Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από El AR »

Παιδιά εγώ τώρα ξεκινάω γιατί έχω πολύ δρόμο είμαι από Έβρο θα σας ενημερώσω αύριο για το τι γίνεται μέσα αλλά θα μου πάρουν σίγουρα το κινητό για να μην γράφουν και άλλοι που μπήκαν σημαίνει ότι τους τα πήραν και δεν θα σπαταλήσουν χρόνο να γράψουν εδώ αν τους τα δίνουν δύο ώρες μόνο
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από geopap97 »

Γερόλυκος έγραψε:
ΑΚ-11 έγραψε:Λογικά και τα δυο γκρουπ θα πάρουμε αλλιώς δεν βγαίνει έστω ότι περνούμε το πρώτο όταν θα τελειώσει ποιος θα μας περιμένει στην μονάδα αφού όλοι άδειες θα έχουν όπως και αν μας διώξουν 17 και μας δώσουν άδεια πχ 4 μέρες πάλι ποιος θα είναι στην μονάδα από διοικητές και έτσι για να μας προσαρμόσουν κτλ δεν βγαίνει όποτε αυτό που μου είπε ένας φίλος από μέσα μπορεί να ισχύει ότι θα πάρουμε και τα δυο γκρουπ και θα πάμε στην μονάδα από το νέο έτος αλλά θα δούμε

Τι διαβάζουν πάλι τα ματάκια μου, τρόπος σκέψης που τρομάζει ''ποιος θα μας περιμένει στην μονάδα αφού όλοι άδειες θα έχουν όπως και αν μας διώξουν 17 και μας δώσουν άδεια πχ 4 μέρες πάλι ποιος θα είναι στην μονάδα από διοικητές και έτσι για να μας προσαρμόσουν'' θα μου πέσουν και λιγοστά μαλάκια που έχω, Ποίος νομίζεται πρέπει να σας περιμένει; Ποίος νομίζεται θα είναι ο ρόλος σας στην μονάδα; Άντε μετά την πύλη πρώτο γραφείο ή εάν είναι μετά τις 2+30 στον επόπτη στην συνέχεια στον λόχο, υποδοχή από τους ΕΠΟΠ, άντε και καμιά συνέντευξη από τον Δκτη λόχου, από τον Δκτη μονάδας κάποια άλλη στιγμή, να σας προσαρμόσουν σε τι; Μια χαρά προσαρμογή θα κάνετε μόλις φτάσετε στον λόχο. Τι πιστεύεις ότι η μονάδες αδειάζουν στην περίοδο των γιορτών; Τι είναι μαγαζάκια που τα κλείνουμε να κάνουμε Χριστούγεννα Και πρωτοχρονιά; Προσγειωθείτε κύριοι, καλά θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι διότι θα βρεθείτε προ εκπλήξεων και Θα σας κακοφανεί, κάνετε υπομονή να βγει Καμιά προκήρυξη για ΕΠΟΠ να πάρετε και τα μόρια σαν ΟΒΑ και μέχρι εκεί.

Δεν ξέρω αν θα μας δώσουν παραπάνω μέρες άδεια, πάντως οι μονάδες όντως αδειάζουν την περίοδο των εορτών και όλα υπολειτουργούν. Και όπως όλα τα στελέχη που μετατίθενται δικαιούνται μέρες προσαρμογής έτσι κι εμείς. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα

Γερόλυκος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

G_Mosh έγραψε:*ΝΕΑ* τον περασαν μονο ακουογραμμα είναι σχετικά καλα. Απλα η ο διοικητης η ο λοχαγος ειναι λιγο... ***** και μεχρι της 5μιση ωρα ηταν στο τρεξιμο (ενταξει έφαγαν και συνεχισαν) τους εδωσαν ΟΛΑ οσα ειχαμε παρει απο το κεντρο τοτε ολα καινουργια και το κινητο του παρολο που ειπαν οτι θα του το παρουν δεν του το πηραν μεχρι το απογευμα τωρα δεν ξαναμιλησα... Θα μιλησω αυριο για νεοτερα... Αποψη μου; Παρτε 2ο κινητο με ενα 20ρικο δειξτε οτι εχετε εκεινο βγαλτε την sim στο πορτοφολι κρυψτε το καλο σας σε σαμπουαν με χαρτι για να μην κουνιεται το κινητο και οταν μπειτε στον θαλαμο και δειτε αν σας περνει να χρησιμοποιειται το καλο... Αν οχι θα εχετε το 2ο για τα πρωινα και το βραδυ-απογευμα το καλο σας κινητο... Αυτα για τωρα... Να προσεχετε και τα ματια σας 14. Και ολα καλα θα πανε μαγκες... Καληνυχτα!

Αποβάλλεται κύριοι την νοοτροπία που είχατε σαν Έφεδροι διότι θα έχετε την ίδια αντιμετώπιση, δεν είστε οι έξυπνοι και οι άλλοι οι χαζοί, εάν θέλουν Να βρούνε τα κινητά θα τα βρούνε Και εφόσον για κάποιο λόγω δεν πρέπει να τα έχετε πρέπει να το Σεβαστείτε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερόλυκος την Δευ Δεκ 06, 2021 9:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Epson89 »

Ιτς οκ μάγκες. Προσωπικά από όσα γράφει αυτός ο γερόλυκος, δεν συνάντησα τίποτα απολύτως μέσα στον στρατό. Η νοοτροπία που έχει και απαντάει μου θυμίζει καυλοστρατο που για κάποιο λόγο δεν τον έκαναν μόνιμο και τώρα βγαίνει και λέει ότι να ναι... Βγαίνει και λέει πράγματα μόνο και μόνο για να μας ρίξει την ψυχολογία και να φοβηθούν κάποιοι. Λες και δεν πήγαμε στρατό, δεν ξέρουμε πως λειτουργεί... Προσέχετε ποιον ακούτε εδώ μέσα. Και δεν είναι τόσο μελοδραματικα. Και πολύ σημασία έδωσα. Οποίοι μπουν μέσα αύριο ας γράψουν τι νέο υπάρχει! Την Παρασκευή επίσης θα υπογράψει ο υπουργός το που θα πάμε. Σας το λέω μετά βεβαιότητας γιατί εγώ έμαθα σε ποια μονάδα θα πάω!
Γερόλυκος

geopap97 έγραψε:
Γερόλυκος έγραψε:
ΑΚ-11 έγραψε:Λογικά και τα δυο γκρουπ θα πάρουμε αλλιώς δεν βγαίνει έστω ότι περνούμε το πρώτο όταν θα τελειώσει ποιος θα μας περιμένει στην μονάδα αφού όλοι άδειες θα έχουν όπως και αν μας διώξουν 17 και μας δώσουν άδεια πχ 4 μέρες πάλι ποιος θα είναι στην μονάδα από διοικητές και έτσι για να μας προσαρμόσουν κτλ δεν βγαίνει όποτε αυτό που μου είπε ένας φίλος από μέσα μπορεί να ισχύει ότι θα πάρουμε και τα δυο γκρουπ και θα πάμε στην μονάδα από το νέο έτος αλλά θα δούμε

Τι διαβάζουν πάλι τα ματάκια μου, τρόπος σκέψης που τρομάζει ''ποιος θα μας περιμένει στην μονάδα αφού όλοι άδειες θα έχουν όπως και αν μας διώξουν 17 και μας δώσουν άδεια πχ 4 μέρες πάλι ποιος θα είναι στην μονάδα από διοικητές και έτσι για να μας προσαρμόσουν'' θα μου πέσουν και λιγοστά μαλάκια που έχω, Ποίος νομίζεται πρέπει να σας περιμένει; Ποίος νομίζεται θα είναι ο ρόλος σας στην μονάδα; Άντε μετά την πύλη πρώτο γραφείο ή εάν είναι μετά τις 2+30 στον επόπτη στην συνέχεια στον λόχο, υποδοχή από τους ΕΠΟΠ, άντε και καμιά συνέντευξη από τον Δκτη λόχου, από τον Δκτη μονάδας κάποια άλλη στιγμή, να σας προσαρμόσουν σε τι; Μια χαρά προσαρμογή θα κάνετε μόλις φτάσετε στον λόχο. Τι πιστεύεις ότι η μονάδες αδειάζουν στην περίοδο των γιορτών; Τι είναι μαγαζάκια που τα κλείνουμε να κάνουμε Χριστούγεννα Και πρωτοχρονιά; Προσγειωθείτε κύριοι, καλά θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι διότι θα βρεθείτε προ εκπλήξεων και Θα σας κακοφανεί, κάνετε υπομονή να βγει Καμιά προκήρυξη για ΕΠΟΠ να πάρετε και τα μόρια σαν ΟΒΑ και μέχρι εκεί.

Δεν ξέρω αν θα μας δώσουν παραπάνω μέρες άδεια, πάντως οι μονάδες όντως αδειάζουν την περίοδο των εορτών και όλα υπολειτουργούν. Και όπως όλα τα στελέχη που μετατίθενται δικαιούνται μέρες προσαρμογής έτσι κι εμείς. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα

Μα δεν μιλάμε για παραπάνω άδεια, μιλάμε για τα δύο γκρούπ στο σύνολο 20 ημέρες ούτε στα ποιο τρελά Όνειρα. Οι μονάδες δεν αδειάζουν ούτε υπολειτουργούν, τα μισά στελέχη στο πρώτο γκρούπ τα υπόλοιπα στο δεύτερο τα οποία είναι ικανά Να Κάνουν την απαραίτητη υποδοχή σύμφωνα με τα γραφόμενα, ημέρες προσαρμογής; Εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες όπως π. Χ οι υπηρεσίες, την επάνδρωση της μονάδας κ. Τ. Λ και για ποια προσαρμογή μιλάμε; Σκοπιά έχετε ξανακάνει και αγγαρείες επίσης Κάποιες ημέρες θα δοθούν για εύρεση κατοικίας, τακτοποίησης και μιας και ο λόγος για στελέχη Η έννοια της λέξης έχει παραποιηθεί Εργαζόμενοι με σύμβαση κύριοι Όπως και οι ΕΠΟΠ μέχρι την μονιμοποίηση τους.

Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από G_Mosh »

Να σεβαστω βεβαιος το οποιοδηποτε γεγονος αλλα οταν μου στερεις περουσιακο στοιχειο και οσο μαλλον αυτο το αντικειμενο ειναι ο μονος τροπος επικοινονιας με την οικογενεια μου οχι κυριε δεν θα το σεβαστω να σεβαστουν αυτοι εμενα και τον καθενα δεν εχουμε ολοι ουτε πληρη οικογενεια οπως και δεν ειμαστε ελεύθερη χωρις υποχρεωσεις... Το γεγονος που εγω σαν ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτης κρυβω το κινητο μου και μπαινω σε διαδικασια να σκεφτω λες και ειμαι τρομοκρατης και βαπορακι φταιει αποκληστικα το κρατος ποιες φωτογραφιες; Τι να τις κανω; Τους εχω γραμμενους και εγω και ολοι μας. Ολα αυτα γινονται για καποιους που εκαναν παλια αν θυμαστε κατι αετους και δεν ξερω γω τι... Λοιπον για να τελειωνουμε για δουλεια παω και για την αγαπη μου προς την πατριδα να σεβαστουν πρωτα αυτη εμενα οπως σεβομαι εγω αυτους αλλα οχι δεν θα σεβαστω την στερηση μου προς την επικοινωνια με την οικογενεια μου!
Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από G_Mosh »

Και να προλαβω τυχον σχολια του τυπου "μαμακιας" "μπαμπακιας" Προερχομαι απο μονογονεϊκη οικογενεια και η μητερα μου εχει σοβαρα προβληματα υγειας
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από geopap97 »

G_Mosh έγραψε:Να σεβαστω βεβαιος το οποιοδηποτε γεγονος αλλα οταν μου στερεις περουσιακο στοιχειο και οσο μαλλον αυτο το αντικειμενο ειναι ο μονος τροπος επικοινονιας με την οικογενεια μου οχι κυριε δεν θα το σεβαστω να σεβαστουν αυτοι εμενα και τον καθενα δεν εχουμε ολοι ουτε πληρη οικογενεια οπως και δεν ειμαστε ελεύθερη χωρις υποχρεωσεις... Το γεγονος που εγω σαν ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτης κρυβω το κινητο μου και μπαινω σε διαδικασια να σκεφτω λες και ειμαι τρομοκρατης και βαπορακι φταιει αποκληστικα το κρατος ποιες φωτογραφιες; Τι να τις κανω; Τους εχω γραμμενους και εγω και ολοι μας. Ολα αυτα γινονται για καποιους που εκαναν παλια αν θυμαστε κατι αετους και δεν ξερω γω τι... Λοιπον για να τελειωνουμε για δουλεια παω και για την αγαπη μου προς την πατριδα να σεβαστουν πρωτα αυτη εμενα οπως σεβομαι εγω αυτους αλλα οχι δεν θα σεβαστω την στερηση μου προς την επικοινωνια με την οικογενεια μου!

Σωστή η κάθε σου λέξη φίλε μου

Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από G_Mosh »

Δεν αντεξα ρε φιλε... Ξερω τπαρχει εξουσια... Σεβομαι τους ανωτερους μου... Αλλα πρωτα απ'ολα σεβομαι τον εαυτο μου και την οικογενεια μου ενα ριτο τιυς στρατου κιολας λεει πατρις θρησκεια και οικογενεια εγω προσωπικα βαζω την οικογενεια μου πανω απ' ολα και απαιτω να σεβαστει αυτο απ'τον καθενα. Ευχαριστω!
Γερόλυκος

G_Mosh έγραψε:Να σεβαστω βεβαιος το οποιοδηποτε γεγονος αλλα οταν μου στερεις περουσιακο στοιχειο και οσο μαλλον αυτο το αντικειμενο ειναι ο μονος τροπος επικοινονιας με την οικογενεια μου οχι κυριε δεν θα το σεβαστω να σεβαστουν αυτοι εμενα και τον καθενα δεν εχουμε ολοι ουτε πληρη οικογενεια οπως και δεν ειμαστε ελεύθερη χωρις υποχρεωσεις... Το γεγονος που εγω σαν ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτης κρυβω το κινητο μου και μπαινω σε διαδικασια να σκεφτω λες και ειμαι τρομοκρατης και βαπορακι φταιει αποκληστικα το κρατος ποιες φωτογραφιες; Τι να τις κανω; Τους εχω γραμμενους και εγω και ολοι μας. Ολα αυτα γινονται για καποιους που εκαναν παλια αν θυμαστε κατι αετους και δεν ξερω γω τι... Λοιπον για να τελειωνουμε για δουλεια παω και για την αγαπη μου προς την πατριδα να σεβαστουν πρωτα αυτη εμενα οπως σεβομαι εγω αυτους αλλα οχι δεν θα σεβαστω την στερηση μου προς την επικοινωνια με την οικογενεια μου!

Το ότι δεν πρέπει να έχεις κινητό, πρέπει να είσαι κουρεμένος, κάθε πρωί ξυρισμένος, το κρεβάτι σωστά στρωμένο, ο φάκελος τις σωστές διαστάσεις όλα αυτά για κάποιους μπορεί να είναι ανούσια ή έχουν τιμωρητικό Χαρακτήρα, πάντα όμως γίνονται για κάποιον λόγο, κρύβουν ποιο βαθύ νόημα, ξεκινώντας από το πιο απλό μαθαίνω να ακολουθώ κανόνες να εκτελώ διαταγές, οπότε πρέπει να αποβάλεις τον τρόπο σκέψεως εάν πρέπει να δώσεις το κινητό τηλέφωνο Να το δώσεις κανείς δεν πρόκειται να σου στερήσει την επικοινωνία με την οικογένεια σου χωρίς λόγο ούτε έχει μαζί σου προσωπικές Διαφορές Μερικοί έχουν Στερηθεί πολύ περισσότερα Και για μεγάλο χρονικό διάστημα για να φτάσουν να είναι εκπαιδευτές σου ή Λοχαγοί στον λόχο σου ή Δοιηκητές σου. Όλα τα γραφόμενα με συμβουλευτικό χαρακτήρα εσύ φυσικά εάν θέλεις να το κρύψεις μπορείς να το κάνεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερόλυκος την Δευ Δεκ 06, 2021 10:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Player 1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Player 1 »

G_Mosh έγραψε:Δεν αντεξα ρε φιλε... Ξερω τπαρχει εξουσια... Σεβομαι τους ανωτερους μου... Αλλα πρωτα απ'ολα σεβομαι τον εαυτο μου και την οικογενεια μου ενα ριτο τιυς στρατου κιολας λεει πατρις θρησκεια και οικογενεια εγω προσωπικα βαζω την οικογενεια μου πανω απ' ολα και απαιτω να σεβαστει αυτο απ'τον καθενα. Ευχαριστω!

Σε βλέπω ρε φίλε τόσες μέρες και καίγεσαι κάθε μέρα για ένα κινητό καί προσπαθείς να βρεις τρόπο να το περάσεις μέσα (εφόσον σε πιάσουν παράνομα έχεις πειθαρχικες ποινές).1 πρέπει να σού πάρουν το κινητό για να μπεις σε ένα κλίμα στρατού 2 για λόγους ασφαλείας 3 για να αποτρέψουν πολλούς άλλους λόγους.

Εφόσον αποδέχεσαι να πας είσαι ΕΘΕΛΟΝΤΉΣ δεν σε υποχρεώνει κάνεις να πας με την θέληση σ πας καί θα σ επιβάλουν αυτά που πρέπει να κάνεις το δέχεσαι δεν το δέχεσαι.

Έχεις δώσει όρκο υποταγής στους νομούς καί τα ψηφίσματα του κράτους αλλά και υπακοή στους ανώτερους σ όσο παράλογα καί να είναι. Διαταγές θα δέχεσαι από άλλους καί θά πρέπει νά τα κάνεις γιατί ο βαθμός σ είναι ο τελευταίος τροχός τς αμάξης πλέον ανήκεις στο κράτος καί εσύ καί τα πράγματα σ (μιλάω για κέντρο)

Και θα σ πω καί τό άλλο κάνεις δεν θα βάλει την οικογένεια την δικια σ παραπάνω από την δικιά του λίγο τους ενδιαφέρει. Έτσι είναι καί έτσι θα είναι πάντα

Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο πιο γρήγορα θα ανταπεξέλθεις καί θα αφήσεις την μουρμούρα που σε τίποτα δεν θα σε βοηθήσει καί θα σού κοστίσει μόνο οικονομικα λόγο ταλαιπωρίας

Καλή συνέχεια

Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από G_Mosh »

Αυτοι ομως ηταν η επιλογη τους να πανε ΣΜΥ ευελπιδων η δεν ξερω και εγω τι... Το δικο μας γεγονος ομως για καποιους ειναι επιλογη αλλα για αλλους ειναι "μονοδρομος" επισης αλλο να μαθεις να ζεις σαν συνολο και να επικρατει πιθαρχεια και αλλο το θεμα του κινητου.
Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από G_Mosh »

Καιγομαι τοσες μερες; Με βλεπεις τοσο καιρο; Και μπηκες δηλαδη στην διαδικασια Να μου απαντησεις και να μου πεις τι; Οτι ανηκω στο κρατος; Για ποια πραγματα μιλας; Τι ακριβως ανηκει στο κρατος; Τα πραγματα μου; Εγω; Τι βλεπουν τα ματια μου, οπως ανεφερα προηγουμενος καποιοι εκανα τα χαρτια τους απο επιλογη και αλλοι γιατι ειναι μονοδρομος σε αυτο το κρατος που ζουμε, οποτε ασε αν με υποχεωνει καποιος η οχι, το οτι θα γινω ΟΒΑ δεν παυει να ειναι εργασια πραγμα που σημαινει οτι δεν κανω θητεια αλλα εργαζομαι να ξεχωρισουμε τους στρατιωτες με τα στελεχοι οι στρατιωτες ανηκουν στο κρατος και τα στελεχοι ασφαλιζονται απο αυτο οσο μαλλον εμεις οι ΟΒΑ για τους μονιμους δεν με αφορα προς το παρον οποτε δεν ξερω και ζητησα εγω να βαλει ο οποιοσδηποτε την οικογενεια του πανω απο την δικη μου; Εγω προσωπικα μιλαω και πιστευω οτι καθε λεξη που ανεφερα πριν αντιπροσωπευει τον καθε συναδελφο μου γιατι δεν ειμαστε ζωα αλλα ανθρωποι, ξερω τι επικρατει με τις βαθμιδες οπως και ξερω πως μπορω καλλιστα εαν αυτο αφορα την προσωπικη μου ακεραιοτητα μπορω και να αναφερω το συμβαν οπως και να τον παω και στρατοδικειο, οτι καποιος ειναι ανωτερος απο μενα και αρχειοτερος δεν σημαινει οτι μπορει να με συμπεριφερεται λες και ειμαι δουλος του (και μιλαω πιο πολυ για χειρονομιες και λεκτικη βια)

Επισης καλη συνεχεια

Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από G_Mosh »

Α ξεχασα να αναφερω, για πιο ακριβως κλιμα στρατου μιλαμε ακριβως; Γιατι εγω προσωπικα μονο στο κεντρο ενιωσα λιγο τι παει να πει στρατος (Δ εσσο 2017) ολη την υπολοιπη θητεια μου δεν θες να ξερεις πως την περασα, για αυτο ασε το κλιμα στρατου... Αλλιως αν ηταν να νιωσω ξανα οτι εζησα ps3 πρεπει να φερω στο κεντρο και ενα ρουτερ για να μην ξοδευω τζαμπα ΜΒ...
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Μερικοί αφήστε της ***** νοοτροπία δεν υπάρχει στον στρατό ούτε στρατιωτικό κλίμα όταν περνούν κινητά θα τα περνούν σε όλους ακόμα και στους δικούς τους τι δηλαδή η νομική δύναμη που έχουν αυτοί δεν μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες δεν μπορούν να παίζουν με τα κινητά ελεύθερα και σε εμάς να τα έχουν πάρει γιατί νομίζουν ότι θα βγάλουμε φωτογραφίες δεν υπάρχει λογική σε αυτό το κομμάτι καθίστε και σκεφτείτε κάποια πράγματα και το ξανά λέω για τον π@@@λυκο εδώ μέσα είμαστε να συζητάμε και όχι για να μειώσουμε κάποιον τώρα αν εσυ έχεις πρόβλημα στο μυαλό πάρε φάρμακα αλλά θα πρέπει να ντρέπεσαι και λίγο που μιλάς έτσι ποιος είσαι εσυ που μιλάς για τους άλλους και τους κανείς επίθεση και τους μειώνεις βλάκα.εδώ είμαστε να λύσουμε προβλήματα και να βοηθήσουμε τους μελλοντικούς συναδέλφους μας!Καλημέρα παίδες μου

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες