Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από MakisD »

Καλα δεν πιστεύω ότι είναι τρολ γιατί το 75% Τον χρημάτων το επιδοτεί η ε. Ε αρα τούς συμφέρει να τρέξουν προκήρυξη ς. Φ παρα την οππι εγω πιστεύω θα βγει προκήρυξη μετά την Αύγουστο
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 218

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Όχι ρε π@π@ριες λέμε όλοι όσοι μας έχουν πει άτομα από μέσα... Ξέρει καλύτερα ο γκουλεας χαχαχαχαχα α ρε τρολςςς.
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Gouleasss94 έγραψε:
Green-Dragon99 έγραψε:Περιμένουμε τόν Αύγουστο με ανυπομονησία η λογική και οι πηγές μας λένε ότι θα πάρει και τις 950 θέσεις. Δεν τους συμφέρει να το τρεναρουν άλλο χρειάζονται ψήφους σαν απελπισμένες...
πραγαματηκα μεγαλύτερο τρολ από εσένα δν πρέπει να υπάρχει
Είναι τρολ ο άνθρωπος αυτός, όπου με εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη άποψη και επιχειρήματα, τον λες τρολ και για τους άλλους πχ ανέμελος κλπ ούτε κουβέντα.

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 218

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Άστον άστον αδερφέ του το είπε ο μπάρμπας του από την Κορώνη πως δεν θα βγάλει φέτος για Αθήνα μόνο 550 γιατί απέσυρε την χρηματοδότηση ή ευρωπαϊκή ένωση 🐏🐑🐏
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

ΝΛΟΚ βλεπω ακομα με εμενα ασχολεισαι... Δεν πειραζει μπρουλι... Ο πονος καποια στιγμη θα περασει... Οπως βλεπεις εδω βρισκομαι που και που και παρατηρω θα πεσει πολυ κλαμα!
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ουτε που με νοιαζει κιολας αν με λες τρολ η δεν ξερω κ γω... Απλα φαινεται ποσο κακομοιρος εισαι... Εγω μεσα στο σωμα ειμαι και δεν εχω να χασω κατι...

Εσυ εισαι εξω και θα παραμεινεις αποτι βλεπω...

Μαντεψε ποιος ειναι ο χαμενος της υποθεσεις... !

EpilaxwnS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από EpilaxwnS »

Anemele ειναι καλα στο Σωμα; Γιατι κατι γνωστοι μου που ειναι ΣΦ λενε ειμαστε καμαριερες των λαθρομεταναστων, δεν εχουμε κανενα δικαιωμα οπως εχουν οι κανονικοι αστυνομικοι κλπ. Τι ισχυει τελικα;

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

Anemelossss έγραψε:Ουτε που με νοιαζει κιολας αν με λες τρολ η δεν ξερω κ γω... Απλα φαινεται ποσο κακομοιρος εισαι... Εγω μεσα στο σωμα ειμαι και δεν εχω να χασω κατι...

Εσυ εισαι εξω και θα παραμεινεις αποτι βλεπω...

Μαντεψε ποιος ειναι ο χαμενος της υποθεσεις... !

Φαντάσου είσαι στο σώμα και ασχολείσαι με τον κάθε "πολίτη" όπως μας αποκαλείς

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οπως βλεπεις ΝΛΟΚ δεν ασχολουμαι με εσενα η με εσας... Αλλα κατι ατομα σαν εσενα ασχολουντε μαζι μου... Εδω ειμαι να μιλησω περι μονιμοποιηση μιας και αυτο με καιει εμενα... (οχι σε αυτο το νημα αλλα στο αλλο).Και φυσικα να απαντησω οπως και εχω κανει σε μερικα ατομα που ενδιαφεροντε να κανουν τα χαρτια τους και να μαθουν τι γινεται στο επαγγελμα μας μιας και ο καθενας λεει οτι ναναι και οτι εχει ακουσει απο αλλους που ουτε καν ειναι σφ...

Αν δεν σου αρεσει δεν με νοιαζει. Προσπερνας, αλλα το να το παιζεις καργας απλα εκτιθεσαι φιλε ΝΛΟΚ... Και το κομπλεξ που βγαζεις φυσικα θα στο γυρισει πισω η ιδια η ζωη... Προσεχε... Φιλικα παντα

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αν φιλε ΝΛΟΚ θεωρεις κακο να ανοιγεις τα ματια στα νεα παιδια που θελουν να ερθουν στην δουλεια μας τοτε ενταξει παω πασο... Κανω φοβερο εγκλημα... Τουλαχιστον εχω ξυπνησει 2-3 ατομα απο εδω μεσα εχω δωσει και 1-2 συμβουλες και ολα κομπλε...

Τωρα το αν σε πειραζει που καποιες φορες σου λεμε και πικρες αληθειες οσον αφορα τους προεδρους της ποσυφυ... Ενταξει δεν μπορω να το προσπερασω αυτο, μιας εχω φαει το δουλεμα του αιωνα απο αυτους, και τρωτε και εσεις...

Εγω αυτο που ειπα και λεω ειναι μη ακουτε κανεναν προεδρο και κανεναν τετοιον γελοιο ουτε αυτοι ξερουν τι τους γινεται στην τελικη. Αμα ειναι να βγει η προκηρυξη θα βγει, και πιστεψε με δεν θα το εχουν καταφερει εκεινοι, αλλα η κυβερνηση... ! Απο κει κ περα τελος δεν ασχολουμαι μαζι σου αλλο ΝΛΟΚ ουτε με τον αλλον γτ εσεις οι δυο ειστε οι τοξικοι που χαλατε το τσατ εδω μεσα

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν ξερω τι σου λενε φιλε εσενα οι φιλοι σου... Εγω ξερω οτι στο σωμα παιρνεις 1 χιλιαρικο (αν και τα τρως στα ενοικια, αυτο ειναι αλλη πικρη ιστορια) Δεν εχει δουλεια καθεσαι και κανεις σκοπιες και αραλικι...

Απο κει κ περα ειχαν φτιαχτει οπως και υπαρχουν ακομα διμοιριες οι οποιες ειναι μονο με Σφ, και εχει παρει και αλλους τοσους στα τμηματα σαν εποχουμενες περιπολιες...

Να γραψεις δεν μπορεις ουτε εχεις φυσικα τα ιδια δικαιωματα με τους υπολοιπους στο σωμα...

Ορισμενου χρονου εισαι καταρχας...

Αποκει κ περα οσων αφορα το "καμαριερες" το εχω ξανα πει και πιο παλια φυσικα και εισαι καμαριερα των λαθρο ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Τους νταντεβεις να φανε το φαγακι τους να τους δωσεις κανενα φαρμακο αμα νιωθουν χαλια η πονανε τα στομαχια τους, να τους δινεις τσιγαρα...

Αλλα αυτο καποια στιγμη θα αλλαξει... Και αν δεν αλλαξει δεν σε νοιαζε, εσυ κοιτας να μονιμοποιηθεις να φτιαξεις το μελλον σου κ να πας στο σπιτι σου αυριο μεθαυριο... !

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

* μιλαω για τους σφ στα νησια που ειμαστε... Του εβρου δεν εχουν καμια σχεση με εμας εκει ειναι οντως μαχιμοι και κανουν πολλα περισσοτερα πραγματα... * Μη παρεξηγηθω παλι απο κατι ατομα σαν τον ΝΛΟΚ

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

Ανοίγεις τα μάτια στα άτομα, λέγοντας ότι ο δοικας σου σας είπε ότι θα πάτε Αθήνα ειδικοί φρουροί και ότι είστε σεκιούριταδες. Τέλος πάντων δεν ασχολούμαι άλλο.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ετσι μας ειχε πει ενας αστυνομος που ειχαμε στην διμοιρια και μαλιστα σου ειπα οτι δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση... Αλλα φαινεται εχεις επιλεκτικη μνημη...
Elante2
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Elante2 »

Μην λέμε ανοησίες... Δεν είμαστε νταντά κανενός, δεν έχουμε καμία επαφή με τους μετανάστες παρά μόνο αν υπάρχουν φασαρίες. Τώρα αν εσύ ανέμελε τους ταιζεις είναι δικό σου θέμα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης