Σαν εθελοντης απλως εισαι συνοδος σε επιχειρησεις κατασβεσης για παραδειγμα. Ειναι 4 υπηρεσιες το μηνα μαλλον. Συνηθως καθεσαι τηλεφωνειο. Αν το επιδιωξεις ωστε να παρεις μορια απλα ρωτησε σιγουρα αν ισχυει αυτο. Μην πας τζαμπα και απογοητευτεις στο τελος. Φιλικα παντα.CC έγραψε:Νικολα ς'ευχαριστω πολυ φιλε με καλυψες! Επισης εχω διπλωμα Γ και Δ κατηγοριας, μπορω να κανω αιτηση για Οδηγος;
Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Φίλε christo123, πολύ καλή η προσπάθειά σου μέσω twitter. Πιστεύω ότι τα σχόλια που στέλνεις στον υπουργό ίσως να χρειάζεται να συνοδεύονται από στοιχεία. Αν θέλεις στείλε μου κάποια στιγμή το e-mail σου, να σου στείλω ένα αρχείο word με συμπυκνωμένα όλα τα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει ως τώρα για το θέμα μας.
Μπραβο παιδια πολυ καλη κινηση το τουιτερ! Βεβαια το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα δικαιωθειτε αλλα αξιζει η προσπαθεια! Καλη συνεχεια!
-
Φίλε Romeo, θα δικαιωθούμε, το πιστεύω πραγματικά, γιατί είμαι αποφασισμένος να το πάω μέχρι τέλους (Δικηγόροι, Προσωπικές Μηνύσεις κτλ). Κι αν δεν δικαιωθούμε, τότε δεν θα'ναι το τέλος. Αν χρειάζεται να δουλεύω όλο το χρόνο και όλα τα έσοδά μου να τα δίνω στον δικηγόρο, τότε θα το κάνω. Ήδη το κάνω. Δυστυχώς γι'αυτούς, ξέρω πολύ καλά πως παίζεται το παιχνίδι, κι απ'τις δυο πλευρές (Συνδικαλιστάκια και κρατικοδίαιτοι).
-
- Ανθυπασπιστής
2 μηνες πριν ολοι ελεγαν προς τελος του χρονου θα μας παρουν και πρασινα αλογα, το τελος πλησιαζει και παλι τωρα κανεις δν ξερει τπτ. Δεν λενε ναι θα σας παρουμε τοτε ή οχι ακυρο νεοι δν θα μπειτε ποτε στη σχολή να ξερουμε κ τι να κανουμε. Μας εχουν στο περιμενε και στο αγνωστο.Romeo εισαι και εσυ υποψηφιος; Ενεργος; Ή τπτ?
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Το μαιλ το εκανα tweet
-
- Ανθυπασπιστής
Romeo μαθε τπτ απο μεσα αν μπορεις βοηθα λιγο την κατασταση ρε φιλε εχεις παλιωσει κιολας λιγο. Εμεις ειμαστε στο αγνωστο.
-
Νικόλα, που να μάθει ο φίλος ο Romeo για το θέμα μας; Κι αυτός απλός υπάλληλος είναι. Τελοσπάντων, απ'ότι καταλαβαίνω (από μία πρόχειρη ματιά στα γνωστά παπαγαλίστικα σάϊτ), γίνονται πολλές συναντήσεις αντιπροσώπων Π. Π. Υ. Με εν δυνάμει ή μελλοντικούς ελπίζων κυβερνητικούς. Πιο πολύ προωθούνται εσωτερικά θέματα (ομογενοποίηση, άδειες, μονιμοποίηση) και λιγότερο το θέμα των επιλαχόντων. Πόσο μάλλον το θέμα των Επιλαχόντων Ιδιωτών. Σηψαιμία για άλλη μια φορά.
Πάνω από 250 θέσεις (καθαρά ΠΠΥ εννοώ) κενές (κατά τα λεγόμενά τους, αν κι εγώ πιστεύω ότι είναι παραπάνω), και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα, καθώς αναλώνονται σε εσωτερικές διαφορές ΠΟΠΥΣΥΠ-ΕΠΠΥΕ-ΠΟΣΠΙΔ κτλ. Γ@μΙσέ τ@. Ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι τους μια χαρά, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη των ΠΠΥ και τηρώντας την αλάνθαστη πολιτική δούναι-λαβείν με την κυβέρνηση. Αναρωτιέμαι όμως, τι διατίθενται να δώσουν τελικά, για να πάρουν αυτά που θέλουν;
Διαίσθησή μου είναι, ότι θα προσπαθήσουν να θάψουν το θέμα των επιλαχόντων, για να κερδίσουν σε άλλα θέματα -μονιμοποίηση-άδειες-εξοπλισμό κτλ-. Από την μεριά μου, συνεχίζω ακάθεκτος με υπομονή κι επιμονή. Από Δευτέρα (πρώτα ο Θεός) πηγαίνω στον συμβολαιογράφο να υπογράψω το Γενικό Δικαστικό Συμβολαιογραφικό Πληρεξούσιο που θα αποστείλω στον δικηγόρο μου (Αγγελάκη Πέτρο) για την υποστήριξη της προσφυγής, που δικάζεται στις 19-01-2015. Δυστυχώς γι'αυτούς, ξέρω κι εγώ πως παίζεται το παιχνίδι και θα τους χτυπήσω με τα ίδια όπλα.
Με την μόνη διαφορά βέβαια, ότι εγώ έχω ως σύμμαχο την δικαιοσύνη, τους νόμους και πολλά στοιχεία. Αργότερα θα κινηθώ και με μηνύσεις εναντίον προσώπων (κι όχι απλά του Πυροσβεστικού Σώματος), για αμέλεια και παράλειψη καθήκοντος. Όλοι γνώριζαν τι γινόταν με θέματα όπως γιωτάδες, πλαστά διπλώματα, επιλαχόντες κτλ και κανείς δεν έπραττε το αυτονόητο. Καληνύχτα παιδιά. Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε.
Πάνω από 250 θέσεις (καθαρά ΠΠΥ εννοώ) κενές (κατά τα λεγόμενά τους, αν κι εγώ πιστεύω ότι είναι παραπάνω), και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα, καθώς αναλώνονται σε εσωτερικές διαφορές ΠΟΠΥΣΥΠ-ΕΠΠΥΕ-ΠΟΣΠΙΔ κτλ. Γ@μΙσέ τ@. Ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι τους μια χαρά, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη των ΠΠΥ και τηρώντας την αλάνθαστη πολιτική δούναι-λαβείν με την κυβέρνηση. Αναρωτιέμαι όμως, τι διατίθενται να δώσουν τελικά, για να πάρουν αυτά που θέλουν;
Διαίσθησή μου είναι, ότι θα προσπαθήσουν να θάψουν το θέμα των επιλαχόντων, για να κερδίσουν σε άλλα θέματα -μονιμοποίηση-άδειες-εξοπλισμό κτλ-. Από την μεριά μου, συνεχίζω ακάθεκτος με υπομονή κι επιμονή. Από Δευτέρα (πρώτα ο Θεός) πηγαίνω στον συμβολαιογράφο να υπογράψω το Γενικό Δικαστικό Συμβολαιογραφικό Πληρεξούσιο που θα αποστείλω στον δικηγόρο μου (Αγγελάκη Πέτρο) για την υποστήριξη της προσφυγής, που δικάζεται στις 19-01-2015. Δυστυχώς γι'αυτούς, ξέρω κι εγώ πως παίζεται το παιχνίδι και θα τους χτυπήσω με τα ίδια όπλα.
Με την μόνη διαφορά βέβαια, ότι εγώ έχω ως σύμμαχο την δικαιοσύνη, τους νόμους και πολλά στοιχεία. Αργότερα θα κινηθώ και με μηνύσεις εναντίον προσώπων (κι όχι απλά του Πυροσβεστικού Σώματος), για αμέλεια και παράλειψη καθήκοντος. Όλοι γνώριζαν τι γινόταν με θέματα όπως γιωτάδες, πλαστά διπλώματα, επιλαχόντες κτλ και κανείς δεν έπραττε το αυτονόητο. Καληνύχτα παιδιά. Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Φιλε testpasword Κρατα τα χρηματα σου και μην ακους δικηγορακους που θελουν μονο να σου παρουν τα λεφτα + οτι σου ταζουν λαγους και πετραχήλια! Διαθεση υπαρχει απο την πυροσβεστικη να παρει ατομα, απο εκει και περα παιζουν πολλα.(χρηματα-κενα κτλ) εκλογες έρχονται και υπαρχουν κενα (150 ιδιωτες περιπου). Πατα πανω σε αυτο, μαζεψε καποιους σαν και εσενα και πηγαινε να πιεσης σε υπουργειο, αρχηγειο, βουλη η οπου αλλου εχεις προσβαση. Με το δικαστηριο δεν θα βγαλεις ακρη, το ξερει και ο δικηγορος σου αυτο και σε βλεπει σαν ευρω με ποδια, προσεχε.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
Φίλε δημήτρη25, ς'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς αυτόν τον δρόμο επέλεξα (της δικαιοσύνης). Το αν θα βγάλω άκρη ή όχι, θα φανεί στο αποτέλεσμα. Δεν μπορώ όμως με τίποτα να δεχτώ ότι θα πρέπει να παρακαλέσω κρατικούς τσάμπα μάγκες, για να πράξουν το αυτονόητο. Κι αυτό, γιατί ποτέ δεν ήμουν τέτοιο άτομο (ούτε πρόκειται να γίνω φυσικά), αλλά ούτε και το Πυροσβεστικό Σώμα έχει ανάγκη τέτοιων ατόμων. Διάθεση υπάρχει (το γνωρίζω), κενά υπάρχουν (150 ιδιώτες περίπου, κι αυτό το γνωρίζω), χρήματα υπάρχουν (επίσης το γνωρίζω, τα κονδύλια -δάνεια-έρχονται απ'την Ευρώπη για 4000 ΠΠΥ, ενώ τώρα υπηρετούν μέγιστο 3.700 ΠΠΥ). Τότε για ποιο λόγο δεν κινούνται αλλά ούτε πρόκειται να κινηθούν οι αυτονόητες διαδικασίες του νόμου 3938/2011 Άρ.15, Παρ.6 όπως τροποποιήθηκε με τον Νόμο 4249/2014 Άρ.98, Παρ.4. Άντε να το απαντήσω κι αυτό. Γιατί κάπου στο δρόμο τα χρήματα που προορίζονταν για τα υπόλοιπα 300 κενά των 4000 ΠΠΥ, είναι για να φαγωθούν ή να συγχωνευθούν από άλλα πρόσωπα ή καταστάσεις άγνωστες στο ευρύ κοινό. Πίστεψέ με, όσο κι αν βρεθεί κάποιος να φιλήσει κ@τουρημένες ποδιές (αν δε είναι δικό τους παιδί), δεν θα έχει δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα. Όταν όμως οι κρατικοί καρεκλοπόδαροι δουν κάποιες μηνύσεις να ξεπροβάλλουν απ΄το πουθενά (και μάλιστα ονομαστικές), τότε τα πράγματα είναι αλλιώς. Βέβαια, πάλι υπάρχει ο αντίλογος, ότι ς'αυτούς ανήκει η δικαιοσύνη, αυτοί έχουν την πίτα, έχουν και το μαχαίρι. Ένα τηλεφωνάκι κάπου την κατάλληλη στιγμή κι όλα τα αποτελέσματα αλλάζουν στιγμιαία. Όλοι γνωρίζουν πως λειτουργούσε και λειτουργεί αυτό το κράτος. Αυτό είναι κάτι που θα το ρισκάρω. Κολίγος ούτε ήμουν, αλλά ούτε και θα γίνω.
-
Η οριστική ημερομηνία πρόσληψης επιλαχόντων ΠΠΥ, είναι τέλος του 2015. Μένει δηλαδή ένας χρόνος ακόμη κι αυτό ήταν.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Τελικά η ορκομωσία ήταν σήμερα... Αναμονή... !
Αναμονη φιλε χρηστο αλλα δεν βλεπω να κινειται τπτ. Τη στιγμη που αυτες τις μερες θα επρεπε να υπαρχει κινηση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες