Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Οι βασεις θα ειναι 2300-2500 παραπανω οχι πολυ λιγοι εχουν πανω απο 3000 μορια. Πρεπει να το καταλαβετε αυτο μην αγχονετε τζαμπα των κοσμο. Οσοι εχουν πανω απο 2600 μορια λογικα ειναι μεσα.
θέλω να πιστεύω πως δεν αναφέρεσαι σε μένα και στον ξανθο. Ε?kyriakos155 έγραψε:Όχι θα βάλουμε στο ρεκόρ γκίνες τα μεγαλύτερα βύσματα ...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Δεν αναφέρομαι κάπου και μην το παίρνεις υποτιμητικά...
Όλοι κάποιον έχουμε από πίσω, ασχέτως που κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι στην προκειμένη περίπτωση :)
Όλοι κάποιον έχουμε από πίσω, ασχέτως που κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι στην προκειμένη περίπτωση :)
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Σιγά ρε παιδιά μην έχει πάει η βάση στα 2600 . Το 2011 ήταν 2340 ξαφνικά πήγε στα 2600; Δε νομίζω πλέον ο κόσμος με δεδομένη τη κρίση να βγάζει όλο τα διπλώματα και τις ξένες γλώσσες οι περισσότεροι πλέον πάνε επαλ, έχει πέσει πολύ το μορφωτικό επίπεδο της χώρας. Με δεδομένο ότι έχει να πάρει από το 11 ο κόσμος θα έχει πάψει να κυνηγάει τα μόρια. Προσωπική εκτίμηση η βάση γύρω στα 2400-2450
είπες ότι το 11 ήταν 2340 αλλά σε ποια θέση αναφέρεσαι;Makiss έγραψε:Σιγά ρε παιδιά μην έχει πάει η βάση στα 2600 . Το 2011 ήταν 2340 ξαφνικά πήγε στα 2600; Δε νομίζω πλέον ο κόσμος με δεδομένη τη κρίση να βγάζει όλο τα διπλώματα και τις ξένες γλώσσες οι περισσότεροι πλέον πάνε επαλ, έχει πέσει πολύ το μορφωτικό επίπεδο της χώρας. Με δεδομένο ότι έχει να πάρει από το 11 ο κόσμος θα έχει πάψει να κυνηγάει τα μόρια. Προσωπική εκτίμηση η βάση γύρω στα 2400-2450
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/idiki-frouri-astynomia-limeniko-asep-prokiryxis/ 17/9/ λέει ότι θα βγουν
Το μορφωτικο επιπεδο της χωρας οχι μονο δεν εχει πεσει, αλλα εχει αυξηθει κατακορυφα... Μην λετε οτι θελετε ορισμενοι εδω μεσα!
Εμείς απλά γνωστούς έχουμε όχι βύσματα.. γνωστούς που θα σ πούνε αλήθεια.. Γιατί βύσμα; Επειδή έχω τι Χρυσοχοΐδη θείο; κ τον Παυλόπουλο παππού?

Ο. Π. Κ. Ε
wolver έγραψε:Το μορφωτικο επιπεδο της χωρας οχι μονο δεν εχει πεσει, αλλα εχει αυξηθει κατακορυφα... Μην λετε οτι θελετε ορισμενοι εδω μεσα!
Θα το εκτροχιάσουμε το θέμα αλλά που το στηρίζεις αυτό; Από την άποψη πως πχ όσους ξέρω από 90s και πίσω, όλοι έστελναν τα παιδιά τους 2 γλώσσες ξέρω γω και συχνά συνέχιζαν και μέχρι το C2. Πόσοι έχουν τη δυνατότητα αυτή σήμερα;
Επίσης έχεις ιδέα πόσες εκατοντάδες χιλιάδες πτυχιούχοι (άρα και με λογικά υψηλά απολυτήρια) έχουν φύγει έξω τα τελευταία 10 χρόνια;
-
- Συνταγματάρχης
Xanthos έγραψε:Εμείς απλά γνωστούς έχουμε όχι βύσματα. Γνωστούς που θα σ πούνε αλήθεια. Γιατί βύσμα; Επειδή έχω τι Χρυσοχοΐδη θείο; Κ τον Παυλόπουλο παππού;![]()
χαχαχαχαχα ! Ούτε αυτοί ξέρουν τις βάσεις... Αλήθειες θα σου πούνε οι γνωστοί. Οι γνωστοί όμως ξέρουν την αλήθεια ;
*** (το αβγό έκανε την κότα ; )
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Αυτό εσείς θα μας τι πείτε όταν βγούνε τα αποτελέσματα
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Συνταγματάρχης
Xanthos έγραψε:Αυτό εσείς θα μας τι πείτε όταν βγούνε τα αποτελέσματα
Συμφωνώ ... Ακόμη και εσείς που μας τα λέτε, τότε θα δικαιωθείτε...
Να πάμε για τρέξιμο τελικά ή όχι ; Με περιμένει η Θάνου...
Στα λέω από την προηγούμενη Πέμπτη αλλά εσύ εκεί.. είσαι κ ξεροκέφαλος
Ο. Π. Κ. Ε
Κυριάκο στο λέω και στο messenger. Χαλάρωσε και απόλαυσε το κάθε λεπτό που περνάει γιατί το κάθε λεπτό είναι και μια στιγμή, η κάθε στιγμή είναι και η τελευταία τις ζωής σου. Ο χρόνος δεν γυρνά πισω.kyriakos155 έγραψε:Xanthos έγραψε:Εμείς απλά γνωστούς έχουμε όχι βύσματα. Γνωστούς που θα σ πούνε αλήθεια. Γιατί βύσμα; Επειδή έχω τι Χρυσοχοΐδη θείο; Κ τον Παυλόπουλο παππού;![]()
χαχαχαχαχα ! Ούτε αυτοί ξέρουν τις βάσεις... Αλήθειες θα σου πούνε οι γνωστοί. Οι γνωστοί όμως ξέρουν την αλήθεια ;
*** (το αβγό έκανε την κότα ; )
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 8 επισκέπτες