Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Sunoriofulakas28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Sunoriofulakas28 »

Charlie Harper 13 έγραψε:Έγραψα ότι δεν θα γίνεται μόνιμοι; Εγώ έγραψα ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη η απευθείας μονιμοποίηση σας όπως γίνεται στην προκήρυξη στον Έβρο.
Απευθείας θα μας κάνει με πδ... Καινούργια προκήρυξη δεν βγαίνει. Οπότε τσαρλυ προσπάθησε να μπεις τώρα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 20, 2022 7:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 218

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Μάγκες στον Έβρο έχουν τρομερό πρόβλημα με τους λάθρο μην νομίζετε ότι δεν μπαίνουν άτομα και ότι έχουν κλείσει τα σύνορα οι γαλαζοσυριζαιοι αυτά είναι πίπες για να το παίζουν πατριώτες. Ο λόγος που ανακοίνωσε ο κνητης γέρος τις 250 θέσεις είναι γιατί τους καίει να δείξουν ότι κάτι κάνουν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Εγώ πιστεύω ότι θα σκάσουν όλες μαζί οι 950 θέσεις τον Αύγουστο θα με θυμηθείτε. Αλλιώς δεν θα μας έλεγαν αξιόπιστες πηγές από μέσα ότι θα τους πάρει όλους και να μήν ανησυχούμε.
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Guardian1 »

Ποιες είναι αυτές οι αξιόπιστες πήγες; Σε εμάς γιατί δε λένε κάτι για 950 άτομα.

Οποιον και να ρωτήσεις στο Αρχηγείο ή σε κάποιο πολιτικό γραφείο, κάνεις δεν έχει ακούσει τον αριθμό 950.

Ολοι θα σου πουν ή για τους 550 ή μόνο για τους 250 του Έβρου.

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εμένα προσωπικά μου το έχει πει αξιωματικός της Ελλάς που είναι μέσα στο υπουργείο, τι να σου πω... Δεν ξέρω γιατί δεν αναφέρει κανείς τίποτα αφού έχουμε πει πολλάκις πως από τη στιγμή που έχει βγεί το προεδρικό διάταγμα δεν χρειάζεται να ανησυχούμε έτσι μου λένε και αυτοί το θέμα είναι πως δεν ξέρουμε αν θα τους βγάλει όλους μαζί ή θα τους πάρει σπαστά. Η λογική λέει ότι θα τους πάρει όλους μαζί.
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οπου εχω ρωτησει κανεις δεν αναφερει τον αρθμο 950.Ολοι ξερουν το 550 και κυριως τους 250 του Εβρου αναφερουν!

Το θεμα ειναι αν γινει σπαστα, θα γινουν φετος και οι 2;

ή θα βγαλει τις αλλες το 23; Εκει την πατανε οι 94αρηδες!

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τι φάση λένε για αεροδρόμιο μόνο για Θεσσαλονίκη και όχι Αθήνα?
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Guardian1 έγραψε:Ποιες είναι αυτές οι αξιόπιστες πήγες;Σε εμάς γιατί δε λένε κάτι για 950 άτομα.

Οποιον και να ρωτήσεις στο Αρχηγείο ή σε κάποιο πολιτικό γραφείο, κάνεις δεν έχει ακούσει τον αριθμό 950.

Ολοι θα σου πουν ή για τους 550 ή μόνο για τους 250 του Έβρου.

όταν σε είχα ρωτήσει από έχεις πηγές ότι δε θα τις πάρει είπες χαρακτηριστικά " θες να σου πω και όνομα; " Αυτός τώρα για να το λέει κάτι θα ξέρει, τι θες να σου πει και όνομα;
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 267
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Καπου πηρε το ματι μου και για αερολιμενα Θεσσαλονικης... Ο καθενας οτι ακουει και οτι παιρνει το αυτι του! Θα παρει αεροδρομιο Θεσς και δε θα παρει Ελ. Βενιζελος δηλαδη καπου οτι ναναι!

Ακους και διαβαζεις οτι ραντομ υπαρχει καμια σιγουρια και ιχνος εμπιστοσυνης προσωπικα στο τι εχουν διαθεση να κανουν.

Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

NLOK ειναι ο μονος που λέει για 950 θεσεις.Και στους προεδρους να στειλεις μνμ ουτε αυτοι δε λενε για τοσες.

Ρωτα οποιον θεσες στο Αρχηγειο ή σε πολιτκο γραφειο αμα εχεις.

Ολοι το 550 ξερουν και κυριως το 250 που θα βγει σιγουρα!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guardian1 την Τετ Απρ 20, 2022 5:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν είμαι ο μόνος που λέει ρε φίλε έχουν βγει και άλλα άτομα και έχουν πει για 950 θέσεις. Επίσης πριν κάποιες βδομάδες εμφανίστηκε και ο Κυριάκος καί μας είπε καλή επιτυχία εννοώντας πως θα βγουν οι θέσεις που έχουν προαναγγείλει. Τώρα οι πρόεδροι και οι άλλοι δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δεν μιλάνε για τις υπόλοιπες 400 θέσεις...
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Guardian1 έγραψε:NLOK ειναι ο μονος που λέει για 950 θεσεις.Και στους προεδρους να στειλεις μνμ ουτε αυτοι δε λενε για τοσες.

Ρωτα οποιον θεσες στο Αρχηγειο ή σε πολιτκο γραφειο αμα εχεις.

Ολοι το 550 ξερουν και κυριως το 250 που θα βγει σιγουρα!

Ο Γκριν ντραγκον μπορεί να έπινε εχθές στη Πετρούπολη καφέ με τον υπουργό. Θα κάτσει να μας το πει; Ο καθένας μεταφέρει οτι πληροφορίες έχει
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και γω πληροφορίες που είχα μετέφερα αλλά με έκραξες ότι τα λέω επίτηδες για να αποθαρρυνω. Επειδή δηλαδή δε σ αρέσει αυτό που άκουσες σημαίνει ότι το λέω για να αποθαρρυνω.Εν τω μεταξύ και γω Αθηναίος είμαι και θέλω να βγει φέτος.

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Με τον θείο Μιχάλη χαχαχαχαχα. Πέρα της πλάκας λένε για πρόωρες εκλογές είτε Μάιο είτε Σεπτέμβρη Οκτώβρη. Θα τίς πάρει τις 950 θέσεις 1000% αυτοί ξεφτίλες προκειμένου να ξαναβγούν δίνουν και την μάνα τούς οπότε μην αγχώνεστε όλα καλά θα πάνε!
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Πως θα γινουν εκλογες τον Μαιο ρε παιδια, θα επρεπε ηδη να ειχαν ανακοινωθει αν γινοντουσταν το Μαιο. Μη λεμε οτι να ναι! Υπαρχουν συγκεκριμενες διαδικασιες ωστε να γινουν εκλογες, δε ξυπναει και λεει την αλλη Κυριακη κανω εκλογες!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες