσο καιρο μας το κρατουσαν κρυφο
Καλησπέρα στην παρέα, γι' αυτούς που δεν μπορούν να συνδεθούν επισυνάπτω μια φωτογραφία με το τι πληροφορίες εμφανίζει (με κόκκινο είναι ο κωδικός αίτησης όπου για ευνόητους λόγους τον έσβησα), μας δείχνει μόνο αν η αίτηση μας είναι εντάξει (τα χαρτιά που στείλαμε δηλαδή). Αναμένουμε πίνακες.