Φίλε μου δεν θα μπεις φυλακή ειδικός φρουρός θα πας! Εννοείτε ότι θα μπορέσεις να πάρεις άδεια ..alexantro έγραψε: Να ρωτήσω και εγώ κατι ρε παιδιά; Σε περίπτωση που πρώτα ο Θεός, καταφέρω και μπω σαν ειδικός φρουρός! Για του χρόνου τον Ιούνιο έχω ήδη κλείσει εκκλησία για γάμο... Θα μπορέσω να πάρω άδεια γάμου για την περίοδο εκείνη, ή δεν προβλέπεται κάτι αντίστοιχο, και θα έχω πρόβλημα; Όποιος γνωρίζει κατί ας με βοηθήσει!
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
Το λέω, επειδή απ όσο ξέρω, Για τον πρώτο χρόνο που θα βγεί κάποιος ειδικός φρουρός από την σχολή δεν δικαιούται ούτε κανονική αδεια! Και αναρωτιέμαι τι μπορεί να ισχύει σε μια τέτοια περίπτωση; Αν και καλά εξαρτάται από την κρίση του κάθε φορά διοικητή σου...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν θα έχεις πρόβλημα ιδικά για τέτοιο λόγο μην ανησυχείς.alexantro έγραψε: Το λέω, επειδή απ όσο ξέρω, Για τον πρώτο χρόνο που θα βγεί κάποιος ειδικός φρουρός από την σχολή δεν δικαιούται ούτε κανονική αδεια! Και αναρωτιέμαι τι μπορεί να ισχύει σε μια τέτοια περίπτωση; Αν και καλά εξαρτάται από την κρίση του κάθε φορά διοικητή σου...
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Να σαι καλά...
-
- Αντισυνταγματάρχης
τιποτα φιλε μου, και μην ανησυχείς γιατί υπάρχει λύση θα καταλάβεις αν με το καλό μπεις!alexantro έγραψε: Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Να σαι καλά...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 34
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Φίλε μου δεν θα μπεις φυλακή ειδικός φρουρός θα πας! Εννοείτε ότι θα μπορέσεις να πάρεις άδεια ..alexantro έγραψε: Να ρωτήσω και εγώ κατι ρε παιδιά; Σε περίπτωση που πρώτα ο Θεός, καταφέρω και μπω σαν ειδικός φρουρός! Για του χρόνου τον Ιούνιο έχω ήδη κλείσει εκκλησία για γάμο... Θα μπορέσω να πάρω άδεια γάμου για την περίοδο εκείνη, ή δεν προβλέπεται κάτι αντίστοιχο, και θα έχω πρόβλημα; Όποιος γνωρίζει κατί ας με βοηθήσει!
Χαχαχα... Ναι ρε συ μην αγχωνεσαι δεν παιζει να μην την παρεις την αδεια...

Μια βάρδια η ζωή μου...
Καλημέρα παιδιά... Είμαι στην α΄κατηγορία και έχω 20000 μόρια... Θέλω να ρωτήσω κάτι να μου πείτε την άποψη σας... Ειμαι γεννημένος στην γερμανία... Οι γονείς μου είναι ακόμα εκεί, έχουμε μαγαζί... Μέχρι πέρσι με ενδιέφερε πολύ η προκύρηξη... Τώρα ομως σκεφτομαι σοβαρά να φύγω πίσω... Δεν ξέρω αν αξήζει για 1000 ευρώ να διακυνδηνεύω τη ζωή μου... Και αν μ'αυτα τα χρήματα θα μπορούσα να ανταπεξέλθω ή στο τέλος του μήνα θα ζητάω δανεικά; Βέβαια έχω και λίγα μόρια και ειναι σχεδόν απίθανο να μπω.
Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όσους κάνουν τα χαρτιά τους! Θα ήταν εύκολο να με ενημέρωνε κάποιος για το τι πρέπει να γράψουμε στην υπεύθυνη δήλωση; Αντιγράφουμε το κείμενο του Υποδείγματος Β' ή γράφουμε το κείμενο των παραγράφων δ και ε αντίστοιχα, σε πρώτο πρόσωπο; Ευχαριστώ πολύ!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
eleni έγραψε:Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όσους κάνουν τα χαρτιά τους! Θα ήταν εύκολο να με ενημέρωνε κάποιος για το τι πρέπει να γράψουμε στην υπεύθυνη δήλωση; Αντιγράφουμε το κείμενο του Υποδείγματος Β' ή γράφουμε το κείμενο των παραγράφων δ και ε αντίστοιχα, σε πρώτο πρόσωπο; Ευχαριστώ πολύ!
στη δινουν και τη συμπληρωνεις τη στιγμη π θα κανεις τα χαρτια σου στο τμημα. Θα σου πουν αυτοι τι θα (αντι) γραψεις γι αυτο μην αγχωνεσαι.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:eleni έγραψε:Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όσους κάνουν τα χαρτιά τους! Θα ήταν εύκολο να με ενημέρωνε κάποιος για το τι πρέπει να γράψουμε στην υπεύθυνη δήλωση; Αντιγράφουμε το κείμενο του Υποδείγματος Β' ή γράφουμε το κείμενο των παραγράφων δ και ε αντίστοιχα, σε πρώτο πρόσωπο; Ευχαριστώ πολύ!
στη δινουν και τη συμπληρωνεις τη στιγμη π θα κανεις τα χαρτια σου στο τμημα. Θα σου πουν αυτοι τι θα (αντι) γραψεις γι αυτο μην αγχωνεσαι.
Οκ! Σε ευχαριστώ πολύ! Να σου κάνω ακόμα μια ερώτηση; Εμένα η βάση μου είναι Αθήνα αλλά αυτή την στιγμή είμαι Ηράκλειο και θα είμαι για πολύ ακόμα. Έχω σπίτι εδώ οπότε αν βάλω την διεύθυνση του Ηρακλείου κ σαν τοπο κατοικιας το Ηράκλειο θα υπάρξει πρόβλημα; Κυρίως στο μέλλον με νοιάζει μήπως προκύψει κάτι!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
Το καλυτερο θα ηταν να το ρωτησεις οταν πας να κανεις τα χαρτια σου (στο ηρακλειο φανταζομαι). Εκει ο υπευθυνος αξιωματικος θα σου πει τι και πως.
υ. Γ. Αν περασεις δε σε βλεπω να εισαι και για πολυ στο Ηρακλειο...
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:Το καλυτερο θα ηταν να το ρωτησεις οταν πας να κανεις τα χαρτια σου (στο ηρακλειο φανταζομαι). Εκει ο υπευθυνος αξιωματικος θα σου πει τι και πως.
Μάλιστα! Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου κ τις απαντήσεις σου!'Οσο για το αν θα είμαι πολύ στο Ηράκλειο, εγω είμαι της άποψης "'Οπου γης και πατρις".
Καλημέρα σε όλους. Παρακολουθώ πολύ καιρό το φόρουμ αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Λοιπόν σήμερα πρωί πήγα να κάνω ποδαρικό στο ΑΤ της περιοχής μου στη Θεσσαλονίκη και έφαγα άκυρο. Έχουμε και λέμε: 1. Μου ζήτησαν πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α ενώ δεν έχω υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις, ούτε ως έφεδρος ούτε ως τσολιάς και η προκύρηξη λέει μόνο ότι χρειάζεται μόνο για αυτούς που υπηρέτησαν σε κάτι απο αυτά.
2. Μου ζήτησαν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ενώ δεν είμαι πολύτεκνος και γενικά δεν μοριοδοτούμαι σε κάτι με το πιστοποιητικό το οποίο λοιπόν σύμφωνα με την προκύρηξη πάλι δεν χρειάζεται να το προσκομίσω.
3. Τους πήγα μεταφρασμένο και σφραγισμένο πτυχίο αγγλικών απο δικηγόρο (το οποίο το έχω χρησιμοποιήσει και σε άλλες προκυρήξεις και αυτό είναι το τελευταίο που μου έμεινε, δεν ξαναπληρώνω δικηγόρο) αλλά θέλουν λέει να είναι σφραγισμένο το πολύ πρίν 3 μήνες και να έχει και σφραγίδα δικηγορικού συλλόγου.
Δεν δέχονταν καμία παρατήρησή μου, τα ξέρουν όλα και τα κάνουν όλα.
Αθάνατο ελληνικό δημόσιο...
Καλό κουράγιο στη μάχη με τη γραφειοκρατεία παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους!
2. Μου ζήτησαν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ενώ δεν είμαι πολύτεκνος και γενικά δεν μοριοδοτούμαι σε κάτι με το πιστοποιητικό το οποίο λοιπόν σύμφωνα με την προκύρηξη πάλι δεν χρειάζεται να το προσκομίσω.
3. Τους πήγα μεταφρασμένο και σφραγισμένο πτυχίο αγγλικών απο δικηγόρο (το οποίο το έχω χρησιμοποιήσει και σε άλλες προκυρήξεις και αυτό είναι το τελευταίο που μου έμεινε, δεν ξαναπληρώνω δικηγόρο) αλλά θέλουν λέει να είναι σφραγισμένο το πολύ πρίν 3 μήνες και να έχει και σφραγίδα δικηγορικού συλλόγου.

Δεν δέχονταν καμία παρατήρησή μου, τα ξέρουν όλα και τα κάνουν όλα.
Αθάνατο ελληνικό δημόσιο...
Καλό κουράγιο στη μάχη με τη γραφειοκρατεία παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους!
Rory έγραψε: 3. Τους πήγα μεταφρασμένο και σφραγισμένο πτυχίο αγγλικών απο δικηγόρο (το οποίο το έχω χρησιμοποιήσει και σε άλλες προκυρήξεις και αυτό είναι το τελευταίο που μου έμεινε, δεν ξαναπληρώνω δικηγόρο) αλλά θέλουν λέει να είναι σφραγισμένο το πολύ πρίν 3 μήνες και να έχει και σφραγίδα δικηγορικού συλλόγου.
Τι τους νοιάζει το πότε μεταφράστηκε, μήπως ενοείς την επικύρωση απο τα κεπ;
Δηλαδη σου ζήτησαν να τους καταθέσεις το πρωτότυπο

Ερωτηση παιδες. Σημερα κατε8εσα τα χαρτια μου στο Α. Τ. Της περιοχης μου. Συμπληρωσα την μιση αιτηση και εβαλα υπογραφες... Την υπολοιπη μου ειπε εκει ο αστυνομικος οτι 8α την συμπληρωσει ο ιδιος και να περασω αυριο να παρω φωτοτυπια της αιτησης μου. Ουτε αρι8μο απο προτ. Ουτε τπτ. Ετσι γινεται η διαδικασια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες