Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Epson89 »

Καλημέρα. Τελικά πήγε κάποιος σε κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο για το pcr; Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν απαντάνε ποτέ

Update: Όσοι είναι από Αθήνα μπορούν να πάνε στο 401 για το pcr. Κάνει μια μέρα να βγει το αποτέλεσμα, μόλις μίλησα, σήκωσαν το τηλέφωνο επιτέλους. Λογικά και όσοι είστε από επαρχία μπορείτε να το κάνετε σε δημόσια δομή. Έχουμε κανένα νέο από συναδέλφους που μπήκαν χθες ή σήμερα;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Δεκ 07, 2021 11:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Μάγκες και εγώ είμαι κατά της κατάσχεσης κινητών, παρόλαυτα, μπορείς να δώσεις 25? και να πάρεις μια συσκευή σκουπίδι χωρίς κάμερα την οποία θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέσα, εφόσον μάλιστα ο λόγος που το θέλεις είναι η σχέση σου ή η οικογένεια σου ή κάποιος γονιός που είναι μόνος και έχει προβλήματα υγείας και πρέπει να είσαι σε συνεχής επαφή μαζί του.

Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες που λέτε, εάν σας καίει τόσο πολύ να μιλήσετε με τον δικό σας, πάρτε ένα τηλέφωνο των 25?, πιστεύω εφόσον υπάρχει θέμα, ο άνθρωπος σας αξίζει τα 25? που θα δώσετε.

Τώρα αν το θέλετε για στορι στο ινστα απλά μη γράφετε καν καλύτερα, δε θα πεθάνετε εάν δεν ανεβάσετε στορι 10 μέρες, που και πάλι μπορείτε να το κάνετε το απόγευμα.

Είναι αυτό που είναι, κάντε υπομονή δέκα ημέρες και ζήστε αξιοπρεπέστατα για 6 χρόνια τουλάχιστον.

Όσον αφορά τα περί "επιλογής" και "εξαναγκασμού", να υπενθυμίσω πως κανένας δεν υποχρεώθηκε την ανακατάταξη του.

Είτε αναγκάστηκε κάποιος να μπει γιατι είναι "μονόδρομος" είτε το ήθελε πραγματικά, και στις δύο περιπτώσεις το επιλέξατε, δε σας ανάγκασε κανένας, όποτε κάντε λίγο υπομονή δέκα μέρες και τέλος.

Προσωπικά έχασα ΣΜΥ για 800 μόρια, έγιναν κάποια πράγματα με την οικογένειά μου, την ψυχολογία μου, τελικά δεν έδωσα με το 10% και έκανα τη θητεία μου στα 19 μου το 2019, βγήκα έπιασα δουλειά από δω και από εκεί, πραγματικά δε το ξανά κάνω αυτό το πράγμα, είναι ένα ρδελομπου έξω μάγκες, όλοι το γνωρίζουμε αυτό.

Πείτε ένα εντάξει, πάρτε το απόφαση ότι πρέπει να δώσετε το κινητό και ηρεμία.

Στη τελική ρε μάγκες εάν σας χαλάει τόσο πολύ, ας διαβάζαμε να περνούσαμε σε σχολές, είναι τόσο απλό το πράγμα.

Ο, τι και αν κάνουμε στις ζωές μας, όλα έρχονται κάτω από επιλογές μας, όχι εξαναγκασμό που αναφέρετε μερικοί.

88 Σαββατοκύριακα το χρόνο σπίτι,20 μέρες Πάσχα Χριστούγεννα,10 μέρες εορτές διάφορες,20+ μέρες άδεια καλοκαίρι, έξτρα μέρες άδεια μέσα στον χρόνο, αναρρωτικες πληρωμένες, από τις καλύτερες ιατρικές καλύψεις στην χώρα μας για εμάς τους ίδιους και την οικογένειά/σχέση που έχουμε,8 άντε 9-10 ώρες σε βαριές μέρες (ασκήσεις κλπ) εργασία την ημέρα, πάντα πρωινά, υπηρεσία την επόμενη μέρα σπίτι.

Όλα αυτά και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να υπακούμε τους ανώτερους και για 10 ημέρες να δώσουμε το κινητό μας.

Χαλαρώστε, εάν δε μπορείτε να κάνετε αυτό το πράγμα ρε μάγκες μη μπαίνετε καν ρε σεις, ηρεμία, αύριο μπαίνω, ελπίζω μέχρι Παρασκευή να βρεθούμε από κοντά, καλή σας ημέρα και μιλάμε μάγκες.

Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από G_Mosh »

Θα συμφωνισω μαζι σου φυσικα σε καθε σου λεξι το θεμα στορυ και δεν ξερω γω τι καμια σχεση απλα ειναι οικονομικο το θεμα (οσον αφορα τα sms) ακομα και για τις κλησεις... Αυτη την "πολυτελεια δεν την εχουν τα κινητα με κουμπια παρα μονο τα αφης... Και μην ξεχναμε οτι ζουμε στο 21 περιμενουμε 22, το ιντερνετ εχει σωσει πολλες τσεπες προσωπικα για αυτο το θελω για να μιλαω με την οικογενεια μου μεσω messenger και να μην τους αναγκάζω να βαζουν τζαμπα χρηματα για sms και λεπτα και αυτοι αλλα και εγω... Τελος παντων ας αλλαξουμε θεμα γιατι ο καθενας μας εχει διαφορετικες αποψεις και τζαμπα υπαρχουν εντασεις που θα επρεπε ολοι να ειμασταν μια γροθια.
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Υπομονη μάγκες 10 μέρες μετά θα τα πάρουμε πίσω και στην μονάδα θα είμαστε με τα κινητά αν πάλι θέλετε υπάρχει ακόμα και η τηλεκάρτα να περνετε τα δικά σας άτομα!Αυτό που λέμε όλοι ίσως με διαφορετικά λόγια είναι ότι δεν λέμε κάποιες πιθανές λύσεις αλλά κάνουνε επιθέσεις ο ένας στον άλλον χωρίς λόγο και γίνονται παρεξηγήσεις!

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Κάθομαι και διαβάζω τα μηνύματα που γράφετε για τα κινητά και πραγματικά είναι απίστευτο, θα σας λείψει το τηλ για 10 μέρες; Χαλαρώστε ρε και οποίοι έχετε πραγματικά πρόβλημα μπορείτε να το δηλώσετε και κάρτα να μην έχετε θα σας βαλουν να παίρνετε από σταθερά τηλέφωνα δε θα σας αφήσουν έτσι .χαλαρώστε λίγο για 10 μέρες δε χάθηκε ο κόσμος επίσης απογεύματα θα τα έχετε τα τηλ σας, μπορεί να σας φαίνονται γελοία όλα αυτά και να σκέφτεστε γιατί να έχουν τα στελέχη και εμείς όχι; Η ίδια λογική είναι που όταν παρουσιάζεσαι στα παίρνουν και αφού ορκιστείς μετά από 20'μερες μπορείς να βγάλεις και σελφι με τον διοικητή πολύ απλά δεν υπάρχει λογική!Στρατός είναι και όσοι πιστεύετε ότι δε σας ταιριάζει το όλο θέμα κακώς κάνατε τα χαρτιά σας και στερήσατε από άλλους κάποια θέση υπομονή 10'μερες και ούτε 10 μάλλον 7 για μένα τουλάχιστον που μπαίνω Παρασκευή και θα είμαι εκεί μέχρι 17-18 του μήνα

Άβαταρ μέλους
Player 1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Player 1 »

33ΜΚ έγραψε:Κάθομαι και διαβάζω τα μηνύματα που γράφετε για τα κινητά και πραγματικά είναι απίστευτο, θα σας λείψει το τηλ για 10 μέρες; Χαλαρώστε ρε και οποίοι έχετε πραγματικά πρόβλημα μπορείτε να το δηλώσετε και κάρτα να μην έχετε θα σας βαλουν να παίρνετε από σταθερά τηλέφωνα δε θα σας αφήσουν έτσι .χαλαρώστε λίγο για 10 μέρες δε χάθηκε ο κόσμος επίσης απογεύματα θα τα έχετε τα τηλ σας, μπορεί να σας φαίνονται γελοία όλα αυτά και να σκέφτεστε γιατί να έχουν τα στελέχη και εμείς όχι; Η ίδια λογική είναι που όταν παρουσιάζεσαι στα παίρνουν και αφού ορκιστείς μετά από 20'μερες μπορείς να βγάλεις και σελφι με τον διοικητή πολύ απλά δεν υπάρχει λογική!Στρατός είναι και όσοι πιστεύετε ότι δε σας ταιριάζει το όλο θέμα κακώς κάνατε τα χαρτιά σας και στερήσατε από άλλους κάποια θέση υπομονή 10'μερες και ούτε 10 μάλλον 7 για μένα τουλάχιστον που μπαίνω Παρασκευή και θα είμαι εκεί μέχρι 17-18 του μήνα

Πες τα φίλε 33μκ κάποιοι εδώ μέσα θα περάσετε πολύ άσχημα θέλουν καί messenger μα δεν είναι ρε φίλε η επικοινωνία το πρόβλημα το πρόβλημα μερικών είναι το στορυ καί η φώτο αν είχαν πρόβλημα με κινητά θα περνάμε κινητά με κουμπιά που πολύ εύκολα κάνεις και κλήσεις καί μήνυμα ολα τα υπόλοιπα είναι για τους βολεμενους δυστυχώς καί μερικοί είστε εκεί καί πολύ γρήγορα θα αντικρίσετε την σκληρή αλήθεια καί έτσι θα προσγειωθειται απότομα.

Καί κάτι τελευταίο είναι έτοιμες η μεταθέσεις καί μάντεψετε που πάτε;(94%)

Με εντολή Φλώρου

Καλή υπομονή καί καλή δύναμη στα δύσκολα

Panostr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Panostr »

Καλησπέρα κύριοι. Όσον αφορά το θέμα που έχει γίνει τόσος ντόρος με τα κινητά.

Προσωπικά εάν μας τα δίνουν κάθε απόγευμα πιστεύω θα είμαι εντάξει, αλλά εάν μας το δώσουν πριν φύγουμε κατανοώ πως κάποιος μπορεί να ζοριστει, προσωπικά δεν με πειράζει, ποιο πολύ θα το ήθελα για να ακούω την μουσική μου σε ώρες χαλάρωσης κλπ.

Όπως και να χει για λίγες μέρες μπορούμε να κάνουμε υπομονή μπροστά σε αυτό που θα αποκομίσουμε και ίσως λόγω αυτού να έρθουμε και ποιο κοντά μεταξύ μας και να γίνουμε παρέα.

Καλό βράδυ τα λέμε Αυλώνα.

Υ. Γ

Ξέρετε εάν θα μας αφήσουν να έχουμε κάποια χάπια μαζί μας πχ depon κλπ η εάν μας τα παίρνουν;

.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Χάπι δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να περάσεις μη πάρεις και τζάμπα γιατί θα τα κρατήσει καβάτζα το στεπ της μονάδας.σε πονάει το κεφάλι πάνε στεπ θα σου δώσουν έχουν τα πάντα όσο αναφορά αν παίρνεις κάποια αντιβίωση στα κρατάει το στεπ και πας πχ πρωί βράδυ και σου δίνουν από σένα, αυτό το κάνουν για να μη πάρεις κανένα κουτί ολόκληρο και τρέχουν αυτοί μετά, δε το λέω για σένα εννοώ για λόγους ασφαλειας γενικότερα
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Λες να ετοιμαστούμε για Έβρο; Χαχαχα μακάρι φίλε, προσωπικά είμαι από εκεί τριγύρω, δε με πειράζει πολύ, άντε να δούμε που θα πάμε τώρα.
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Epson89 »

Το που θα πάμε έχει βγει σε μεγάλο ποσοστό. Αύριο το πολύ Παρασκευή θα πάνε για υπογραφή στον υπουργό. Όσοι έχουμε άτομο μέσα το έχουμε μάθει ήδη. Αν έχετε κι εσείς κάποιον μέσα ρωτήστε τον μήπως μπορεί να μάθει κάτι!
Γερόλυκος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

ΑΚ-11 έγραψε:Μερικοί αφήστε της #@^&@! Νοοτροπία δεν υπάρχει στον στρατό ούτε στρατιωτικό κλίμα όταν περνούν κινητά θα τα περνούν σε όλους ακόμα και στους δικούς τους τι δηλαδή η νομική δύναμη που έχουν αυτοί δεν μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες δεν μπορούν να παίζουν με τα κινητά ελεύθερα και σε εμάς να τα έχουν πάρει γιατί νομίζουν ότι θα βγάλουμε φωτογραφίες δεν υπάρχει λογική σε αυτό το κομμάτι καθίστε και σκεφτείτε κάποια πράγματα και το ξανά λέω για τον π@@@λυκο εδώ μέσα είμαστε να συζητάμε και όχι για να μειώσουμε κάποιον τώρα αν εσυ έχεις πρόβλημα στο μυαλό πάρε φάρμακα αλλά θα πρέπει να ντρέπεσαι και λίγο που μιλάς έτσι ποιος είσαι εσυ που μιλάς για τους άλλους και τους κανείς επίθεση και τους μειώνεις βλάκα.εδώ είμαστε να λύσουμε προβλήματα και να βοηθήσουμε τους μελλοντικούς συναδέλφους μας!Καλημέρα παίδες μου

Προσπάθησα να βγάλω νόημα από τα γραφόμενα σου πραγματικά δεν κατάλαβα τίποτα, Ας το προσπαθήσουμε ''τι δηλαδή η νομική δύναμη που έχουν αυτοί δεν μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες δεν μπορούν να παίζουν με τα κινητά ελεύθερα και σε εμάς να τα έχουν πάρει γιατί νομίζουν ότι θα βγάλουμε φωτογραφίες '' Τι εννοείς; Τι ακριβώς γραφείς; Ότι δεν μπορούν να σου πάρουν το κινητό ενώ αυτοί θα έχουν το δικό τους; Ότι αυτοί [ ποιοι είναι αυτοί;] Θα βγάζουν φωτογραφίες θα παίζουν ενώ εσύ όχι; Πάμε και παρακάτω '' Αν εσυ έχεις πρόβλημα στο μυαλό πάρε φάρμακα'' διακρίνω γνώσεις ιατρικής φύσεως, μπράβο χαίρομαι για αυτό, καλό θα ήταν να κάνεις όμως και λίγη αυτοκριτική, ξεκινώντας από Τα παραπάνω σου γραφόμενα Και τα τόσα αλλά που έχεις γράψει χωρίς νόημα απλά για να γράφεις, για να νιώσεις χρήσιμο μέλος μια ομάδας, να θρέψεις το εγώ σου, να δείξεις ότι εσύ γνωρίζεις και να τονώσεις την χαμηλή σου αυτοπεποίθηση. Στην συνέχεια τι έχουμε'' και τους κανείς επίθεση και τους μειώνεις βλάκα''. Σε ποιους κάνω επίθεση; Νιώθεις ότι κινδυνεύεις; Εφόσον δημόσια μέσω του γραπτού λόγου [προσπαθώ να τον κατανοήσω ] μας αραδιάζεις αφιλτράριστα όποια σκέψη κάνεις, ότι σε βολεύει, ότι φαντάζεσαι, Θα πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και την κριτική, καλοπροαίρετη τεκμηριωμένη με επιχειρήματα στηριζόμενη στην Γνώση και όχι να Καταφεύγεις σε χαρακτηρισμούς ''βλάκα''. Για το τέλος ''εδώ είμαστε να λύσουμε προβλήματα και να βοηθήσουμε τους μελλοντικούς συναδέλφους μας!'' πραγματικά τώρα πιστεύεις ότι βοηθάς; Ενώ εγώ θέλω το κακό τους; Πιστεύεις Τα μέχρι τώρα γραφόμενα σου γίνονται κατανοητά από όλους ή από ελάχιστους; Ή ότι προσπερνούν τα γραφόμενα Σου διότι δεν βγάζουν νόημα.

Γερόλυκος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

Epson89 έγραψε:Ιτς οκ μάγκες. Προσωπικά από όσα γράφει αυτός ο γερόλυκος, δεν συνάντησα τίποτα απολύτως μέσα στον στρατό. Η νοοτροπία που έχει και απαντάει μου θυμίζει καυλοστρατο που για κάποιο λόγο δεν τον έκαναν μόνιμο και τώρα βγαίνει και λέει ότι να ναι... Βγαίνει και λέει πράγματα μόνο και μόνο Η νοοτροπία που έχει και απαντάει μου θυμίζει καυλοστρατο που για κάποιο λόγο δεν τον έκαναν μόνιμο και τώρα βγαίνει και λέει ότι να ναι... Βγαίνει και λέει πράγματα μόνο και μόνο για να μας ρίξει την ψυχολογία και να φοβηθούν κάποιοι... Προσέχετε ποιον ακούτε εδώ μέσα. Και δεν είναι τόσο μελοδραματικα. Και πολύ σημασία έδωσα. Οποίοι μπουν μέσα αύριο ας γράψουν τι νέο υπάρχει! Την Παρασκευή επίσης θα υπογράψει ο υπουργός το που θα πάμε. Σας το λέω μετά βεβαιότητας γιατί εγώ έμαθα σε ποια μονάδα θα πάω!

Διακρίνω μαντικές ικανότητες, κάποιο κρυφό χάρισμα '' Η νοοτροπία που έχει και απαντάει μου θυμίζει καυλοστρατο που για κάποιο λόγο δεν τον έκαναν μόνιμο και τώρα βγαίνει και λέει ότι να ναι '' είσαι σίγουρός για αυτά που γράφεις; Μήπως να το ξαναδείς το θέμα; Και ψυχολόγος αδικείσαι '' Βγαίνει και λέει πράγματα μόνο και μόνο για να μας ρίξει την ψυχολογία και να φοβηθούν κάποιοι'' είναι δυνατόν να επηρεάσουν κάποιον τα γραφόμενα μου; Να του ρίξουν την ψυχολογία με ποιον τρόπο; Εσύ γραφείς ότι τα ξέρεις όλα και δεν συνάντησες απολύτως τίποτα από όλα αυτά, εάν κάποιος επηρεαστεί μάλλον πρέπει να αλλάξει επαγγελματικό προορισμό, μοναδικός σκοπός μου να τιμήσετε τον θεσμό του ΟΒΑ να αποβάλετε την νοοτροπία του εφέδρου για να Διεκδικήσετε Ίση αντιμετώπιση, να σας δεχτούν σαν στελέχη και πιστεύω ότι αρκετοί το αξίζετε πραγματικά.

Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Epson89 »

Για να μην απαντάνε όσοι έγραφαν εδώ τις προηγούμενες μέρες, μάλλον παίρνουν τα κινητά!
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Epson89 έγραψε:Για να μην απαντάνε όσοι έγραφαν εδώ τις προηγούμενες μέρες, μάλλον παίρνουν τα κινητά!
Μάλλον αλλά και να μας τα πάρουν θα είναι 10 μέρες σιγά

Name
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Name »

Μάγκες το βράδυ θα κατέβω Αθήνα και αύριο πρωί από Αθήνα για άγιο Θωμά το πρωινό οποίος θέλει κανονιζουμε
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 9 επισκέπτες