Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Παιδιά ξέρει κανείς τι θα υπογράψουμε φέτος; Έχει καμία πληροφορία; Η πρώτη σειρά των νησιών υπογράφουν σε 2 μήνες. Παλι χρόνο; Ρώτησα και στο άλλο νήμα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 19
Θα υπογράψεις ότι υπέγραψες όταν προσλήφθηκες. Ετησια σύμβαση.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 218
Ανέμελε την παλεύεις αγορίνα μου; Δεν φτάνει που κάθεσαι και κράζεις τον ΝΛΟΚ και λες ότι έχει μανία μαζί σου ενώ εσύ τον αναφέρεις στο τέλος κάθε παραγράφου που γράφεις για να τον πικάρεις αχαχαχαχαχαχα, αλλά μιλάς και για μένα που δεν σού έχω απευθύνει ποτέ τον λόγο ρε φίλε; Έλεος εγώ απάντησα στον γκουλεα που με είπε τρολ για αδιευκρίνιστους λόγους εσύ τι πετάγεσαι δικηγόρος του είσαι; Κάθεσαι και μας λες τοξικούς που λέμε αυτά που μας έχουν μεταφέρει δικοί μας έμπιστοι ανθρώποι μέσα από το σώμα ή βουλευτές και υπουργοί. Ο μόνος τοξικός εδώ μέσα είσαι ρε φίλε που λίγο μετά τις αρχές τού χρόνου λύσαξες να λες ξανά και ξανά πως δεν θα πάρει Αθήνα φέτος και ξεχάστε το και κάτι τέτοια που οκ είναι η δική σου φαντασίωση αλλά πες τη μια φορά εσύ μας τον είχες κάνει κατάρτι τόσες φορές πού το είχες πει ρε φίλε ήμαρτον δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την εμμονή σού λές και παίρνεις ποσοστό από κάπου κάνεις. Εγώ κάθομαι και επαναλαμβάνω ξανά και ξανά πως θα πάρει γιατί κάποια παιδιά θέλουν όντως να μπουν σε αυτό το ρημαδοσωμα και η μπουρδελοκυβερνηση θα αργήσει να πάρει ειδικούς φρουρούς και κάποιοι από εδώ μέσα δεν θα μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους σε λίγους μήνες από τώρα. Και δυστυχώς αν αφήσω εσένα ανεξέλεγκτο να τους λες πράγματα τα οποία δεν ισχύουν θα κάνουν τα χαρτιά τους για ΕΠΟΠ και ενδεχομένως θα χάσουν την ευκαιρία τους.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Είσαι σίγουρος φίλε μου γιατί μάλλον το λες με υφακι. Μην σπαζεσαι επειδή το ρωτάω. Το ρωτάω γιατί εμένα οι πηγές μου μου λένε δεν θα υπογράψουμε χρόνο. Απλά θέλω κάποιος που να ξέρει κάτι παραπάνω.Sientelo έγραψε:Θα υπογράψεις ότι υπέγραψες όταν προσλήφθηκες. Ετησια σύμβαση.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Επειδη βαριεμαι να διαβάσω την έκθεση που έγραψες και σταματησα στο οτι σε " αναφερω " δεν μιλησα ποτε Για εσενα ούτε σε ξερω ουτε τίποτα επόμενος εσυ κοιτα να δεις αν την παλευεις ... Για τον border ranger και τον ΝΛΟΚ μιλαω που κραζουν τοσο καιρο χωρις λογο ... Και δεν ανέφερα εγώ τον νλοκ πριν το κανει εκείνος λεγοντας με τρολ
Ενταξει φιλε! Ανοιξε τα ματακια σου και μην γράφεις κατεβατα τις ασυναρτησίες σου για να πάρεις προσοχή...
Ενταξει φιλε! Ανοιξε τα ματακια σου και μην γράφεις κατεβατα τις ασυναρτησίες σου για να πάρεις προσοχή...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Διαβασε καλύτερα τα μηνύματα που εχω γραψει, δες ποσο καιρό εχω να γραψω στο συγκεκριμένο νημα και δες τι ειπε ο ΝΛΟΚ εχθες για εμένα με ανέφερε και εννοείται οτι δεν θα αφησω κατι χωρις απάντηση... Πριν λοιπόν πεις την βλακεια σου απλα για να κράξεις να είσαι σιγουρος για το τι λες... Και επειδη βαριεμαι να σου απανταω τα ιδια και τα ιδια και σε εσενα μπορείς να δεις τα μηνύματα που εχω στείλει στο νημα και τι λεω. Το να λες ψέματα ομως απλα δεν σε τιμάει... Φιλικα πάντα...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εγω λέω ανεξέλεγκτα πράγματα; Πιστευεις οτι δεν θελω να έρθουν νεοι σφ ώστε η μονιμοποίηση να ειναι πιο δεδομενη ; Τι ειναι αυτα που λες τα σκεφτεσαι η τα λες για να τα πεις; Δλδ επειδη ειπα στα παιδια να μην ακούνε τις παπατζες των συνδικαλιστων της ποσυφυ και επειδη ειπα να πιστεύουν οτι βλεπουν και οχι οτι ακουνε απο τον καθε τυχάρπαστο παει να πει οτι δεν θα βγει προκήρυξη η οτι δεν θέλω να βγει; Σοβαρεψου φιλε και μη λες ασυναρτησίες...
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Εγώ είμαι διοριστεος εξωτερικός φρουρός στη πόλη μου ανεμελε κάτσε εσύ να αγχώνεσαι και να παρακαλάς το Κουλή να γίνεις μόνιμος.Και μη ξαναγράψεις για μένα σε καληνύχτω!
Λέμε για χιλιοστή φορά πως το μόνο που μας νοιάζει σε αυτό το νήμα είναι η προκυρηξη όχι η κόντρες και οι εξυπνάδες καλοδεχούμενη η οποία πληροφορία για την προκυρηξη αλλά να είναι αληθής και όχι ψευδής μόνο και μόνο για τον χαβαλέ κάποια παιδιά θέλουν να μπουν και αυτό που θέλουν να μάθουν είναι μόνο η ουσία όποτε και αν υπάρχει δεν υπάρχει κανένας λόγος για κόντρες δεν θα αλλάξει απόλυτος τίποτα αν ο ένας προσπαθεί να ταπωση τον αλλον η προκυρηξη είναι αυτό που μας καίει Και αν δεν βγει όλα αυτά που λέμε θα είναι να χαμέ να λέγαμε και να κακοκαρδίζουμε χωρίς λόγο Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 19
Synoriofylaka 28 αυτό στο είπαν κάποιοι που έχουν πληροφορίες από ανώτερα κλιμάκια; Πως σου το αιτιολογησαν;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Έρχονται 950 θέσεις γιατί τα ποσοστά έχουν πέσει και θέλουν να ανέβουν! Μαζί με 500 ειδικούς φρουρούς πριν της πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 114
Μόνο για Έβρο είπε σήμερα τους άλλους τους ξέχασε;
-
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Κοιταξτε μη βγει αυριο-μεθαυριο και πει "συνοριοφυλακες; Εχουμε συνοριοφυλακες; "
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ναι. Μου το αιτιολογησαν ότι έχουμε εξασφαλίσει για τα επόμενα τρία χρόνια τα λεφτά από την ευρωπαϊκή και θα υπογράψουμε 3 χρόνια και μετά αορίστου που θα έχουμε συμπληρώσει 5 χρόνια αφού έχουμε ήδη 2. Οτι ξέρω το λέω απλά ρωτάω εδώ μήπως ξέρει κάτι άλλο κάποιος.Sientelo έγραψε:Synoriofylaka 28 αυτό στο είπαν κάποιοι που έχουν πληροφορίες από ανώτερα κλιμάκια; Πως σου το αιτιολογησαν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης