Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ισως κ τον μαρτιο... αν. παρεις 15 μερες νομιζω δινουν για να καταθεσεος τα χαρτια.. πηγαν σεμπτεμβριο δλδ.. αναμονη για αποτελεσματα.. ενστασεις.. μετα να σε καλεσουν για αθληματα γιατρους ιστοριες.. θα τελειωσαν οκτωμβριο αυτοι λογικα.. νοεμβρη θα τους καλεσαν 2 μηνες σχολη 2 μηνες πρακτικη αρα κοντα μαρτιο περιπου.. μπορει να κανω κ λαθος..
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Εγω πιστευω οτι η προκυρηξη δεν ειναι δυσκολο να βγει τον αυγουστο. Ηδη εδωσε δρομο τον ταξιαρχο ο χρυσοχοιδης και ειναι μονο 3η μερα απο την εκλογη του οποτε και τα αλλα δεν νομιζω να απεχουν πολυ. Απο εκει και περα αν ανατρεξει κανεις στις παλαιοτερες προκυρηξεις θα δει οτι οι αρκετες σειρες μπηκαν τον αυγουστο. Οσο για εξοπλισμο και συγκεκριμενα μηχανων, εχουν γινει ηδη αγορες και αλλες ποσες καθονται τοσα χρονια το ιδιο και οχηματα, αλεξισφαιρα δεν ειναι και κατι τοσο δυσκολο να παρθουν. Απλα εμενα με αγχωνει αυτο το κωλοφεκ. Πρεπει να προσανατολιστουμε και εμεις ρε παιδες
Εγω κατα την γνωμη μου πιστευω απο 22 ιουλιου κ μετα κατι παραπανω θα γνωριζουμε.. μεχρι τοτε ειχε πει θελει να. μαθει τα. παντα για τα ατομα τις αναγκες κ. κατι αλλα δεν θυμαμαι που το ειδα γενικοτερα για το σωμα.. οσο για τα αλεξισφαιρα και τα. λοιπα νομιζω αν ειδα καλα οτι εχει γινει παραγγελια κ καλα.. τι να. πω.. καλα κ ναι τκ φεκ να ερθει κ μετα ολα τα αλλα ερχοντε.. αν και. πιστευω μεγαλο ρολο θα παιξει η προκυρηξη ιματισμου δηλαδη για στολες.. ετσι δεν γινεται με προκυρηξη; αν δουμε κ. προσεχουμε κ υπαρχει κατι να εχουμε προσβαση σε αυτο τοτε δεν θα αργησει.. οπως ειχε γινει κ με το λιμενικο..
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Παντως τωρα ειπαν οτι ο νεος Αρχηγος της Αστυνομιας θα ανακοινωθει σε 15 μερες!
Ασχετο και σχετικο μαζι.. γνωριζει κανεις με τα τατουαζ τι παιζει; δηλαδη αν εχεις μεσα απο το μπρατσο το οποιο δεν φαινετε οσο κοντη μπλουζα κ να φορας.. μονο αν σηκωσεις τα χερια στην αναταση σε κοβουν;
http://www.nantiareport.gr/enischysi-dias-nea-delta-enischysi-dias-prokiryksi-proslipsis-gia-1-500-astynomikous/
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Η κυβερνηση παντως στις 22 Ιουλιου θα παρει ψηφο εμπιστοσυνης. Οτιδηποτε γινει θα ειναι μετα το δεκαπενταυγουστο κατα τη γνωμη μου!
Bill931 έγραψε:Το 2010 βγήκε 21 Αυγούστου. Ξέρει κανείς ποτε βγήκανε;
12 Ιανουαρίου παρουσίαση στην σχολή Κομοτηνής.
https://www.katechaki.gr/to-schedio-chrysocho-di-erchetai-omada-delta-sta-exarcheia-dynamonei-opke/
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Η Δελτα θα επανασυσταθει πριν τις προσληψεις λογικα... διοτι αν περιμενουν τις προσληψεις των 1500 τοτε θα αργησει να επαναστσταθει!
Πολυ γρηγορα λενε οτι τους θελουν ολους ειδικα δελτα διας οπκε.. βλεπω να μην κανουν πρακτικη οι νεοι!!! χαχα αμεσως ξυλο
Προσωπικά εκτιμώ εντός του 20' θα βγείτε από την σχολή για τον πολύ απλό λόγο σαν νεοπροσληφθεντες να μην δικαιουστε άδεια. Μηχανες δεν υπάρχουν για να εκτελέσετε υπηρεσία, αυτό το ξεχνάτε. Ειναι πάρα πολλές οι ακινητοποιημένες. Μονο αν εγκριθεί κάποιο κονδύλι και επισκευάσουν ορισμένες μπορεί να γίνει δουλειά αλλιώς και να σας φέρουν όπως έχω ξανά γράψει είμαι περίεργος να δω με τι μηχανές θα βγείτε. Οσο για την ΔΕΛΤΑ κύριοι μέσα σε μια νύχτα μπορεί να συσταθεί. Χρειαζονται το πολύ 300 άτομα. Δεν απαιτείται κανένα τρελό νούμερο.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Αυτο λεω Σωτηρη... θα παρει κοσμο απο τα Ματ για φτιαξει τη Δελτα.. και οταν γινουν οι προσληψεις θα την ενισχυσει! Εσυ ποτε πιστευεις οτι θα εκδοθει η προκυρηξη; Ετσι οπως τα ακους;
Κοίτα και για τα ΜΑΤ που λες θεωρώ ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να απομακρυνθεί προσωπικό από τις διμοιρίες. Σκεψου ότι οι διμοιρίες κάποτε αποτελούνταν από 20-25 άτομα και πλέον η δύναμη της κάθε διμοιρίας δεν υπερβαίνει τα 15 οπότε τα συμπεράσματα δικά σου. Τωρα το πότε ακριβώς θα βγει ειναι άγνωστο πραγματικά, εγώ θεωρώ μέσα στο φθινόπωρο, ίσως Οκτώβριο η Νοέμβριο. Πιστεύω ότι θα βγει εντός του 19' όμως θα εξέλθετε από την σχολή μέσα στο 20'οπως προανέφερα προκειμένου να μην διακαιουστε άδεια όπως είχε γίνει και με εμάς.
Πολύ σωστά Σωτήρη. Επιτέλους ένας που μιλάει σωστά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες