Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Το έχουμε αναλύσει το θέμα πανεπιστημίων σε σχέση με την αστυνομία. Κάποτε είπαμε, τα χρόνια ήταν ρόδινα. Άλλωστε 18 χρονών όταν δίνουμε πανελλαδικές εξετάσεις δεν μπορώ να πω ότι είμαστε και αρκετά ''ψημένοι'' για το οτιδήποτε.
Πολλοί παράγοντες οδηγούν σε στροφή ονείρων ακόμη και στην ενηλικίωση.
Σίγουρα παράγοντας είναι ΚΑΙ ο οικονομικός.
Πολλοί παράγοντες οδηγούν σε στροφή ονείρων ακόμη και στην ενηλικίωση.
Σίγουρα παράγοντας είναι ΚΑΙ ο οικονομικός.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Το νήμα εδω ειναι για ειδικούς φρουρούς... Επίσης , Κυριάκο εισαι πολυ διπλωμάτης αυτο που λες δεν το εννοείς, γιατι αν μπούμε στο νημα για σωφρονιστικούς 2020 θα καταλάβουμε ολοι το ενδιαφέρον σου για εξωτερικούς φρουρούς.. απλα αυτα τα λες για να αποθαρρύνεις κάποιους εδω μεσα..(εγω Προσωπικά αν βγει θα τ κάνω)φιλικά πάντα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 30
Δεν ξερω πως πάει η φάση με το που δηλώνεις αλλα για αρχή θα με ενδιέφερε σε φυλακές γύρω από Αθήνα στην ανάγκη όμως παω και αλλου
-
- Συνταγματάρχης
Ρε Λάκη, κάνε μας την χάρη...
Είπα ακριβώς ότι είναι δική μου απόφαση και μόνο... Με βάση την δική μου απόφαση και σκέψη, αναρωτήθηκα για εμένα και έθιξα τα ερωτήματα μου και εγώ εδώ. Να μου αν μπει κάποιος, να μου και αν δεν μπει...
Επομένως για να κλείσω... Λάκη, δεν έκρυψα την μέχρι πρότινος επιθυμία μου για τις φυλακές, απλά κοιμήθηκα ήρεμα ένα βράδυ και κατάλαβα τι λάθος πήγα να κάνω...
Παρ'όλα αυτά έτσι γιατί μου την λες... Θα ήταν προτιμότερο να έλεγα ότι δεν γουστάρω και να ήμουν ένας απ'αυτούς που θα τους έτρωγα την θέση...
Ίσως τότε εκτιμούσες περισσότερο αυτα που είπα σε προηγούμενο μήνυμα μου...
Λάκη...
Είπα ακριβώς ότι είναι δική μου απόφαση και μόνο... Με βάση την δική μου απόφαση και σκέψη, αναρωτήθηκα για εμένα και έθιξα τα ερωτήματα μου και εγώ εδώ. Να μου αν μπει κάποιος, να μου και αν δεν μπει...
Επομένως για να κλείσω... Λάκη, δεν έκρυψα την μέχρι πρότινος επιθυμία μου για τις φυλακές, απλά κοιμήθηκα ήρεμα ένα βράδυ και κατάλαβα τι λάθος πήγα να κάνω...
Παρ'όλα αυτά έτσι γιατί μου την λες... Θα ήταν προτιμότερο να έλεγα ότι δεν γουστάρω και να ήμουν ένας απ'αυτούς που θα τους έτρωγα την θέση...
Λάκη...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Πάντως Κυριάκο αν (χτύπα ξύλο) δεν μπορέσεις να γίνεις ειδικός φρουρός και βάλεις για πρωθυπουργός, εγώ θα σε ψηφίσω!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
kyriakos155 έγραψε:Ρε Λάκη, κάνε μας την χάρη...
Λάκη...
Ρε συ φίλε μην χαλιεσαι και μην δίνεις σημασία σε ότι λέει ο καθένας είσαι πολύ τίμιος και βοηθάς παρσ πολύ και σου ξαναευχωμαι για πολλοστή φορά τα καλυτερα
-
- Συνταγματάρχης
manosvr7 έγραψε:Πάντως Κυριάκο αν (χτύπα ξύλο) δεν μπορέσεις να γίνεις ειδικός φρουρός και βάλεις για πρωθυπουργός, εγώ θα σε ψηφίσω!
Ξέρεις τι θα ήθελα φίλε Μάνο ; Να ανταμώσω με όλους σας εδώ μέσα, χωρίς εξαίρεση.
Και όσα παιδιά μας παρακολουθούν χωρίς να γράφουν να γνωρίζουν ότι ο αγώνας που κάναμε οι περισσότεροι από εδώ μέσα για να ενημερώσουμε εμας πρώτα απ'όλα αλλά και όσους ενδιαφέρονται, έγινε ξεκάθαρα με καλό σκοπό και κατανόηση...
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την ''ψήφο'' εμπιστοσύνης σου χαχα
-
- Συνταγματάρχης
ShadoW σε ευχαριστώ, δεν χαλιέμαι, αλλά δε μπορεί κανείς ''Λάκης'' για να μην πω τίποτα χειρότερο, να μου λέει ότι σαμποτάρω τον κόσμο...
Που κάθομαι και γράφω οτιδήποτε σκεφτώ ή μάθω πρώτα εδώ και μετά στον ίδιο μου τον εαυτό ...
Σε παρακαλώ ναούμε είμαι και μιας ηλικίας :P :P :P
Ο Λάκης...
Που κάθομαι και γράφω οτιδήποτε σκεφτώ ή μάθω πρώτα εδώ και μετά στον ίδιο μου τον εαυτό ...
Ο Λάκης...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
kyriakos155 έγραψε:ShadoW σε ευχαριστώ, δεν χαλιέμαι, αλλά δε μπορεί κανείς ''Λάκης'' για να μην πω τίποτα χειρότερο, να μου λέει ότι σαμποτάρω τον κόσμο...
Ο Λάκης...
Γι'αυτό και μόνο φίλε μου μην δίνεις σημασία σε κανένα Λακη και όλα θα πάνε καλά στο τέλος
Να δούμε τι θα δούμε σήμερα.. Εδώ θα το δείξει ή λάθος κατάλαβα; https://youtu.be/7OogSam4PkY
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
Που θα το δείξει;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
https://www.thebest.gr/article/580865-chrusochoidis-ntachaou-to-astunomiko-megaro-tis-patras-erchetai-gia-eureia-suskepsi ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ..
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 26
Καλησπέρα παιδιά μπορει κάποιος να μου πει ποσα μόρια έχω συγκεντρώσει με τα παρακάτω: Βαθμός Γ Λυκείου:18 , θητεία στην προεδρική φρουρά, διπλώματα: αυτοκινήτου , μοτοσυκλετας και φορτηγού γ κατηγορίας,lower b2 , σεμινάριο σεκιούριτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
3000 ή 3100 είσαι φίλε. Το θέμα είναι να βγάλει προκήρυξη και είσαι μέσα με αυτά τα μόρια.
2900 τελικά έχεις φίλε και πάλι μέσα είσαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 7 επισκέπτες