sakis7arta έγραψε:Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που εδωσαν συμμετοχη εγω συγκεντρωνω 2280 ειναι καλα υπαρχουν ελπιδεσ σασ ευχαριστω πολυ... Και υγεια πανω απο ολα και να μην μπουμε η ζωη συνεχιζετε... !
τα μορια που εχεις λενε οτι θα ειναι εκει περιπου η βαση
δημητρης25 έγραψε:Ας ειναι. Υγεια πανω απ'ολα! Δεν ακουω κ δεν πιστευω τιποτα πλεον. Ας λεει ο καθενας οτι θελει! Πανω απο 2600 θα ειναι, απο εκει κ περα οπου κατσει! Νικ ερχομαι κ εγω.
μακαρι να ερχοσουν... ! Εχει πολυ γελιο... ! Και καθολου ακριβεια... ! Παμε στα club και πινουμε απο μια μπυρα που κανει 2,50... ! Μια χαρα... ! Στην αθηνα για να παρεις ποτο θελεις και απο 7 ευρω;
Καλα ειμαι και εγω απαραδεκτος. Τεε πηγαινα και αντι να διαβαζω να βγαλω κανα 17 που για πλακα εβγαζε κανεις, εγω πεταγα χαρταετο. Οι ***** πληρωνονται.
ΜΑΚΗΣ έγραψε:Καλα ειμαι και εγω απαραδεκτος. Τεε πηγαινα και αντι να διαβαζω να βγαλω κανα 17 που για πλακα εβγαζε κανεις, εγω πεταγα χαρταετο. Οι #@^&@! Πληρωνονται.
Τελικα στους επυ που ελεγαν οτι και εκει θα προσθεσουν απο 100 μορια φετος δεν εδωσαν τιποτα... γιατι αν θυμαμαι καλα οταν ειχε βγει η διαταγη που ελεγε οτι θα δωθουν +1 στις ειδικες δυναμεις + 1 στους δοκιμους + 1 στην μοτοσυκλετα, νομιζω οτι ελεγαν τοτε και + 1 στους επυ; αν κανω λαθος διορθωστεμε.