Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από E'MK »

Συμφωνώ σε αυτό. Προφανώς θα μάθουμε οτι βγήκαν τα αποτελέσματα απο τα site ή απο το site της αστυνομίας. Αυτό που άφησα να εννοηθεί είναι οτι οι δημοσιογράφοι έχουν περισσότερες άκρες απο έναν εδω μέσα. Άμα λένε μπαρούφες κ τα κανάλια όπως στο video, σκεφτείτε τι ανυπόστατα είναι αυτά που ακούμε εδώ μέσα. Που εμπιστευόμαστε δηλώσεις ατόμων που ούτε καν γνωρίζουμε.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Naked Snake »

Πολίτης έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα, μια απορία από εμένα, έχει συζητηθεί ξανά το θέμα, το lower έπρεπε να το καταθέσουμε με τη γνήσια υπογραφή της διηγόρου η απλά σε φωτοτυπία; Αν μετρήσει κανονικά έχω 2770, αν όχι 2670, αν μείνω απ έξω για αυτή τη μακακία μου θα πεθάνω, ξέρει κανένας τίποτα ;
Πολύ δύσκολο να μείνεις απ'εξω ακόμα και με 2670. Είναι πραγματικά πολλά τα μόρια σου.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Ενώ τον δημοσιογράφο τον ξέρεις.
Ο. Π. Κ. Ε
E'MK

Δημοσίευση από E'MK »

Εσύ τώρα κατάλαβες απο αυτό που είπα οτι εμπιστεύομαι τους δημοσιογράφους; Κ τώρα εσένα πιθανόν να σε έχω στη σχολή; Θα το ξαναπώ, δεν πιστέυω στις μαντεψιές κανενός μέχρι να βγεί κάτι επίσημο. Όταν λέω 'επίσημο' εννόω είτε ανακοίνωση αποτελεσμάτων απο την σελίδα της αστυνομίας, είτε είναι τηλεφώνημα σε περιπτωση που είμαι επιλαχων απο την αστυνομία. Τώρα αν είχα να διαλλέξω ανάμεσα σε δημοσιογράφο κ έναν όποιον να ναι που δεν ξέρω ούτε καν την ιδιότητα του, τότε ναι, θα πιστέψω περισσότερο τον δημοσιογράφο.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Μακάρι ρε φίλε, τι να πω, δεν ξέρω, αν δεν βγουν αποτελέσματα δεν ησυχάζει κανένας μας, καλή επιτυχία να έχεις, καλά αποτελέσματα σου εύχομαι
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Dea pz »

Naked Snake έγραψε:
Πολίτης έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα, μια απορία από εμένα, έχει συζητηθεί ξανά το θέμα, το lower έπρεπε να το καταθέσουμε με τη γνήσια υπογραφή της διηγόρου η απλά σε φωτοτυπία; Αν μετρήσει κανονικά έχω 2770, αν όχι 2670, αν μείνω απ έξω για αυτή τη μακακία μου θα πεθάνω, ξέρει κανένας τίποτα ;
Πολύ δύσκολο να μείνεις απ'εξω ακόμα και με 2670. Είναι πραγματικά πολλά τα μόρια σου.
Δεν έχει σχέση η γνήσια υπογραφή αρκεί αφού είναι φωτό αντίγραφο να λέει πως είναι ακριβές αντίγραφο
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Καλημέρα παίδες χθές με το που είδα τον άλλον και έγραψε βάση 2640 δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ..
E'MK

Δημοσίευση από E'MK »

Χαχαχαχαχα μας τάραξε όλους ο μπαγάσας.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Όταν με το καλό κ αν λποθμρ στη σχολή πολύ απλά θα σου συστηθώ να με ξέρεις κ όταν νε βλέπεις αν δεν γουστάρεις αλλάζεις δρόμο..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Κοιμησου τωρα για μεσημερι. να ξεκουραστεις, δεν ισχυει!
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Καλημέρα παίδες χθές με το που είδα τον άλλον και έγραψε βάση 2640 δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Γύρω στο 2500 θα 'ναι μην αγχωνεσαι. Αποκλειεται παραπανω για πολλους λογους.
E'MK

Δημοσίευση από E'MK »

EΓώ θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία γιατί δείχνεις ότι το θέλεις πολύ. Το οτι έχουμε διαφορετική άποψη δεν σημαίνει οτι δεν θα σε γουστάρω και σαν άνθρωπο. Μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε οι περισσότεροι, δεν θα πλακωνόμαστε κιόλας. Άντε καλή επιτυχία κ πάλι.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Dea pz έγραψε:
Naked Snake έγραψε:
Δεν έχει σχέση η γνήσια υπογραφή αρκεί αφού είναι φωτό αντίγραφο να λέει πως είναι ακριβές αντίγραφο
Οι αρμοδιοι αστυνομικοι ξερουν τι θα βαλουν στον φακελο σου και ξερουν τι να σου ζητησουν. Αν δεν το ειχες θα σου ελεγαν να πηγαινες να τους το φερεις. Δεν κανουν ο, τι να ναι αυτοι και δεν ειναι τυχαιοι οποτε μην τον μπερδευεις κι εσυ με υπογραφες, γνησια και αντιγνησια γιατι σιγα μην θυμαται τωρα τι ειχε δωσει. Στα πιασανε τα μορια,2770 έχεις ηρεμησε.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Επισεις φίλε μου ότι καλύτερο!
Ο. Π. Κ. Ε
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Ακριβές φωτοαντίγραφο γράφει πάνω, για να σου δώσω να καταλάβεις, η δικηγόρος που έκανε την μετάφραση, έβγαλε σε φωτοτυπία το πτυχιο, εκεί πάνω έβαλε τη σφραγίδα και έκανε την επικύρωση και τη μετάφραση, εγώ πήρα αυτό το χαρτί, το έβγαλα φψτοτυπία και το κατέθεσα, η επικύρωση και η σφραγίδα δηλαδή της δικηγόρου είναι σε φωτοτυπία, έτσι δηλαδή είσαι σίγουρος ότι γίνεται δεκτό ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες