Εντούτοις η κυρία Νικολάου γενική γραμματέας είπε ότι μέσα στο 21 θέλουμε 1000 προσλήψεις σωφρονιστικων. Γιατί το 22 αρχές θα έχουμε έτοιμες τις φυλακές Ασπροπύργου και θέλουν τουλάχιστον 300 άτομα εκεί και 300 σίγουρα στη Δράμα...
Εντούτοις η κυρία Νικολάου γενική γραμματέας είπε ότι μέσα στο 21 θέλουμε 1000 προσλήψεις σωφρονιστικων.Γιατί το 22 αρχές θα έχουμε έτοιμες τις φυλακές Ασπροπύργου και θέλουν τουλάχιστον 300 άτομα εκεί και 300 σίγουρα στη Δράμα...
Κωστας1821 έγραψε:Εντούτοις η κυρία Νικολάου γενική γραμματέας είπε ότι μέσα στο 21 θέλουμε 1000 προσλήψεις σωφρονιστικων.Γιατί το 22 αρχές θα έχουμε έτοιμες τις φυλακές Ασπροπύργου και θέλουν τουλάχιστον 300 άτομα εκεί και 300 σίγουρα στη Δράμα...
Gouleas94 έγραψε:Για τα μόρια τώρα ποιο save ειναι όσοι ειναι πάνω από 2450
Αδερφέ σίγουρα όσα περισσότερα έχεις τόσο καλύτερα αλλά μην ξεχνάμε ότι σφ μπήκαν με 2300 μόρια και λιγότερο. Δεν έχει άτομα σε αναμονή καο μην ξεχνάμε οβα εποπ και σφ που θα ακολουθήσουν. Όποτε κατά την άποψη μ θα είναι χαμηλά τα μόρια.
Κωστας1821 έγραψε:Εντούτοις η κυρία Νικολάου γενική γραμματέας είπε ότι μέσα στο 21 θέλουμε 1000 προσλήψεις σωφρονιστικων.Γιατί το 22 αρχές θα έχουμε έτοιμες τις φυλακές Ασπροπύργου και θέλουν τουλάχιστον 300 άτομα εκεί και 300 σίγουρα στη Δράμα...
Το είπε προχθες
αλλο τι ελλείψεις εχουν άλλο τη θα πάρουν
Δεν είναι θέμα ελλείψεων είναι θέμα καθαρά οργανωτικής ετοιμότητας.
Gouleas94 έγραψε:Για τα μόρια τώρα ποιο save ειναι όσοι ειναι πάνω από 2450
Αδερφέ σίγουρα όσα περισσότερα έχεις τόσο καλύτερα αλλά μην ξεχνάμε ότι σφ μπήκαν με 2300 μόρια και λιγότερο. Δεν έχει άτομα σε αναμονή καο μην ξεχνάμε οβα εποπ και σφ που θα ακολουθήσουν. Όποτε κατά την άποψη μ θα είναι χαμηλά τα μόρια.
και όσο ποιο πολλα ατομα παρει τόσο ποιο καλά για όλους
Εγω παντως χθες που πηρα τηλεφωνο το σεφεαα και ρωτησα μου ειπαν οτι θα ακουγεται οτι θα ειναι εφ και θα παρει 1000 ατομα. Καντε μια προσπαθεια να παρετε και εσεις να δουμε τι θα πουν. Βεβαια μου τα. Μασαγε με το ζορι μου ειπε ατομα κτλπ
George 25 έγραψε:Νταξει παιδιά μην περίμενε όμως 2300 μόρια βάση είναι λίγο θεωρώ μακάρι βέβαια να είναι 2100 να μπούμε όλοι δεν το συζητώ καθόλου
Υπάρχουν κοπέλες με 19 απολυτήριο γι'αυτό η βάση δεν θα είναι πολύ χαμηλη
Και παιδιά από ΕΠΑΛ με 19 και 20.
Όλοι αυτοί κ λέτε με μεγάλα απολυτήρια π ήταν και δεν έκαναν τα χαρτιά τους για σφ ; Και μην μ πείτε δεν ήθελαν ενώ μπορούσαν κτλπ τεσπα θα φανεί κανείς δεν ξέρει πως θα είναι απλά βάση λογικής από την τελευταία προκ δρν είχε υψηλά μόρια. Εδώ φαντάσου και με 500 από εντοπιότητα ξαι δεν ήταν μεγάλα νούμερα.
Loukas_97 έγραψε:Εγω παντως χθες που πηρα τηλεφωνο το σεφεαα και ρωτησα μου ειπαν οτι θα ακουγεται οτι θα ειναι εφ και θα παρει 1000 ατομα. Καντε μια προσπαθεια να παρετε και εσεις να δουμε τι θα πουν. Βεβαια μου τα. Μασαγε με το ζορι μου ειπε ατομα κτλπ