george29gumf έγραψε:Το μεχρι νεωτερας δε μου αρεσει... Αλλα ας ελπισουμε να λεει κατι καλο. Κατι θα λεει παντος. Για να λεει τις ιδιες φιφες με την προηγουμενη ανακοινωση δε νομιζω. Κατι πιο συγκεκριμενο θα ειναι. Κουραγιο!
αυτο οντως ειναι ενα θετικο γιατι κατι θα λεει δεν μπορει. Μακαρι να ειναι για καλο
δοκιμος έγραψε: Το μέχρι νεοτέρας θα είναι στη αρχή του θέματος όπως και στις προηγούμενες αρα...
υπομονή μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης κατάταξης στη σχολή δοκίμων πυροσβεστών
αναστολή μέχρι νεοτέρας η Προκήρυξη Των 725 δοκίμων πυροσβεστών
ένα απ τα δύο διαλέχτε
ναι σιγά μην πουν υπομονή. ο θεός να βάλει το χέρι του αλλά νομίζω ο τίτλος θα λέει αναστολή διαδικασιών πρόσληψης 725 δοκίμων μπάλα μπάλα μέχρι νεωτέρας. Κ από κάτω θα γράφει δυο τρεις συγκυρίες που θα δικαιολογούν τον τιτλο. Λάθη σαν σήμερα όλοι μαζί κ αποφάσισαν τι ανακοίνωση θα βγάλουν να μας κόψουν τον αέρα να μην τους σπάμε τα @... δια. Μακάρι να μην είναι έτσι γιατί πάλι στο άγνωστο θα μείνουμε.
ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε: Ρε παιδια μηπως ειναι για καλο για περιμενετε να δουμε πιστευω αυριο να βγαλουν κατι.
βάλε σε πρόταση αυτές τις δυο μαγικες λεξουλες και αν βγαίνει κάτι καλό πες το μας γιατί από ότι λένε αλλά παιδια στο δέος ότι πάμε για πάγωμα σε συνδυασμό με αυτές τις δυο λέξεις τα πράγματα πανε σκαριά κ θα ψάχνουμε για δουλειά. Ντροπή κ αίσχος. Μας αγανακτησαν
ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε: Ρε παιδια μηπως ειναι για καλο για περιμενετε να δουμε πιστευω αυριο να βγαλουν κατι.
βάλε σε πρόταση αυτές τις δυο μαγικες λεξουλες και αν βγαίνει κάτι καλό πες το μας γιατί από ότι λένε αλλά παιδια στο δέος ότι πάμε για πάγωμα σε συνδυασμό με αυτές τις δυο λέξεις τα πράγματα πανε σκαριά κ θα ψάχνουμε για δουλειά. Ντροπή κ αίσχος. Μας αγανακτησαν
Δεν θα πουνε τιποτα. Ουτε θετικο ουτε αρνητικο. Θα βγαλουν ανακοινωση για να περιμενουμε μεχρι νεοτερας. Μεχρι νεοτερας τι; Ποτε; Και εμεις τι θα κανουμε; Θα περιμενουμε μεχρι νεοτερας το οποιο εγω το μεταφραζω ''καντε υπομονη καποια στιγμη θα σας παρουμε. Το ποτε δεν ξερουμε'' Περιμενετε προβατακια μου 2 χρονακια να ληξει το φεκ για να μπορουμε να την ακυρωσουμε και με τον νομο. Αλλα παντα δεν φταινε αυτοι αλλα η τροικα. Εμεις θελαμε να σας παρουμε αλλα δεν μας αφησαν. Λοιπον για να τελειωνει το παραμυθι διαβαστε την ανακοινωση του Σωτηρη πιο πανω και ξεκινατε να ετοιμαζεστε ολοι στις 6 Μαρτιου η στις 11 Μαρτιου.
Παιδια παντως για το pdf αρχειο που λεμε στο σαιτ αν δειτε αλλαξανε το <;70526οικ. Φ.300/;21-12-2012 Και το κανανε <;73488οικ. Φ.300/;18-12-2012 Μηπως θελανε να κανουνε μονο αυτο για καποιο λογο και εμεις τζαμπα περιμενουμε κατι?
Ολοι αυτοι που λεν οτι παμε για ανστολη που το στηριζουν; Γνωριζουν κατι; Οχι οτι τους αμφισβητω, αλλα μας αγχωνετε χωρις να τεκμηριωνετε κατι, οπως κανουν κατα καιρους καποιοι Εδω μεσα. Αν εστω ισχυουν αυτα τοτε γιατι ο δενδιας τοσο καιρο δε μας το λεει ανοιχτα; Τι πριν ενα μηνα, τι αυριο.
Λοιπόν παιδιά λυπάμαι για αυτά που θα γράψω, έχω τρομερή απογοήτευση, θλίψη, θυμό, αγανάκτηση : Μίλησα με ανώτατο αξιωματικό που ήταν στην συνάντηση με τον Δένδια και μου είπε ότι το έγγραφο για το οποίο γίνεται λόγος από το πρωί αφορά το πάγωμα των πινάκων για δύο έτη. Μέχρι δηλαδή να μην έχουν ισχύ (που λέει ισχύουν για δυο έτη) έτσι ώστε να ακυρωθεί εντελώς. Επίσης μου είπε ότι συζητήθηκε η απόλυση του 30% των πενταετών αλλά ακόμα δεν αποφασίστηκε κάτι συγκεκριμένο. Περαστικά μας ... Ρώτησα τι μπορούμε να κάνουμε και μου είπε ότι μόνο νομικά ίσως γίνει κάτι αλλά και αυτό ζόρικα να βγάλουμε άκρη. Μου είπε ότι έχουμε χίλια δίκια και πως και αυτοί μας θέλαν στο σώμα αλλά ο υπουργός αποφάσισε..