Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Συμφωνώ σε αυτό. Προφανώς θα μάθουμε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα απο τα site ή απο το site της αστυνομίας. Αυτό που άφησα να εννοηθεί είναι οτι οι δημοσιογράφοι έχουν περισσότερες άκρες απο έναν εδω μέσα. Άμα λένε μπαρούφες κ τα κανάλια όπως στο video, σκεφτείτε τι ανυπόστατα είναι αυτά που ακούμε εδώ μέσα. Που εμπιστευόμαστε δηλώσεις ατόμων που ούτε καν γνωρίζουμε.
- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Πολύ δύσκολο να μείνεις απ'εξω ακόμα και με 2670. Είναι πραγματικά πολλά τα μόρια σου.Πολίτης έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα, μια απορία από εμένα, έχει συζητηθεί ξανά το θέμα, το lower έπρεπε να το καταθέσουμε με τη γνήσια υπογραφή της διηγόρου η απλά σε φωτοτυπία; Αν μετρήσει κανονικά έχω 2770, αν όχι 2670, αν μείνω απ έξω για αυτή τη μακακία μου θα πεθάνω, ξέρει κανένας τίποτα ;
-
Εσύ τώρα κατάλαβες απο αυτό που είπα οτι εμπιστεύομαι τους δημοσιογράφους; Κ τώρα εσένα πιθανόν να σε έχω στη σχολή; Θα το ξαναπώ, δεν πιστέυω στις μαντεψιές κανενός μέχρι να βγεί κάτι επίσημο. Όταν λέω 'επίσημο' εννόω είτε ανακοίνωση αποτελεσμάτων απο την σελίδα της αστυνομίας, είτε είναι τηλεφώνημα σε περιπτωση που είμαι επιλαχων απο την αστυνομία. Τώρα αν είχα να διαλλέξω ανάμεσα σε δημοσιογράφο κ έναν όποιον να ναι που δεν ξέρω ούτε καν την ιδιότητα του, τότε ναι, θα πιστέψω περισσότερο τον δημοσιογράφο.
Μακάρι ρε φίλε, τι να πω, δεν ξέρω, αν δεν βγουν αποτελέσματα δεν ησυχάζει κανένας μας, καλή επιτυχία να έχεις, καλά αποτελέσματα σου εύχομαι
Δεν έχει σχέση η γνήσια υπογραφή αρκεί αφού είναι φωτό αντίγραφο να λέει πως είναι ακριβές αντίγραφοNaked Snake έγραψε:Πολύ δύσκολο να μείνεις απ'εξω ακόμα και με 2670. Είναι πραγματικά πολλά τα μόρια σου.Πολίτης έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα, μια απορία από εμένα, έχει συζητηθεί ξανά το θέμα, το lower έπρεπε να το καταθέσουμε με τη γνήσια υπογραφή της διηγόρου η απλά σε φωτοτυπία; Αν μετρήσει κανονικά έχω 2770, αν όχι 2670, αν μείνω απ έξω για αυτή τη μακακία μου θα πεθάνω, ξέρει κανένας τίποτα ;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Καλημέρα παίδες χθές με το που είδα τον άλλον και έγραψε βάση 2640 δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ..
-
Χαχαχαχαχα μας τάραξε όλους ο μπαγάσας.
Όταν με το καλό κ αν λποθμρ στη σχολή πολύ απλά θα σου συστηθώ να με ξέρεις κ όταν νε βλέπεις αν δεν γουστάρεις αλλάζεις δρόμο..
Ο. Π. Κ. Ε
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Λοχιας
Κοιμησου τωρα για μεσημερι. να ξεκουραστεις, δεν ισχυει!
- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Γύρω στο 2500 θα 'ναι μην αγχωνεσαι. Αποκλειεται παραπανω για πολλους λογους.ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Καλημέρα παίδες χθές με το που είδα τον άλλον και έγραψε βάση 2640 δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ.
-
EΓώ θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία γιατί δείχνεις ότι το θέλεις πολύ. Το οτι έχουμε διαφορετική άποψη δεν σημαίνει οτι δεν θα σε γουστάρω και σαν άνθρωπο. Μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε οι περισσότεροι, δεν θα πλακωνόμαστε κιόλας. Άντε καλή επιτυχία κ πάλι.
- Naked Snake
- Δεκανέας - Έφεδρος
Οι αρμοδιοι αστυνομικοι ξερουν τι θα βαλουν στον φακελο σου και ξερουν τι να σου ζητησουν. Αν δεν το ειχες θα σου ελεγαν να πηγαινες να τους το φερεις. Δεν κανουν ο, τι να ναι αυτοι και δεν ειναι τυχαιοι οποτε μην τον μπερδευεις κι εσυ με υπογραφες, γνησια και αντιγνησια γιατι σιγα μην θυμαται τωρα τι ειχε δωσει. Στα πιασανε τα μορια,2770 έχεις ηρεμησε.Dea pz έγραψε:Δεν έχει σχέση η γνήσια υπογραφή αρκεί αφού είναι φωτό αντίγραφο να λέει πως είναι ακριβές αντίγραφοNaked Snake έγραψε:Πολύ δύσκολο να μείνεις απ'εξω ακόμα και με 2670. Είναι πραγματικά πολλά τα μόρια σου.Πολίτης έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα, μια απορία από εμένα, έχει συζητηθεί ξανά το θέμα, το lower έπρεπε να το καταθέσουμε με τη γνήσια υπογραφή της διηγόρου η απλά σε φωτοτυπία; Αν μετρήσει κανονικά έχω 2770, αν όχι 2670, αν μείνω απ έξω για αυτή τη μακακία μου θα πεθάνω, ξέρει κανένας τίποτα ;
Ακριβές φωτοαντίγραφο γράφει πάνω, για να σου δώσω να καταλάβεις, η δικηγόρος που έκανε την μετάφραση, έβγαλε σε φωτοτυπία το πτυχιο, εκεί πάνω έβαλε τη σφραγίδα και έκανε την επικύρωση και τη μετάφραση, εγώ πήρα αυτό το χαρτί, το έβγαλα φψτοτυπία και το κατέθεσα, η επικύρωση και η σφραγίδα δηλαδή της δικηγόρου είναι σε φωτοτυπία, έτσι δηλαδή είσαι σίγουρος ότι γίνεται δεκτό ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες