Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
RedDead
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από RedDead »

Εχω περάσει Αστυφυλάκων. Ξερω οτι ως πρώτοετης θα μπορώ να εχω εξοδο καθε Τετάρτη και Παρασκευη-Σαββατοκυριακο. Θα πρέπει λοιπόν να νοίκιασω σπίτι για τις εξόδους μου ; Γνωρίζει καποιος τι γινεται σε αυτήν την περίπτωση ; Χρειαζεται οντως να νοικιάσω σπίτι ή μπορω να μπαινοβγαινω στην σχολη ;
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από vardtrooper »

Φίλε είναι ανάλογα την οικονομική σου δυνατότητα. Μπορεις να μένεις σε ξενοδοχείο τις ημέρες που βγαίνεις η αλλιώς να μπαινοβγαίνεις στην σχολή. Αλλα για σπίτι είναι λίγο οικονομικά ακραίο να πληρώνεις μηνιατικο για σπιτι.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

RedDead έγραψε:Εχω περάσει Αστυφυλάκων. Ξερω οτι ως πρώτοετης θα μπορώ να εχω εξοδο καθε Τετάρτη και Παρασκευη-Σαββατοκυριακο. Θα πρέπει λοιπόν να νοίκιασω σπίτι για τις εξόδους μου ; Γνωρίζει καποιος τι γινεται σε αυτήν την περίπτωση ; Χρειαζεται οντως να νοικιάσω σπίτι ή μπορω να μπαινοβγαινω στην σχολη ;

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ενοικιασεις απλα να γνωριζεις οτι μενοντας στην σχολη θα τηρεις τους κανονισμους που σημαινει οτι το κρεβατι σου θα ειναι στρωμενο θα βγαινεις την προβλεπομενη ωρα και με την προβλεπομενη ενδυμασια. εγω ημουν ρεθυμνο και γι αυτα μας επρηζαν αρκετα

mpapa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από mpapa »

marsupilami έγραψε:
RedDead έγραψε:Εχω περάσει Αστυφυλάκων. Ξερω οτι ως πρώτοετης θα μπορώ να εχω εξοδο καθε Τετάρτη και Παρασκευη-Σαββατοκυριακο. Θα πρέπει λοιπόν να νοίκιασω σπίτι για τις εξόδους μου ; Γνωρίζει καποιος τι γινεται σε αυτήν την περίπτωση ; Χρειαζεται οντως να νοικιάσω σπίτι ή μπορω να μπαινοβγαινω στην σχολη ;

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ενοικιασεις απλα να γνωριζεις οτι μενοντας στην σχολη θα τηρεις τους κανονισμους που σημαινει οτι το κρεβατι σου θα ειναι στρωμενο θα βγαινεις την προβλεπομενη ωρα και με την προβλεπομενη ενδυμασια. Εγω ημουν ρεθυμνο και γι αυτα μας επρηζαν αρκετα

marsupilami ,

τι σημαίνει το... ; θα βγαινεις την προβλεπομενη ωρα και με την προβλεπομενη ενδυμασια;

;

; όταν είσαι Ελεύθερος Παρασκευή Απόγευμα έως Κυριακή απόγευμα (; ) ή δευτέρα πρωί (; ) ,

• υπάρχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ώρες που μπορείς και να βγεις Και να μπεις Στην σχολή (π. Χ. Σαβαβτο βράδυ ας πούμε)
  • υπάρχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ενδυμασία Για να μπαινοβγαίνεις (υπηρεσιακή στολή εξόδου) ;

;

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Περιληπτικα η εξοδος απο την σχολη γινεται καθε μια ωρα απο τις 3 το μεσημερι και μετα ως τις 12 το βραδυ οι τελευταιοι εξοδουχοι. η εισοδος την ημερα ειναι ελευθερη. το βραδυ η εισοδος και παλι ελευθερη ειναι σχετικα αλλα για υπνο πηγαινεις στις 3 η στις 6 για να μην διαταρεσεται η ησυχια του θαλαμου. οσον αφορα την ενδυμασια εννοω οτι απαγορευονταν τα σκισμενα τζιν το χειμωνα και το καλοκαιρι οι βερμουδες και τα αμανικα μπλουζακια. αυτα για το ρεθυμνο ισχυαν στις αλλες σχολες δεν ξερω. μπορουσες να κανεις και παρατυπιες και στην ενδυμασια και στις ωρες αλλα με τον κινδυνο να σε πιασουν και να εχεις ποινη.
mpapa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mpapa »

marsupilami έγραψε:Περιληπτικα η εξοδος απο την σχολη γινεται καθε μια ωρα απο τις 3 το μεσημερι και μετα ως τις 12 το βραδυ οι τελευταιοι εξοδουχοι. Η εισοδος την ημερα ειναι ελευθερη. Το βραδυ η εισοδος και παλι ελευθερη ειναι σχετικα αλλα για υπνο πηγαινεις στις 3 η στις 6 για να μην διαταρεσεται η ησυχια του θαλαμου. Οσον αφορα την ενδυμασια εννοω οτι απαγορευονταν τα σκισμενα τζιν το χειμωνα και το καλοκαιρι οι βερμουδες και τα αμανικα μπλουζακια. Αυτα για το ρεθυμνο ισχυαν στις αλλες σχολες δεν ξερω. Μπορουσες να κανεις και παρατυπιες και στην ενδυμασια και στις ωρες αλλα με τον κινδυνο να σε πιασουν και να εχεις ποινη.

Λογικά μου ακούγονται όλα αυτά.

Τα περίμενα πιο αυστηρά...

Ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες

Άβαταρ μέλους
RedDead
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από RedDead »

Επειδη λιγο μπερδεύτηκα. Μπορω για παράδειγμα να βγω την Παρασκευή το απογευμα πχ στις 7μμ και να επιστρεψω στην σχολη στις 2μμ απλα για να κοιμηθω ;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μπορεις απλα δεν θα κοιμηθεις στις 2 θα πας για υπνο στις 3 μπορεις να γυρισεις οτι ωρα θες απλα η ωρα που πας στο θαλαμο ειναι συγκεκριμενη. μεχρι να πας περιμενεις στην αιθουσα αναψυχης η αλλιως λεσχη η αλλιως κψμ
mpapa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mpapa »

marsupilami έγραψε:Μπορεις απλα δεν θα κοιμηθεις στις 2 θα πας για υπνο στις 3 μπορεις να γυρισεις οτι ωρα θες απλα η ωρα που πας στο θαλαμο ειναι συγκεκριμενη. Μεχρι να πας περιμενεις στην αιθουσα αναψυχης η αλλιως λεσχη η αλλιως κψμ

Ας πούμε ότι το ξενυχτάς ένα Σάββατο βράδυ και γυρνάς αργά και κοιμάσαι στις 6 το πρωί.

Είσαι ελεύθερος να ξυπνήσεις ο, τι ώρα θέλεις ,

Ή έχεις εγερτήριο με τους υπόλοιπους που δεν έχουν βγει Σαββατοκύριακο λόγω Υπηρεσίας ή Τιμωρίας;

Α και κάτι άλλο...

Υπό κανονικές Συνθήκες (δεν υπάρχουν τιμωρίες κλπ) ,

πόσα ΣαβατοΚύριακα είναι μέσα με Υπηρεσία και πόσα έξω;

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

mpapa έγραψε:
marsupilami έγραψε:Μπορεις απλα δεν θα κοιμηθεις στις 2 θα πας για υπνο στις 3 μπορεις να γυρισεις οτι ωρα θες απλα η ωρα που πας στο θαλαμο ειναι συγκεκριμενη. Μεχρι να πας περιμενεις στην αιθουσα αναψυχης η αλλιως λεσχη η αλλιως κψμ

Ας πούμε ότι το ξενυχτάς ένα Σάββατο βράδυ και γυρνάς αργά και κοιμάσαι στις 6 το πρωί.

Είσαι ελεύθερος να ξυπνήσεις ο, τι ώρα θέλεις ,

Ή έχεις εγερτήριο με τους υπόλοιπους που δεν έχουν βγει Σαββατοκύριακο λόγω Υπηρεσίας ή Τιμωρίας;

Α και κάτι άλλο...

Υπό κανονικές Συνθήκες (δεν υπάρχουν τιμωρίες κλπ) ,

πόσα ΣαβατοΚύριακα είναι μέσα με Υπηρεσία και πόσα έξω;

Οτι ωρα θες ξυπνας εκτος αν εχεις υπηρεσια. εγω που ημουν ρεθυμνο δουλευα ολα τα σαββατοκυριακα για τις αλλες σχολες φανταζομαι δεν ισχυε το ιδιο γιατι υπηρχαν περισσοτερα ατομα

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

marsupilami στην Σχολή οι υπηρεσίες που έχετε είναι οι γνωστές θαλαμοφύλακες και σκοποί; Έχετε και μαγειρεία;
Επίσης πόσο συχνά έχετε;

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καταδρομέας έγραψε:marsupilami στην Σχολή οι υπηρεσίες που έχετε είναι οι γνωστές θαλαμοφύλακες και σκοποί; Έχετε και μαγειρεία;
Επίσης πόσο συχνά έχετε;

Πεζη περιπολια σκοποι πυλης αυτες ειναι οι κυριοτερες συν αυτες που ανεφερες... στο ρεθυμνο καναμε ανα δυο μερες οποτε πηγαινε τρεις την εβδομαδα περιπου

Άβαταρ μέλους
RedDead
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από RedDead »

Με το φαγητο τι παιζει, γιατι εχω θέμα Επίσης ποσα ειναι τα χρήματα που θα παίρνουμε, γιατι ακουω διάφορα.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

RedDead έγραψε:Με το φαγητο τι παιζει, γιατι εχω θέμα Επίσης ποσα ειναι τα χρήματα που θα παίρνουμε, γιατι ακουω διάφορα.

Στην κομοτηνη πολυυ καλο το φαγητο στο ρεθυμνο μετριο που ημουν. εγω τα ετρωγα ολα τα φαγητα δεν ειχα θεμα αλλα δεν τα ελεγες και πεντανοστιμα καθε φορα. εγω επαιρνα 297 και εδινα 70 ευρω για το συσσιτιο και κομοτηνη που εχω ρωτησει εχουν δωσει μεχρι και 85 για φαγητο

Άβαταρ μέλους
RedDead
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από RedDead »

Υπαρχει δηλαδή καθε μερα μονο ενα φαγητο για νας φας εε, δεν υπάρχει ξερω εχω δεύτερη επιλογη ; Επίσης οντας πολύτεκνος μπορω να επιλέξω να παω σε όποια σχολη θελω ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 3 επισκέπτες