Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Wolver για προκυρηξη ειδικων φρουρων λες οτι θα βγει; ή για την καινουρια των σωφρονιστικων;
https://www.facebook.com/1792144234408418/posts/2316549691967867/
Καλησπέρα
Τα χαρτιά με τα ονόματα των επιτυχόντων με τα προσωρινά της 6κ πήγαν σήμερα με έγγραφο του Υπουργείου στα Καταστήματα Κράτησης.
Καλό απόγευμα σε όλους.
Τα χαρτιά με τα ονόματα των επιτυχόντων με τα προσωρινά της 6κ πήγαν σήμερα με έγγραφο του Υπουργείου στα Καταστήματα Κράτησης.
Καλό απόγευμα σε όλους.
Αν και η ΠΥΘΙΑ είναι έμπιστη ξέρω ότι σήμερα λογικά θέλει να κάνει μία πρωταπριλιάτικη πλάκα. Δεκτή λόγω της μέρας. Εγώ δεν στραβωνω πάντως σε καμία περίπτωση. Αν πάλι δεν είναι πλάκα και το εννοείς σ'ευχαριστουμε και τα καλύτερα έρχονται!!ΠΥΘΙΑ έγραψε: Καλησπέρα
Καλό απόγευμα σε όλους.
S10_2019 έγραψε:ΠΥΘΙΑ έγραψε:Καλησπέρα
Καλό απόγευμα σε όλους.
Πρωταπριλιατικη φάρσα παιδιά εντάξει καλοδεχούμενη λόγω ημέρας
Αφενος που το ξερεις και αφ'ετερου οχι δεν ειναι καλοδεχουμενη λόγω μερας. Εδω δεν ειμαστε παρεούλα να κανουμε φαρσουλες, εδω είμαστε αγνωστοι ανθρωποι που συζητουμε για το μελλον καποιων.
ΥΓ η πυθια το ξερει νομιζω και δεν τρολαρει
Jerry έγραψε:Αφενος που το ξερεις και αφ'ετερου οχι δεν ειναι καλοδεχουμενη λόγω μερας. Εδω δεν ειμαστε παρεούλα να κανουμε φαρσουλες, εδω είμαστε αγνωστοι ανθρωποι που συζητουμε για το μελλον καποιων.
ΥΓ η πυθια το ξερει νομιζω και δεν τρολαρει
Αν δεν μας φωνάξουν αυτή την βδομάδα δεν έχει ΣΟΧ πιστεύω. Θα κυλήσει κανονικά η διαδικασία και θα πάρει αρκετό καιρό. Εσύ τι πιστεύεις;
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/250153/asep-oi-proslipseis-pou-prepei-na-perimenete-eggrafo-apokalyptei-tis-epomenes-prokirykseis?m=1
Εγώ παιδιά Κορυδαλλό εσωτερικός...
εγώ εσωτερικός Κορυδαλλό παιδιά!!!Xris έγραψε:Και επισης προσοχή και καλο κουράγιο στα άτομα που πέρασαν Κορυδαλλό εσωτερικοί...
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Wolver για προκυρηξη ειδικων φρουρων λες οτι θα βγει; Ή για την καινουρια των σωφρονιστικων;
Για την προκηρυξη των σωφρονιστικων αναφερομαι.
Έγκυρη η Πυθία.
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/250189/asep-proslamvanoun-prosorinoys-epityxontes-tis-6k-2018-meta-to-salo-me-tin-mafia-ton-fylakon?m=1
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/250189/asep-proslamvanoun-prosorinoys-epityxontes-tis-6k-2018-meta-to-salo-me-tin-mafia-ton-fylakon?m=1
Παιδιά καλησπέρα και καλή αρχή και τυχη σε οσους επιτυχοντες πιάσουν δουλειά με Ιδοχ. Έχω περάσει κ εγώ στα προσωρινά σαν εσωτερικός στον Κορυδαλλό αλλά με επικουρικό τίτλο σπουδών και επειδή φοβάμαι τις ενστάσεις συν τις δοκιμασιες, Αλλα και τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στα σωφρονιστικά καταστήματα με έχουν κάνει πολύ επιφυλακτικο-διστακτικο στο να δεχτώ να δουλέψω με Ιδοχ. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω την θέση μέχρι να βγουν τα οριστικά; Ποια είναι η διαδικασία; Καθώς επίσης κ ποτέ ακούγεται ότι θα γίνουν οι δοκιμασίες;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!
Τα αθλήματα δίνονται αφού βγουν τα οριστικά
ARN έγραψε:Τα αθλήματα δίνονται αφού βγουν τα οριστικά
Δηλαδη παμε για κανα μηνα - δίμηνο μετα το λιγοτερο
8μηνα λέειiMTR έγραψε:ARN έγραψε:Τα αθλήματα δίνονται αφού βγουν τα οριστικά
Δηλαδη παμε για κανα μηνα - δίμηνο μετα το λιγοτερο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης