Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα συνάδελφοι ! Τι έγινε χτες με τους ΠΕΘ τελικά ; Βγήκε άκρη ;
Pironomos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Pironomos »

Καλημέρα παιδιά κανένα νέο με τη μισθοδοσία έχουμε; Σήμερα είχαν πει ότι θα πληρωθούμε ισχύει;
Pironomos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Pironomos »

Φίλε μου από όσο  ξέρω ναι θα πάρουμε στην υπηρεσία μου μας ζήτησαν και βγάλαμε φωτογραφίες με τη στολή και είπαν ότι για αυτό τις θέλουν 
Fire5

Δημοσίευση από Fire5 »

Καλησπέρα!!!Τελικά έχουμε κάτι νεότερο για τους ΠΕΘ; Γνωρίζει κάτι κάποιος; 
Επισκέπτης

υπηρχαν κοψιματα μεχρι τωρα ? γενικα κατα την διαρκεια της εκπαιδευσησ υπηρχαν περιστατιτκα που κοβαν ?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 26, 2025 7:58 pm υπηρχαν κοψιματα μεχρι τωρα ? γενικα κατα την διαρκεια της εκπαιδευσησ υπηρχαν περιστατιτκα που κοβαν ?

Υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις οδηγών που κόπηκαν. Ελάχιστες μεν, αλλά υπήρξαν. 

Επισκέπτης

Fire5 έγραψε: Πέμ Ιουν 26, 2025 4:56 pm Καλησπέρα!!!Τελικά έχουμε κάτι νεότερο για τους ΠΕΘ; Γνωρίζει κάτι κάποιος; 

Με αυτή την κυβέρνηση που μισεί τους εποχικούς μήν περιμένεις πολλά 
Fire5

Δημοσίευση από Fire5 »

D.Y.K έγραψε: Πέμ Ιουν 26, 2025 8:03 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 26, 2025 7:58 pm υπηρχαν κοψιματα μεχρι τωρα ? γενικα κατα την διαρκεια της εκπαιδευσησ υπηρχαν περιστατιτκα που κοβαν ?

Υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις οδηγών που κόπηκαν. Ελάχιστες μεν, αλλά υπήρξαν. 

Τα τελικά αποτελέσματα των ΕΜΟΔΕ θα αργήσουν να βγουν; Κάτι είδα να λένε λίγες μέρες πριν στην συνομιλία ότι θα πάει για Σεπτέβριο-Οκτώβριο.Γνωριζεις κάτι; 

Επισκέπτης

Κενά και εμοδε για του χρόνου παιδιά.....
Επισκέπτης

Κάντε λίγο υπομονή παιδιά...μόλις τελειώσουν με ΕΜΟΔΕ θα βγάλουν και τα κενά....δεν νομιζω να πάει για του χρόνου...!!!φέτος θα γίνει 
Επισκέπτης

Συμφωνώ με τον φίλο πάνω .....και να θέλει τωρα δεν υπάρχουν αξιωματικοί....η κατάσταση με της φωτιές είναι δύσκολη....στην προκειμένη περίπτωση δεν γίνεται τίποτα....μπήκε Ιούλιος!!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 9:49 am Συμφωνώ με τον φίλο πάνω .....και να θέλει τωρα δεν υπάρχουν αξιωματικοί....η κατάσταση με της φωτιές είναι δύσκολη....στην προκειμένη περίπτωση δεν γίνεται τίποτα....μπήκε Ιούλιος!!

Ίσως να πάει λίγο παρα πίσω να χαλαρώσουν λίγο τα πράγματα με της φωτιές.....αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει φέτος...!!!

Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους🙂 όντως αργήσανε πάρα πολύ!αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επειδή περνάω εμοδε θα πω κάτι στα παιδιά που περάσανε να προσπαθήσουν να περάσουνε όλοι γτ χθες μίλησα με ένα παιδί από το σωματείο και μου είπε ότι τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ!!!οπότε στα παιδιά άνω τα 30 ετών δεν θα ξαναδώσει ευκαιρία ....μην την χάσετε!!όσο για τα αθλήματα δεν πάνε για του χρόνου..η προκήρυξη είναι για το 25 όχι για το 26 ...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 10:22 am Καλημέρα σε όλους🙂 όντως αργήσανε πάρα πολύ!αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επειδή περνάω εμοδε θα πω κάτι στα παιδιά που περάσανε να προσπαθήσουν να περάσουνε όλοι γτ χθες μίλησα με ένα παιδί από το σωματείο και μου είπε ότι τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ!!!οπότε στα παιδιά άνω τα 30 ετών δεν θα ξαναδώσει ευκαιρία ....μην την χάσετε!!όσο για τα αθλήματα δεν πάνε για του χρόνου..η προκήρυξη είναι για το 25 όχι για το 26 ...

Ακριβώς...!!!πολύ σωστός...!!!

Επισκέπτης

Σας το λέω επειδή εγώ είμαι σε ηλικία στα όρια .....δεν θα μου ξαναδοθεί ευκαιρία....και όσο για τα αθλήματα δεν τα φοβάμαι και απορώ με κάτι παιδιά που δεν μπορούν να βγάλουν 3 έλξεις !!!εντάξει παιδιά τι να πω είναι ξεφτίλα παλιά ξάδερφος μου είχε 5 έλξεις όχι 3 είναι κρίμα πραγματικά!!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες