Καλησπερα! Με εχουν καλεσει για οβα να παρουσιαστω την παρασκευη στον αυλωνα. Το θεμα ειναι πως δεν θελω να μπω οβα και εχω αλαξει γνωμη. τι γινεται τωρα ; Πως μπορω να το αποφυγω; Ατομα που ρωτησα μου ειπαν απλα δεν παω να παρουσιαστω ισχυει;
Λογικά και τα δυο γκρουπ θα πάρουμε αλλιώς δεν βγαίνει έστω ότι περνούμε το πρώτο όταν θα τελειώσει ποιος θα μας περιμένει στην μονάδα αφού όλοι άδειες θα έχουν όπως και αν μας διώξουν 17 και μας δώσουν άδεια πχ 4 μέρες πάλι ποιος θα είναι στην μονάδα από διοικητές και έτσι για να μας προσαρμόσουν κτλ δεν βγαίνει όποτε αυτό που μου είπε ένας φίλος από μέσα μπορεί να ισχύει ότι θα πάρουμε και τα δυο γκρουπ και θα πάμε στην μονάδα από το νέο έτος αλλά θα δούμε
Αυτο που ειπε ο ΑΚ θα παρουμε στανταρ 1ο γκρουπ και για τους αυτονοητους λογους ενδεχεται να παρουμε και λιγο απο. Το δευτερο τι εννοω αντι δηλαδη για 10 μερες να παρουμε 15 να παμε μετα σαν εβδομαδα προσαρμογης στην μοναδα και οταν τελευωσει το 2 γκρουπ να αρχησουν υπηρεσιες κτλ. Αλλα ολα ειναι πιθανα σεναρια
Αν κάποιος μπορεί να απαντήσει από όσους κατετάγησαν σημερα, ας μας διαφωτίσει. Να ξέρουμε τι θα κάνουμε με σπίτια κτλ. Να μας φύγει το άγχος ή να αγχωθουμε περισσότερο χαχαχα
overseas έγραψε:Καλησπερα! Με εχουν καλεσει για οβα να παρουσιαστω την παρασκευη στον αυλωνα. Το θεμα ειναι πως δεν θελω να μπω οβα και εχω αλαξει γνωμη. Τι γινεται τωρα ; Πως μπορω να το αποφυγω; Ατομα που ρωτησα μου ειπαν απλα δεν παω να παρουσιαστω ισχυει;
ευχαριστω!
Πρέπει να ενημερώσεις ότι δεν επιθυμείς να καταταγείς η μέσω μαιλ η μέσω τηλεφώνου στην στρατολογία για να μην σε περιμένουν και να πάρουν κάποιον επιλαχών
*ΝΕΑ* τον περασαν μονο ακουογραμμα είναι σχετικά καλα. Απλα η ο διοικητης η ο λοχαγος ειναι λιγο... ***** και μεχρι της 5μιση ωρα ηταν στο τρεξιμο (ενταξει έφαγαν και συνεχισαν) τους εδωσαν ΟΛΑ οσα ειχαμε παρει απο το κεντρο τοτε ολα καινουργια και το κινητο του παρολο που ειπαν οτι θα του το παρουν δεν του το πηραν μεχρι το απογευμα τωρα δεν ξαναμιλησα... Θα μιλησω αυριο για νεοτερα... Αποψη μου; Παρτε 2ο κινητο με ενα 20ρικο δειξτε οτι εχετε εκεινο βγαλτε την sim στο πορτοφολι κρυψτε το καλο σας σε σαμπουαν με χαρτι για να μην κουνιεται το κινητο και οταν μπειτε στον θαλαμο και δειτε αν σας περνει να χρησιμοποιειται το καλο... Αν οχι θα εχετε το 2ο για τα πρωινα και το βραδυ-απογευμα το καλο σας κινητο... Αυτα για τωρα... Να προσεχετε και τα ματια σας 14. Και ολα καλα θα πανε μαγκες... Καληνυχτα!
G_Mosh έγραψε:*ΝΕΑ* τον περασαν μονο ακουογραμμα είναι σχετικά καλα. Απλα η ο διοικητης η ο λοχαγος ειναι λιγο... ***** και μεχρι της 5μιση ωρα ηταν στο τρεξιμο (ενταξει έφαγαν και συνεχισαν) τους εδωσαν ΟΛΑ οσα ειχαμε παρει απο το κεντρο τοτε ολα καινουργια και το κινητο του παρολο που ειπαν οτι θα του το παρουν δεν του το πηραν μεχρι το απογευμα τωρα δεν ξαναμιλησα... Θα μιλησω αυριο για νεοτερα... Αποψη μου; Παρτε 2ο κινητο με ενα 20ρικο δειξτε οτι εχετε εκεινο βγαλτε την sim στο πορτοφολι κρυψτε το καλο σας σε σαμπουαν με χαρτι για να μην κουνιεται το κινητο και οταν μπειτε στον θαλαμο και δειτε αν σας περνει να χρησιμοποιειται το καλο... Αν οχι θα εχετε το 2ο για τα πρωινα και το βραδυ-απογευμα το καλο σας κινητο... Αυτα για τωρα... Να προσεχετε και τα ματια σας 14. Και ολα καλα θα πανε μαγκες... Καληνυχτα!
Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση αν γνωρίζετε σαφώς. και πιστοποιητικό νοσησης να έχεις πάλι PCR θα ζητήσουν για την είσοδο η όχι;Αυτά, σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
ΑΚ-11 έγραψε:Λογικά και τα δυο γκρουπ θα πάρουμε αλλιώς δεν βγαίνει έστω ότι περνούμε το πρώτο όταν θα τελειώσει ποιος θα μας περιμένει στην μονάδα αφού όλοι άδειες θα έχουν όπως και αν μας διώξουν 17 και μας δώσουν άδεια πχ 4 μέρες πάλι ποιος θα είναι στην μονάδα από διοικητές και έτσι για να μας προσαρμόσουν κτλ δεν βγαίνει όποτε αυτό που μου είπε ένας φίλος από μέσα μπορεί να ισχύει ότι θα πάρουμε και τα δυο γκρουπ και θα πάμε στην μονάδα από το νέο έτος αλλά θα δούμε
Τι διαβάζουν πάλι τα ματάκια μου, τρόπος σκέψης που τρομάζει ''ποιος θα μας περιμένει στην μονάδα αφού όλοι άδειες θα έχουν όπως και αν μας διώξουν 17 και μας δώσουν άδεια πχ 4 μέρες πάλι ποιος θα είναι στην μονάδα από διοικητές και έτσι για να μας προσαρμόσουν'' θα μου πέσουν και λιγοστά μαλάκια που έχω, Ποίος νομίζεται πρέπει να σας περιμένει; Ποίος νομίζεται θα είναι ο ρόλος σας στην μονάδα; Άντε μετά την πύλη πρώτο γραφείο ή εάν είναι μετά τις 2+30 στον επόπτη στην συνέχεια στον λόχο, υποδοχή από τους ΕΠΟΠ, άντε και καμιά συνέντευξη από τον Δκτη λόχου, από τον Δκτη μονάδας κάποια άλλη στιγμή, να σας προσαρμόσουν σε τι; Μια χαρά προσαρμογή θα κάνετε μόλις φτάσετε στον λόχο. Τι πιστεύεις ότι η μονάδες αδειάζουν στην περίοδο των γιορτών; Τι είναι μαγαζάκια που τα κλείνουμε να κάνουμε Χριστούγεννα Και πρωτοχρονιά; Προσγειωθείτε κύριοι, καλά θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι διότι θα βρεθείτε προ εκπλήξεων και Θα σας κακοφανεί, κάνετε υπομονή να βγει Καμιά προκήρυξη για ΕΠΟΠ να πάρετε και τα μόρια σαν ΟΒΑ και μέχρι εκεί.