Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
george96

Δημοσίευση από george96 »

Το δε φυλαξης στον πινακα του καθενα που ειναι στους διοριστεους πιστευω σημαινει για εσωτερικη φυλαξη ετσι δεν ειναι?
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

Jerry έγραψε:

Kαι στο μελλον ενοπλη φυλαξη οι εσωτερικοι δεν θα κανουν. Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Σε κανενα πολιτισμενο κρατος δεν γινεται αυτο. Για να αποφευχθει το ξυλικι σωφρονιστικων πρεπει να μπουν ηλεκτρονικα μεσα, να γινει αλλαγη στην αντιμετωπιση φαινομενων και το πολυ κανα γκλοπ στους σωφρονιστικους να επιτραπεί ταυτοχρονα με σοβαρους τακτικους ελεγχους στα κελια για οπλισμο.

Το πιο πιθανο φυσικα ειναι οτι δεν θα γινει τιποτα και αραια και που θα τις τρωει και κανενας.

Ναι ρε συ δεν μίλησα για όπλα, μίλησα για μέτρα. Αλλα έτσι όπως πάνε τα πράγματα έτσι το κόβω και εγώ να μην γίνεται τίποτα. Το καλύτερο πάντως, οχι μόνο για την δουλειά, να ξέρεις κάποια πολεμική τέχνη, και πιστεύω η καλύτερη τέχνη για την δουλειά του εσωτερικού είναι η systema και το krav maga.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Jerry έγραψε:Kαι στο μελλον ενοπλη φυλαξη οι εσωτερικοι δεν θα κανουν. Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Σε κανενα πολιτισμενο κρατος δεν γινεται αυτο. Για να αποφευχθει το ξυλικι σωφρονιστικων πρεπει να μπουν ηλεκτρονικα μεσα, να γινει αλλαγη στην αντιμετωπιση φαινομενων και το πολυ κανα γκλοπ στους σωφρονιστικους να επιτραπεί ταυτοχρονα με σοβαρους τακτικους ελεγχους στα κελια για οπλισμο.Το πιο πιθανο φυσικα ειναι οτι δεν θα γινει τιποτα και αραια και που θα τις τρωει και κανενας.

Όπως μου είχε πει χαρακτηριστικά ενας εσωτερικός, "φυσικά και δε θέλουμε εμείς οι ιδιοι οπλισμό πχ γκλοπ, διότι το πιο πιθανό αργα ή γρήγορα ειναι να καταλήξει μέσα σου"

Spiros

Δημοσίευση από Spiros »

Δεν το γραψα σωστα. Ειχα βαλει πρωτη επιλογη εξωτερικος στη πολη μου και δευτερη εσωτερικος στη πολη μου. Αν καποια παιδια κοπουνε και εγω περασω εννοειται παω στη πρωτη επιλογη; η μενω εδω που ειμαι;
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από glock »

http://www.bloko.gr/2019/03/blog-post_7150.html?m=1
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

http://www.fylakes.gr/2019/03/blog-post_31.html?m=1
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Οι πρώην δημοτικοί άρχισαν σταδιακά να αποχωρούν(κινητικότητα)τα περιθώρια στενεύουν έρχεται βδομάδα και μήνας εξελίξεων προετοιμαστείτε ψυχολογικά και σωματικά για να αναλάβετε το δύσκολο έργο που σας περιμένει μάτια και αυτιά ανοιχτά όσο πιο γρήγορα μάθετε τη δουλειά τόσο καλύτερα για εσάς! Καλή δύναμη κ αντοχή τα καλύτερα έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Και επισης προσοχή και καλο κουράγιο στα άτομα που πέρασαν Κορυδαλλό εσωτερικοί...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από glock »

Ρε μανία με τα όπλα που έχουν μερικοί
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από wolver »

Μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι το να κατεχεις ενα οπλο ειναι μεγαλη ευθυνη και οχι τοσο μαγκια. Και παιδες στο 2019 ζουμε. Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι υπαρχουν πολλοι που θελουν να μπουν σε καποια ενοπλη υπηρεσια με μοναδικο σκοπο να μπορουν να οπλοφορουν ολη την ημερα. Ρωτηστε και καποιον που ειναι σε σωμα ασφαλειας να σας πει πως εχουν τα πραγματα.
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

wolver έγραψε:Μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι το να κατεχεις ενα οπλο ειναι μεγαλη ευθυνη και οχι τοσο μαγκια. Και παιδες στο 2019 ζουμε. Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι υπαρχουν πολλοι που θελουν να μπουν σε καποια ενοπλη υπηρεσια με μοναδικο σκοπο να μπορουν να οπλοφορουν ολη την ημερα. Ρωτηστε και καποιον που ειναι σε σωμα ασφαλειας να σας πει πως εχουν τα πραγματα.

Φίλε υποθετω ότι εισαι στη Δίας. Συμφωνω απόλυτα μαζι σου. Θες να μας πεις κατι παραπανω;

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Δεν ειμαι φιλαρακι. Μια προκηρυξη υποθεση ειναι ομως... Θα τα καταφερω. Ο πατερας μου ειναι ομως σε υπηρεσια δημοσιας ασφαλειας και αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το οπλο ειναι μεγαλη ευθυνη. Και σκεψου οτι ο πατερας μου που ειναι και στην ασφαλεια και οι περισσοτεροι συναδελφοι του δεν το φερουν μαζι τους εκτος υπηρεσιας. Ειναι πολυ υπερβολικο.
Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

wolver έγραψε:Δεν ειμαι φιλαρακι. Μια προκηρυξη υποθεση ειναι ομως... Θα τα καταφερω. Ο πατερας μου ειναι ομως σε υπηρεσια δημοσιας ασφαλειας και αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι το οπλο ειναι μεγαλη ευθυνη. Και σκεψου οτι ο πατερας μου που ειναι και στην ασφαλεια και οι περισσοτεροι συναδελφοι του δεν το φερουν μαζι τους εκτος υπηρεσιας. Ειναι πολυ υπερβολικο.
Το μια προκήρυξη είναι σχετικό, εσένα με τα γραπτά λεγόμενα σου το όνειρο σου είναι να μπεις στην αστυνομία και αραδιαζες ανά καιρους στο φορουμ για το αδικο σύστημα εξετάσεων μέσω πανελληνίων και ότι μπαίνουν παιδια μόνο για την μονιμότητα και τώρα ξαφνικα σε ενδιαφέρει ο κάθε διαγωνισμός...
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greenalexyo »

Ρε παιδες, μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με την προκήρυξη; Θα βγει τελικα ;

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Είναι στο τελευταίο σταδιο. Θα βγει ναι
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες