Ναι φιλε ετσι πρεπει να γινει γιατι και 2 χρονια υπομονη να κανουμε στην ιδια κατασταση θα ειμαστε, οτι να ναι θα μας λενε! Απλως πρεπει να γινει στοχευμενα και σε συγκεκριμενη εκπομπη για να μην παραποιηθει το θεμα μας, δηλαδη αυτοι που θα το βγαλουν να καταλαβουν τι περναμε και να ειναι μαζι μας κι οχι εναντιον μας.ajax έγραψε:μηπως πρεπει να παρει εκταση το θεμα στα μμε; Τι χειροτερο μπορει να συμβει; Να στρεψουμε την κοινη γνωμη εναντιον μας; Σιγα, δηλαδη τωρα την εχουμε με το μερος μας; Καναμε κατι παρατυπο; Εμεις βγαλαμε την προκυρηξη; Στην τελικη τι ζηταμε, μια απαντηση ξεκαθαρη. Ενα ναι Η ενα οχι. Μηπως φοβουνται τα μμε και ζητησαν να μην παρει εκταση το θεμα;george29gumf έγραψε:Μίλησαν κάποια παιδιά από εμάς με αρχηγείο κ τους είπαν ότι το θέμα μας κολλάει στο οικονομικό και στην τροικα. Τέλος παιδιά δε βγάζουμε άκρη μας κοροϊδεύουν παίζουν με τις ζωές μας το μέλλον μας κ την υγεία μας παθολογικη κ ψυχική. Δε μπορεί 725 άτομα να είμαστε στο περίμενε από μέρα σε μέρα. Δεν προχωράμε μας έχουν δεμενους. Ζητάμε μια ανακοίνωση κατατοπιστική πριν τρυπισει το στομάχι μας κ πριν μας στριψει. Πραγματικά εγώ προσωπικά έχω απελπιστει. Ας βοηθήσει κάποιος άμα ξέρει κατι. Είμαστε που είμαστε χαμένοι το θέμα πλέον πρέπει να παει αύριο στον παπαδακη. Και μη λέμε πάλι ότι τι θα πουν αυτοί που τους διώχνουν διότι αν κάποιος διαβάσει την ιστορία μας από το 11 και τα έξοδα μας είμαστε για λυπηση. Παρτε το ειδηση αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να κρατήσουν αυτούς που βγήκαν σε διαθεσιμότητα με το παραθυράκι της μετακίνησης και να μην πάρουν εμάς τελικά. Ας σηκώσουμε τα μανίκια και ας μην κατεβαζουμε το κεφάλι κ τα παντελόνια. Θυμώστε όλοι.
αυτα εγραφα πριν μια βδομαδα οταν καποιοι κραζαν καποιον που Να δωσει το θεμα στα μμε και θεωρω οτι αφου καναμε τοση υπομονη ακολουθωντας τις συμβουλες τους να μην παμε στα μμε (μαλλον μας κοριδευαν) Πλεον πρεπει να αλλαξουμε πορεια
Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
VEC εννοω διαβασε το εθνος εργασια και θα καταλαβεις για που ειναι οι θεσεις, ασχετες με εμας... ΜΗΝΑΣ οπως ΜΗΝΑΡΑΣ... Απο εκει βγαινει μαλλον.
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
το πρωί μέλι στον παπαδακι όσοι μπορούμε. Δικαιούμαστε πέρα του διορισμού τουλάχιστον μια άμεση κ σωστή ενημέρωση. ελεοςajax έγραψε:μηπως πρεπει να παρει εκταση το θεμα στα μμε; Τι χειροτερο μπορει να συμβει; Να στρεψουμε την κοινη γνωμη εναντιον μας; Σιγα, δηλαδη τωρα την εχουμε με το μερος μας; Καναμε κατι παρατυπο; Εμεις βγαλαμε την προκυρηξη; Στην τελικη τι ζηταμε, μια απαντηση ξεκαθαρη. Ενα ναι Η ενα οχι. Μηπως φοβουνται τα μμε και ζητησαν να μην παρει εκταση το θεμα;george29gumf έγραψε:Μίλησαν κάποια παιδιά από εμάς με αρχηγείο κ τους είπαν ότι το θέμα μας κολλάει στο οικονομικό και στην τροικα. Τέλος παιδιά δε βγάζουμε άκρη μας κοροϊδεύουν παίζουν με τις ζωές μας το μέλλον μας κ την υγεία μας παθολογικη κ ψυχική. Δε μπορεί 725 άτομα να είμαστε στο περίμενε από μέρα σε μέρα. Δεν προχωράμε μας έχουν δεμενους. Ζητάμε μια ανακοίνωση κατατοπιστική πριν τρυπισει το στομάχι μας κ πριν μας στριψει. Πραγματικά εγώ προσωπικά έχω απελπιστει. Ας βοηθήσει κάποιος άμα ξέρει κατι. Είμαστε που είμαστε χαμένοι το θέμα πλέον πρέπει να παει αύριο στον παπαδακη. Και μη λέμε πάλι ότι τι θα πουν αυτοί που τους διώχνουν διότι αν κάποιος διαβάσει την ιστορία μας από το 11 και τα έξοδα μας είμαστε για λυπηση. Παρτε το ειδηση αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να κρατήσουν αυτούς που βγήκαν σε διαθεσιμότητα με το παραθυράκι της μετακίνησης και να μην πάρουν εμάς τελικά. Ας σηκώσουμε τα μανίκια και ας μην κατεβαζουμε το κεφάλι κ τα παντελόνια. Θυμώστε όλοι.
αυτα εγραφα πριν μια βδομαδα οταν καποιοι κραζαν καποιον που Να δωσει το θεμα στα μμε και θεωρω οτι αφου καναμε τοση υπομονη ακολουθωντας τις συμβουλες τους να μην παμε στα μμε (μαλλον μας κοριδευαν) Πλεον πρεπει να αλλαξουμε πορεια
Παιδια καλησπέρα. Και εγώ πιστεύω πλέον να απευθυνθούμε στα μμε, αυτοί το είπαν επίτηδες γιατί τα φοβούντε, δεν θέλουν το θέμα να πάρει έκταση. Εγώ προσωπικά έχω στείλει το πρωί email στην εκπομπη του Νίκου χατζηνικουλάου και ετοιμάζομαι να στείλω και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Όχι για να μας που ναι ή όχι αλλά για να παλέψουμε να μπούμε. Έχουμε ξοδέψει τα μαλλιοκέφαλα μας και κάποιοι παίζουν μαζί μας ακόμη και οι βουλευτές δεν ασκούν πίεση απλά μια ερώτηση κάνουν και αυτό είναι και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πλεον ο καθένας με βάση την κρίση του ας πράξει ανάλογα. Απλά επαναλαμβάνω να παλέψουμε για να μπούμε και όχι για να μας που απλά ένα ναι ή ένα όχι. Αν μας ακυρώσουν δηλαδή; Έληξε το θέμα; Αυτά από μένα.
Θα ειπαν τιποτα για εμας αραγε?http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/Front+Page/spot+news/syskepsi_27_2_13*.csp
Όταν έλεγα ότι με τα λεφτά μας πάνε να μονιμοποιήσουν τους πενταετείς ένας με είπε μικρόψυχο... Λεφτά Για τους 725 λένε δε υπάρχουν - το κονδύλι για να μονιμοποιηθούν οι πενταετείς Από Που βρέθηκε και συζητιέται τέτοιο σενάριο?
Στο site της πυροσβεστικής, στο "Περί κατάταξης Δοκίμων Πυροσβεστών".
το link έχει γίνει: http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c225549/attach/mexri%20neoteras%2027-2-2013_el_GR.pdf
με σημερινή ημερομηνία αλλά το αρχείο που εμφανίζεται είναι ακόμη το ίδιο.
Κάτι θέλουν να ανεβάσουν αλλά δεν το έχουν κάνει σωστά μάλλον.
Υ. Γ.: Δε μου φαίνεται καθόλου θετική εξέλιξη αυτή. Μακάρι να βγω ψεύτης.
το link έχει γίνει: http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c225549/attach/mexri%20neoteras%2027-2-2013_el_GR.pdf
Δυο μερες εμειναν. Αν μεχρι Παρασκευη απογευμα δεν εχουμε Κατι νεοτερο ετοιμαστειτε για Τεταρτη 6 Μαρτιου ΟΛΟΙ. Να κανονισουν και τα παιδια απο επαρχια να παμε να παρουμε επισημες απαντησεις για το μελλον μας.Εχουμε ολα τα χαρτια στα χερια μας αφου οργανικες θεσεις υπαρχουν συμφωνα με το αρχηγειο, λεφτα υπαρχουν και με ανακοινωση του υπουργειου στην ερωτηση του βουλευτη οποτε τι μενει; Το μεσοπροθεσμο η κατι αλλο; Γιατι τοσο καιρο στο περιμενε; Μηπως μας κοροιδευουν; Δεν υπαρχει υπομονη πλεον γιατι χασαμε τις δουλειες μας, χασαμε τα λεφτα μας, χασαμε την υπομονη μας και δεν μας παιρνει αλλο να περιμενουμε γιατι δεν ειμαστε φραγκατοι για να εχουμε την πολυτελεια αυτη. Δουλεια δεν υπαρχει πουθενα και απαιτουμε αυτο που μας αναλογει και που το κερδισαμε δικαια με βαση τα προσοντα μας και την προετοιμασια μας. Ας το γραψουν και τα παιδια απ'το facebook (γιατι εγω δεν εχω) και ας γινει κατι επιτελους.
Υ. Γ. Αν μαζευτουμε λιγοτεροι απο 100 τοτε θα ειμαστε μεγαλοι ξεφτιλες και ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!
Υ. Γ. Αν μαζευτουμε λιγοτεροι απο 100 τοτε θα ειμαστε μεγαλοι ξεφτιλες και ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!
Αναστολη η προσληψη 725 δοκιμων πυροσβεστων μεχρι νεοτερασ... αυτο θα ανεβασουν
που το προσεξες αυτο ρε τσακαλι;gate21ss έγραψε:Στο site της πυροσβεστικής, στο "Περί κατάταξης Δοκίμων Πυροσβεστών".
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
Λετε να μας ριξουν τηντελευταια τουφεκια;
ajax έγραψε:που το προσεξες αυτο ρε τσακαλι;gate21ss έγραψε:Στο site της πυροσβεστικής, στο "Περί κατάταξης Δοκίμων Πυροσβεστών".
Δυστυχως το προσεξα. Τωρα τι κανουμε...
Περιμενουμε να μας πεσει η βομβα στο κεφαλι και ελπιζουμε να μη γινει. Εχουν ανεβασει και λαθος αρχειο οι τελειως ασχετοι και αδιαφοροι πια!
Ε ρε τι περναμε...
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
Το μεχρι νεωτερας δε μου αρεσει... Αλλα ας ελπισουμε να λεει κατι καλο. Κατι θα λεει παντος. Για να λεει τις ιδιες φιφες με την προηγουμενη ανακοινωση δε νομιζω. Κατι πιο συγκεκριμενο θα ειναι. Κουραγιο!
που το προσεξες αυτο ρε τσακαλι; Ωραιοςgate21ss έγραψε:Στο site της πυροσβεστικής, στο "Περί κατάταξης Δοκίμων Πυροσβεστών".
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
γιασου ρε γκειτ 21 παλικαρε! Και σε εψαχνα τοσες μερες. Αρχηγαρα εισαι! Για να δουμε ομως...gate21ss έγραψε:ajax έγραψε:που το προσεξες αυτο ρε τσακαλι;gate21ss έγραψε:Στο site της πυροσβεστικής, στο "Περί κατάταξης Δοκίμων Πυροσβεστών".
Δυστυχως το προσεξα. Τωρα τι κανουμε...
Περιμενουμε να μας πεσει η βομβα στο κεφαλι και ελπιζουμε να μη γινει. Εχουν ανεβασει και λαθος αρχειο οι τελειως ασχετοι και αδιαφοροι πια!
Ε ρε τι περναμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες