Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδια απλα εχει τελειωσει το θεμα πλεον... Δυστηχως οι περισσοτεοι απο εδω μεσα δεν μπηκαμε αλλα η ζωη συνεχιζεται
Παιδια μην το κουραζουμε. Τετοιες προκυρηξεις ειναι απο πριν συμφωνημενες για να εξυπηρετησουν καποια συμφεροντα.
Η Ν. Δ εκανε αυτην την προκυρηξει ξεκαραθα για να βολεψει τα παιδια του "Λομπι της τριτεκνιας". Και αυτο ειναι ξεκαθαρο στο οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΗ για τις θεσεις.Τα βρηκε η Ν. Δ με τους συλλογους τριτεκνων και ψηφαλακια
Και το αποτελεσμα τα μαρτυρια ολα. Απο τους 1200 η 800 σχεδον ειναι τριτεκνοι και πολυτεκνοι
Το σκοπο τους τον πετυχαν
Η Ν. Δ εκανε αυτην την προκυρηξει ξεκαραθα για να βολεψει τα παιδια του "Λομπι της τριτεκνιας". Και αυτο ειναι ξεκαθαρο στο οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΗ για τις θεσεις.Τα βρηκε η Ν. Δ με τους συλλογους τριτεκνων και ψηφαλακια
Και το αποτελεσμα τα μαρτυρια ολα. Απο τους 1200 η 800 σχεδον ειναι τριτεκνοι και πολυτεκνοι
Το σκοπο τους τον πετυχαν
Greek_Army έγραψε:Rad. έγραψε:
Τα 5+5 ήτανε κάποτε 4+4 τώρα αν εσύ δεν το γνώριζες δεν νομίζω να ευθύνονται οι άλλοι.
Με αυτό που έγραψες τώρα, πόσο πιστεύεις ότι δικαιολόγησες τη θέση σου;
Ποιος μίλησε για ευθύνες;
Δε σε καταλαβαίνω.
Αλλά θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω.
Και τα 4+4 που έγραψες είναι πολλά.
500 θα ήταν το λογικό.
Με τα 1000 μόρια όχι μόνο ποτσεπηδες θα μπούνε, αλλά και ο Ταμπακης, και ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Δεν δικαιολογώ τίποτα, έτσι είναι η προκήρυξη από τότε που βγήκε ο θεσμός, τώρα τι να κάνουμε;
Μάλλον δε κατάλαβες το μήνυμα μου πριν, ξανά διάβασε το.
Σου λέω οι ΔΕΑ ΕΔ θα έπρεπε να παίρνουν 500
Μου λες (οι ΔΕΑ ΕΔ έπαιρναν 4+4 δε σου φταίνε άλλοι που δε το ξέρεις)
Πόσο κολλάει η απάντηση σου σε αυτό που έγραψα; Είναι σαν να απάντησες σε άλλον. Τόσο άσχετη.
Ποιος ο λόγος να μου πεις ότι ήταν 4+4 ενώ σου λέω ότι πρέπει να είναι 500.
Γιατί να ευθύνομαι που δεν ήξερα ότι ήταν 800; Δε μπορω να πιασω τον ειρμο σου.
Τον ποτσεπη τον έβαλε το 5+5 στην αστυνομία και τίποτα άλλο.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Ανεκαθεν οι προκηρυξεις εξυπηρετουσαν συμφεροντα. Να μιλησουμε για τον Μπαλντακο στο λιμενικο ; Μηπως για τους επιλαχοντες ; Ξαναλεμε λοιπον οι προκηρυξεις ΠΑΝΤΑ βγαινουν και θα βγαινουν στα μετρα τους ωστε να μπουνε δικα τους παιδια και του κυκλου τους , απλα αν καποιος πληρει τα μετρα τους μπαινει κι αυτος , απλα τα πραγματα. !
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Rad. έγραψε:Μάλλον δε κατάλαβες το μήνυμα μου πριν, ξανά διάβασε το.Σου λέω οι ΔΕΑ ΕΔ θα έπρεπε να παίρνουν 500
Μου λες (οι ΔΕΑ ΕΔ έπαιρναν 4+4 δε σου φταίνε άλλοι που δε το ξέρεις)
Πόσο κολλάει η απάντηση σου σε αυτό που έγραψα; Είναι σαν να απάντησες σε άλλον. Τόσο άσχετη.
Ποιος ο λόγος να μου πεις ότι ήταν 4+4 ενώ σου λέω ότι πρέπει να είναι 500.
Γιατί να ευθύνομαι που δεν ήξερα ότι ήταν 800; Δε μπορω να πιασω τον ειρμο σου.
Τον ποτσεπη τον έβαλε το 5+5 στην αστυνομία και τίποτα άλλο.
Από την στιγμή που δίνουν 500 μόρια σε ειδικές δυνάμεις, ΠΦ και Δόκιμους είναι λογικό ο συνδυασμός δόκιμος + ειδικές να δίνει τα διπλάσια μόρια.
Ο Ποτσεπης είχε και διπλώματα και γνώση ξένης γλώσσας, κάτσε δες αποτελέσματα από παλαιότερες προκηρύξεις Ε. Φ (2008) που έμπαιναν με 10 απολυτήριο και ΔΕΑ ΕΔ μόνο τίποτα άλλο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
Μάγκες μην το πιάσουμε αυτό με την αναξιοκρατία σε αυτή την χώρα γιατι το θέμα είναι τεράστιο. Το πρόβλημα αρχίζει απο κει που βυσματίες δόκιμοι παίρνουν τον πράσινο μπερέ και κάποια παλικάρια που το αξίζουν, κόβονται κ πάνε πεζικό. Ποιος το τσίμπησε τα 1000 μόρια;To βύσμα. Ένα αλλο θέμα είναι τα ΕΠΑΛ, επιλέγουν ότι κατηγορία θέλουν ανάλογα με το πόσα μόρια συγκεντρώνουν. Δλδ πλέον τα ΕΠΑΛ που χαρίζονται βαθμοί αβέρτα, όχι μόνο έχουν εξισωθεί με τα Γενικά αλλά έχουν κ αβαντάζ στις προκηρύξεις τις αστυνομίας. Το άλλο θέμα είναι το πως υπέρβαροι άνθρωποι (τους βλέπουμε στους δρόμους) περνούν τα αθλήματα κ στερούν απο έναν άλλον που τηρεί τις προυποθεσεις της προκήρυξης (Δείκτη μάζας σώματος, αθλήματα κλπ) Μπάζει απο παντού μάγκες. Μην το ψάχνετε. Κοιτάξτε να εξασφαλίσετε κι άλλα μόρια απο μόνοι σας ή πολύ απλά συνεχίστε αυτό που κάνατε. Εγώ σαν επιλαχών στην 50άδα, θα το παλέψω κ ότι γίνει.
Εγώ πιστεύω δεν θα κόψουν πολλούς λογο βυσματων δυστηχος ουτε 30 δεν θα κοπούν ούτε 50 Και ένας φίλος μ αξιωματικός μ λει και 30 επιλαχών δυσκολα φαντασου
Greek_Army έγραψε:Από την στιγμή που δίνουν 500 μόρια σε ειδικές δυνάμεις, ΠΦ και Δόκιμους είναι λογικό ο συνδυασμός δόκιμος + ειδικές να δίνει τα διπλάσια μόρια.
Ο Ποτσεπης είχε και διπλώματα και γνώση ξένης γλώσσας, κάτσε δες αποτελέσματα από παλαιότερες προκηρύξεις Ε. Φ (2008) που έμπαιναν με 10 απολυτήριο και ΔΕΑ ΕΔ μόνο τίποτα άλλο.
Ναι, είναι πιο λογικό.Όσοι θέλουν να υπηρετήσουν λίγο περισσότερο την πατρίδα, να πάρουν 500, δηλαδή οι ΔΕΑ ΕΔ κάνουν τα διπλά από τους ΔΕΑ; Με σιγουριά σου το λέω όχι. Και το ξέρετε αυτό.
Με το +500 ειναι σαν να βάζεις κριτήριο στο ποσό δύσκολα περνάει κάποιος σε ΔΕΑ ΕΔ ή ΔΕΑ.
Τελοσπαντν, είναι η γνώμη μου, και σέβομαι τη δική σου.
Απλά επειδή μίλησες για ευθύνες.
Όσο για τον τεράστιο Ποτσεπη που εχει την τιμητικη του σημερα, δίπλωμα βγάζουν όλοι.
Αλλά πάλι θα μπω στη διαδικασία να σου απαντήσω σε αυτο.
Μάζεψε 3100. Αν δεν είχε,
Δίπλωμα αυτοκινητου και μηχανής θα είχε 2700. Περνούσε.
Αν δεν είχε το +500 από ΔΕΑ ΕΔ θα ήταν στα 2600, ΔΕΝ περνούσε.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Rad. έγραψε:Ναι, είναι πιο λογικό.Όσοι θέλουν να υπηρετήσουν λίγο περισσότερο την πατρίδα, να πάρουν 500, δηλαδή οι ΔΕΑ ΕΔ κάνουν τα διπλά από τους ΔΕΑ; Με σιγουριά σου το λέω όχι. Και το ξέρετε αυτό.
Με το +500 ειναι σαν να βάζεις κριτήριο στο ποσό δύσκολα περνάει κάποιος σε ΔΕΑ ΕΔ ή ΔΕΑ.
Τελοσπαντν, είναι η γνώμη μου, και σέβομαι τη δική σου.
Απλά επειδή μίλησες για ευθύνες.
Όσο για τον τεράστιο Ποτσεπη που εχει την τιμητικη του σημερα, δίπλωμα βγάζουν όλοι.
Αλλά πάλι θα μπω στη διαδικασία να σου απαντήσω σε αυτο.
Μάζεψε 3100. Αν δεν είχε,
Δίπλωμα αυτοκινητου και μηχανής θα είχε 2700. Περνούσε.
Αν δεν είχε το +500 από ΔΕΑ ΕΔ θα ήταν στα 2600, ΔΕΝ περνούσε.
Εγώ μαζί σου σε όλα αυτά που αναφέρεις και μάλιστα σου έδωσα παράδειγμα, αλλά σε ένα φόρουμ δεν θα βρεις το δίκιο σου φιλικά!

Να τα ξαναπούμε... Η προκυρηξη είναι ίδια με του 11 εκτός της τριτεκνιας...
Μην μετράτε όλους τους τριτεκνους, μετρηστε μόνο όσοι είναι από το 1991 μέχρι 1993, ολοι οι άλλοι μοριοδοτουνται όπως και το 11.
Ο αριθμός των τριτεκνων μεταξύ 1991 και 1993 να είναι 300 άτομα το πολύ...
Η βάση είναι 2620. Ακόμα και να μην έπαιρναν αυτά τα 300 άτομα τα 200 μόρια η βάση θα πήγαινε το πολύ 2600...
Οσοι έχετε κάτω από 2600 και πάλι θα μενατε απ έξω...
Δεν έπαιξε ρόλο η τριτεκνια, ρόλο έπαιξε η αποχή, η ανεργία και τα χαμηλά απολυτήρια...
Μην μετράτε όλους τους τριτεκνους, μετρηστε μόνο όσοι είναι από το 1991 μέχρι 1993, ολοι οι άλλοι μοριοδοτουνται όπως και το 11.
Η βάση είναι 2620. Ακόμα και να μην έπαιρναν αυτά τα 300 άτομα τα 200 μόρια η βάση θα πήγαινε το πολύ 2600...
Δεν έπαιξε ρόλο η τριτεκνια, ρόλο έπαιξε η αποχή, η ανεργία και τα χαμηλά απολυτήρια...
Και γω υποθέτω θα κοπουν ελάχιστοι φέτος.. οπότε δύσκολο για τους επιλαχόντες
Glock 19 έγραψε:Να τα ξαναπούμε... Η προκυρηξη είναι ίδια με του 11 εκτός της τριτεκνιας...
Και τα απολυτήρια ΕΠΑΛ στην Α Κατηγορία
Πήγα το πρωί στο τμήμα και η κυρία που μου έκανε τα χαρτιά μου φώναξε κιόλας ότι δε μοριοδοτούνται και ο ΔΕΑ και οι ειδ δυνάμεις η το ένα η το άλλο και της λέω ξεστραβωθούν και ψάξτε και μετά μούγκα η μαντάμ τώρα τη Δευτέρα θα στειλω την ένσταση με το παράβολο και να δουμε
Αυτό στο fb σε δημοσιεύσεις για εφ στα σχόλια που γράφουν Ότι μπήκαν όλοι με βύσμα κλτπ.. τι να πω.. δείχνει την νοοτροπία του έλληνα πολίτη
Δεν πιστεύω να φτάσει στο 30 που είμαι πφφ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες