Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Κατι μου λεει οτι καποιοι βαριουνται... Εμειναν στις διακοπες τους...
Δεν 8α υπαρ3ει καποιο προβλημα με την αιτηση Ομως ε; Δεν πιστευω να γινει καμια "λαδια"...
Κι εγω εφαγα ακυρο παιδια. Δεν με δεχτηκαν σημερα λογω προανακρισησ
Λεφτα υπάρχουν έγραψε:Rory έγραψε: 3. Τους πήγα μεταφρασμένο και σφραγισμένο πτυχίο αγγλικών απο δικηγόρο (το οποίο το έχω χρησιμοποιήσει και σε άλλες προκυρήξεις και αυτό είναι το τελευταίο που μου έμεινε, δεν ξαναπληρώνω δικηγόρο) αλλά θέλουν λέει να είναι σφραγισμένο το πολύ πρίν 3 μήνες και να έχει και σφραγίδα δικηγορικού συλλόγου.
Τι τους νοιάζει το πότε μεταφράστηκε, μήπως ενοείς την επικύρωση απο τα κεπ;
Δηλαδη σου ζήτησαν να τους καταθέσεις το πρωτότυποΔεν πάμε καλά! Για να δουμε τι θα πουν κι αλλοι.
όχι δεν θέλουν το πρωτότυπο. Κοίτα, αυτό που τους χάλασε αρχικά είναι ότι το αντίγραφο αυτό το επικύρωσε δικηγόρος πρίν κάνα χρόνο και θέλουν λέει πιο πρόσφατο. Μετά μου έλεγαν κάτι για εξτρα σφραγίδα απο δικηγορικό σύλλογο και τέτοια.
Τελικώς πήγα με το σφραγισμένο απο δικηγόρο αντίγραφο πτυχίου, έβγαλα φωτοτυπία και το επικύρωσα στο ΚΕΠ οπότε έχει σημερινή ημερομηνία επικύρωσης. Αύριο θα δούμε αν τα τζιμάνια του ΑΤ μου θα το δεχτούν.

Ποιος εκανε σεφτε σημερα; Καποιος που κατεθεσε τα χαρτια του σημερα χωρις προβλημα;
Μηπως να τους κανουμε και καμια... Η προκυρηξη τι λεει...
Επειδη απο τα ΚΕΠ αργει αν παω στη στρατολογια ο ιδιος μου το δινουν αυθημερον το πιστοποιητκο τυπου α;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Εγω τα εκανα ολα οκ.2350 και επισημως πιστευω. Μια υπευθυνη δηλωση την αιτηση συμμετοχης τα δικαιολογητικα μου και να κανουμε και το σταυρο μας. Αντε καλη συνεχεια σε ολους και καλα αποτελεσματα. Αντε καιρος για διακοπες πλεον.
Γιωργος έγραψε:Επειδη απο τα ΚΕΠ αργει αν παω στη στρατολογια ο ιδιος μου το δινουν αυθημερον το πιστοποιητκο τυπου α;
Πας στη στρατολογία, κάνεις αίτηση και την άλλη μέρα πας και σου δίνουν το πιστοποιητικό.
Rory έγραψε:όχι δεν θέλουν το πρωτότυπο. Κοίτα, αυτό που τους χάλασε αρχικά είναι ότι το αντίγραφο αυτό το επικύρωσε δικηγόρος πρίν κάνα χρόνο και θέλουν λέει πιο πρόσφατο. Μετά μου έλεγαν κάτι για εξτρα σφραγίδα απο δικηγορικό σύλλογο και τέτοια.Τελικώς πήγα με το σφραγισμένο απο δικηγόρο αντίγραφο πτυχίου, έβγαλα φωτοτυπία και το επικύρωσα στο ΚΕΠ οπότε έχει σημερινή ημερομηνία επικύρωσης. Αύριο θα δούμε αν τα τζιμάνια του ΑΤ μου θα το δεχτούν.
Εμένα αυτο που με προβληματίζει ειναι οτι το πτυχιο που εχω στα αγγλικα το οποιο ειναι το trinity iseII (ειναι στα λιστα με τα πτυχια που Δέχοντε) Ειναι ενα μπακαλοχαρτο στη κυριολεξια. Ουτε αριθμο πτυχιου γραφει, ουτε πατρωνυμο τιποτα, απλα το ονοματεπωνυμο μου και αυτο με ορθογραφικο λαθος

Εσας τα τόικ, κεμπριτζ, μισιγκαν κλπ έτσι ειναι; Χωρις πατρωνυμο, αριθμο πτυχιου ;
Λοιπόν παίδες ερώτηση:
Τον μαιο εδωσα εξετασεις στο Κρατικό πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στα αγγλικα στο επίπεδο Γ1 και φυσικά πέτυχα ;-). Οταν ανακοινώθηκαν τα αποτελεσματα βγήκε στον αερα και μια ανακοίνωση του Υπουργείου λέγωντας ότι οι επιτυχόντες θα μπορούν να παραλάβουν τα πιστοποιητικά τους τέλη Σεπτέμβρη και για του λόγου το αληθές μπείτε να δείτε την ανακοινωση.
Εγω λοιπόπν μη εχοντας αυτο το πιστοποιητικό στα χερια μου πήγα στην δευτεροβάθμια όπου κ έλαβα βεβαιωση ότι έχω πετυχει κ αναμενω την εκδοση του πρωτοτυπου πιστοποιητικού καθως επίσης να διευκρινήσω ότι η βεβαίωση λέει σαφέστατα ότι έχει ισχύ μέχρι την έκδοση του πιστοποιητικού.
Αν λοιπον διαβάσουμε την προκύρηξη των Ε. Φ διαπιστώνουμε ότι ναι μεν τέτοιου είδους βεβαιώσεις γίνονται δεκτές αλλα πρέπει 5 ημερες μετά το τέλος της προθεσμίας να έχω προσκομίσει το πρωτότυπο Πράγμα αδύνατον μιας και με μια απλή πράξη θα πρέπει μέχρι και τις 10 σεπτέμβρη να έχω παει το πρωτοτυπο ότνα μου λένε ότι τέλη σεπτεμβρη θα είναι διαθ'εσιμο.
Αναρωτιέμαι λοιπόν το μπορεί ακριβώς να γίνει επι του θέματος. Και αν η συγκεκριμενη βεβαιωση εχει ή δεν έχει ισχυ. Γιατι αν δεν εχει τοτε μενω αυτομάτως εκτός μιας κ αν λήξει το όριο των 5 ημερων στην ουσία θα είνια σαν να μην εχω προσκομίσει τπτ απο ξένες γλώσσες
Καλη επιτυχία σε όλους
Τον μαιο εδωσα εξετασεις στο Κρατικό πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στα αγγλικα στο επίπεδο Γ1 και φυσικά πέτυχα ;-). Οταν ανακοινώθηκαν τα αποτελεσματα βγήκε στον αερα και μια ανακοίνωση του Υπουργείου λέγωντας ότι οι επιτυχόντες θα μπορούν να παραλάβουν τα πιστοποιητικά τους τέλη Σεπτέμβρη και για του λόγου το αληθές μπείτε να δείτε την ανακοινωση.
Εγω λοιπόπν μη εχοντας αυτο το πιστοποιητικό στα χερια μου πήγα στην δευτεροβάθμια όπου κ έλαβα βεβαιωση ότι έχω πετυχει κ αναμενω την εκδοση του πρωτοτυπου πιστοποιητικού καθως επίσης να διευκρινήσω ότι η βεβαίωση λέει σαφέστατα ότι έχει ισχύ μέχρι την έκδοση του πιστοποιητικού.
Αν λοιπον διαβάσουμε την προκύρηξη των Ε. Φ διαπιστώνουμε ότι ναι μεν τέτοιου είδους βεβαιώσεις γίνονται δεκτές αλλα πρέπει 5 ημερες μετά το τέλος της προθεσμίας να έχω προσκομίσει το πρωτότυπο Πράγμα αδύνατον μιας και με μια απλή πράξη θα πρέπει μέχρι και τις 10 σεπτέμβρη να έχω παει το πρωτοτυπο ότνα μου λένε ότι τέλη σεπτεμβρη θα είναι διαθ'εσιμο.
Αναρωτιέμαι λοιπόν το μπορεί ακριβώς να γίνει επι του θέματος. Και αν η συγκεκριμενη βεβαιωση εχει ή δεν έχει ισχυ. Γιατι αν δεν εχει τοτε μενω αυτομάτως εκτός μιας κ αν λήξει το όριο των 5 ημερων στην ουσία θα είνια σαν να μην εχω προσκομίσει τπτ απο ξένες γλώσσες
Καλη επιτυχία σε όλους
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
εγώ θα επέλεγα Γερμνανία φιλαράκι. Με το χέρι στην καρδιά. Την απάντηση θα τη δώσεις μόνος σου όμωςΗλίας έγραψε: Καλημέρα παιδιά... Είμαι στην α΄κατηγορία και έχω 20000 μόρια... Θέλω να ρωτήσω κάτι να μου πείτε την άποψη σας... Ειμαι γεννημένος στην γερμανία... Οι γονείς μου είναι ακόμα εκεί, έχουμε μαγαζί... Μέχρι πέρσι με ενδιέφερε πολύ η προκύρηξη... Τώρα ομως σκεφτομαι σοβαρά να φύγω πίσω... Δεν ξέρω αν αξήζει για 1000 ευρώ να διακυνδηνεύω τη ζωή μου... Και αν μ'αυτα τα χρήματα θα μπορούσα να ανταπεξέλθω ή στο τέλος του μήνα θα ζητάω δανεικά; Βέβαια έχω και λίγα μόρια και ειναι σχεδόν απίθανο να μπω.
Θελει πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης; Η πιστοποιητικο γεννησης;
Rory έγραψε:Γιωργος έγραψε:Επειδη απο τα ΚΕΠ αργει αν παω στη στρατολογια ο ιδιος μου το δινουν αυθημερον το πιστοποιητκο τυπου α;
Πας στη στρατολογία, κάνεις αίτηση και την άλλη μέρα πας και σου δίνουν το πιστοποιητικό.
Αλέξανδρος έγραψε:Λοιπόν παίδες ερώτηση:
Καλη επιτυχία σε όλους
Παλικάρι νομίζω ότι μετά τις 10 σεπτεμβριου η μάλλον 9 παρασκευή! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι...
Αλλά ας πας την βεβαίωση δεν έχεις να χάσεις τίποτα... (Ελλαδιστάν ζούμε μην το ξεχνάς... ) και δεν θα είσαι και ο μόνος!
Απορώ αυτός που έβαλε το +5 (4) μέρες μας έκανε και χάρη... Δηλαδή ζούμε σε χώρα που κάθε χαρτί - δίπλωμα αργή να έρθει στα χέρια σου ! Διπλώματα στις σχολές είχαν να στείλουν 2 μήνες με τις αδειούλες τους...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 12 επισκέπτες