Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Ειμαι β κατηγορια και βγαζω 2658 (πιστευω οτι εχω πιθανοτητες) Το θεμα ειναι οτι εγω δωση για αγγλικα και μαλλον το εχω παρει αλλα το ποιστοποιιτικο θα μου το δωσουν τελος σεμπτεμβρη τωρα μονο την βεβαιωση θα παρω. Μαλλον δυσκολο να μου δωσουν τα μορια με την βεβαιωση.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 42
manos έγραψε:Ποσοι να ειναι περιπου αυτοι απο την ειδικη φρουρα; Σε καθε εσσο ποσους παιρνουν περιπου;
Φιλε εγω γνωριζω οτι βγαινουν ευζωνοι 125 το χρονο... (διορθωστε με αν κανω λαθος)
Μια βάρδια η ζωή μου...
-
- Posts in topic: 42
Mr.H έγραψε:BΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Φιλε για την προεδρικη φρουρα δεν τους βλεπω και πολλοι επικηνδυνους φετος για να επηρεασουν πολυ τις βασεις για το λογο οτι μπηκανε πρωτη φορα στη προκυρηξη και οι πιο πολλοι δεν το πηριμενανε δεν πσαχνοντουσαν και πολλοι να μαζεπσουν μορια για να περασουνε φρουροι εγω πιστευω απο τις επομενες προκυρηξεις θα πρεπει να μας προβλιματιζει εντονα!
Αυτό είναι αλήθεια. Δεν έχεις και άδικο... !

Μια βάρδια η ζωή μου...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
δεν το ξέρω κ εγώ το ψάχνω.krhtikos123 έγραψε:manos έγραψε:Ποσοι να ειναι περιπου αυτοι απο την ειδικη φρουρα; Σε καθε εσσο ποσους παιρνουν περιπου;
Φιλε εγω γνωριζω οτι βγαινουν ευζωνοι 125 το χρονο... (διορθωστε με αν κανω λαθος)
Παιδια εγω πιστευω οτι η φρουρα θα μπει δυνατα στην προκυρηξει.
Καλημερα σας. Ειχα 3αναρωτησει και πιο παλια αλλα δεν πηρα απαντηση. Ειμαι 3τεκνος γεννημενος τον ιανουαριο του '88 με 2 αδερφια μικροτερα τα οποια ειναι φοιτητες. Δικαιουμαι να παρω τα 200 μορια της 3τεκνιας η οχι; Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει. Ευχαριστω πολυ.
Να ρωτησω. Πτυχιο Lower ''University of Oxford'' μπορει να μετρησει στον διαγωνισμο; Αν το μεταφρασει ο Δικηγορος. Θα υπαρξει προβλημα απο την αστυνομια; Και γενικα ρωταω. Εμπιστευονται αυτοι τους δικηγορους τυφλα... Χωρις να το ψαχνουν... ;
- handballer
- Συνταγματάρχης
μακάρι να βγεις ψεύτης.giorgos nos έγραψε: Παιδια εγω πιστευω οτι η φρουρα θα μπει δυνατα στην προκυρηξει.
-
- Posts in topic: 92
Εγω επιμενω. Βαση για α 2500 φετοσ
- handballer
- Συνταγματάρχης
πιστεύω θα πέσεις μέσαvag_21 έγραψε: Εγω επιμενω. Βαση για α 2500 φετοσ
Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω με 2160 μορια στην α πιστευετε πως υπαρχουν ελπιδες;
- handballer
- Συνταγματάρχης
πιστεύω θα είσαι επιλαχών, Ίσως ναι ίσως όχι. Από που μαζεύεις τα μόρια?zisis έγραψε: Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω με 2160 μορια στην α πιστευετε πως υπαρχουν ελπιδες;
Επιμενω η βαση στα 2700
Ποσο πιστευετε οτι θα φτασει η βαση στην β?
Ρε handballer απο την μια λες στο παλικαρι πως με 2160 θα ειναι επιλαχων και απο την αλλη συμφωνεις με τον αλλον για 2500 η βαση; Αποφασησε με ποιον συμφωνεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες