Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Λοιπον παιδια Συμφωνω με τν φανη κ τν γκρεκ αρμυ γτ το παιδι βοηθαει, επειδη εδω μεΣα οι αλοι εισται ολοι ξερολες κ επειδη περιφανευεσται με τα μορια που εχετε θα σας ελεγα τι να τα κανετε αλα εχει χαρη που μας παρακολουθουν πολοι. Κοψτε το αυτο π δινετε Συμβουλες Σαν ξερολες μπορει ν εχετε 2700 αλα καπιο ελατωμα θ εχετε αντε ανιγετε τν υπολογιΣτη κ λετε οτι Σας φωτισει κοψτε το γιατι ολοι θα περασουμε κ ο καθενας με τν αξια του.
Ρε παιδια λετε πανω απο 2700 σε ποια κατηγορια αναφερεστε α η β αυτοι που λετε οτι εχετε τα πολλα μορια;
Φιλε μιχαλη για εσενα πηγαινε αυτο με τα διπλωματα! κ θα δεις ποσοι ειναι με πανω απο 2650! κ περσυ μιλουσαμε για 300 ατομα οχι για 100!
Ενταξει ρε παιδια οχι και πανω απο 2800 ειπαμε. Ενταξει 15 εχουν αρκετοι απολυτηριο φιλε φανη αλλα πολυτεκνοι μετρημενοι. Εσυ οκ τα εχεις ετυχε. Αλλιως θα ειχες 2500 περιπου. Που λες να ειναι η βαση στην β;
Καταρχην δεν χρειαζετε να βριζεστε... Αν μιλατε πιο καλοπροαιρετα ο αλλος δεν θα αναγκαζεται να βριζει...
Επειδη εχω φιλους πολλους που θελουν να κανουν τα χαρτια τους... Απο τον καθενα κατι του λειπει και δεν συμπληρωνει πολλα μορια... Γι αυτο σου ξαναλεω... Ποσοι θα εχουν πανω απο 2700 που ειπες... Στην περσινη προκυρηξη... Ηταν μολις 4-5 ατομα...
Δεν ειναι αναγκη... Μπορει και χωρις να το θελεις... Να κανεις με τον τροπο σου τους αλλους να μην προσπαθουν... Λεγοντας ειναι δυσκολα τα μορια... Και ειμαστε πολλοι με πανω απο 2700 μορια... Για την Α' κατηγορια μιλαω... Αν δεν γινομαι κατανοητος... Αστο απλα μην το συνεχιζεις... Ο, τι ειπαμε. Ειπαμε... Οχι να βριζουμε...
Επειδη εχω φιλους πολλους που θελουν να κανουν τα χαρτια τους... Απο τον καθενα κατι του λειπει και δεν συμπληρωνει πολλα μορια... Γι αυτο σου ξαναλεω... Ποσοι θα εχουν πανω απο 2700 που ειπες... Στην περσινη προκυρηξη... Ηταν μολις 4-5 ατομα...
Δεν ειναι αναγκη... Μπορει και χωρις να το θελεις... Να κανεις με τον τροπο σου τους αλλους να μην προσπαθουν... Λεγοντας ειναι δυσκολα τα μορια... Και ειμαστε πολλοι με πανω απο 2700 μορια... Για την Α' κατηγορια μιλαω... Αν δεν γινομαι κατανοητος... Αστο απλα μην το συνεχιζεις... Ο, τι ειπαμε. Ειπαμε... Οχι να βριζουμε...
Φιλε μιχαλη κ παλι σου λεω αλλο περσυ που ηταν 200%παραπανω οι θεσεις κ αλλο φετος. Δυστυχς. Εγω μιλαω για β κατηγορια. Ειναι αρκετοι ομως αυτοι με πανω απο 2650 σου λεω πιστευω. Καλη επιτυχια κ καλο κουραγιο μας.
k η βαση στην β' θα ειναι σιγουρα πανω απο 2500 δυστυχωσ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Τα μηνύματα που έχουνε μέσα βρισιές και ειρωνικά σχόλια προς άλλον χρήστη διαγράφονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιουν 30, 2010 7:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στην α θα ειναι πανω απο 2200 στην β θα ειναι πανω απο 2680
Συνφωνω με τον παναγιωτη. Σιγουρα θα ειναι πανω απω 2680
Παιδια καλησπερα. Μιλησα με εναν φιλο ειδ. Φρουρο που ειναι στην γαδα κ μου ειπε οτι τελικα θα εγκρινουν αλλες 100 θεσεις οποτε θα βγουν 600. Μακαρι να ισχυει.
-
- Στρατηγός
Τελικά σε λένε σπύρο η φάνη η πέτρο; Λοιπόν αν ορισμένοι θέλετε να ξεσηκώνεται άδικα μερικά παιδιά που πραγματικά ενδιαφέρονται να μπούνε στο σώμα να το κάνετε σε άλλο φόρουμ και όχι εδώ μέσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιουν 30, 2010 8:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
gunner έγραψε:greek army με 2340 στην α εχω καμια ελπιδα;
Φίλε μου έχεις αρκετά μόρια δεν νομίζω να μείνεις απ'έξω
-
- Στρατηγός
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Παιδια εγω με 2455 στην β κατηγορια εχω ελπιδεσ;
Κάνε τα χαρτιά σου και μην ακούς κανέναν
Εμ το σβηνεις greek army αλλα πρεπει να τα ακουσουν μερικοι που την εχουν δει καποιοι και λενε οτι Τους κατεβει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιουν 30, 2010 8:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες