δουλευεις τον κοσμο!!
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Σε Ευχαριστω Πολυ.D.Y.K έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 6:21 pmNikhtasK έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 12:27 pmΚαλησπερα,γνωριζεις να μας πεις αμα μαζευονται μορια καθολη τη διαρκεια των ΠΚΕ εξετασεων που θα κανουμε? π.χ ψυχοτεχνικα,συνεντευξη,αθλητικες δοκιμασιες.
Δεν γνωριζω τι γινεται με τα μορια γιαυτο ρωταω,ξερω μεχρι στιγμης οτι τα δικαιολογητικα μας δινουν μορια,βγαζει νοημα να παρεις μερικους ποντους παραπανω αμα περνας τα αθληματα καλυτερα απο αλλους Υποψηφιους και ουτω καθεξης.
π.χ αν βγαλεις το μιλι κατω απο 7:30 λεπτα.
εκτος κι αν κατι τετοιο δεν ισχυει και αρκει να φτασεις τα ορια σε καθε αθλητικη δοκιμασια.
Η τα Μορια των Επιτυχοντων-Επιλαχοντων οπως αναγραφονται στους Πινακες μου μας εδειξες τα καθοριζουν μονο τα αναλογα δικαιολογητικα που φερνουμε οταν γινονται οι Αιτησεις μας?(απολυτηριο,διπλωματα,πτυχια κτλ)
Σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Το σύνολο των μορίων σου προκύπτει αποκλειστικά και μόνο από τα δικαιολογητικά που έχεις καταθέσει, με βάση πάντα τα κριτήρια μοριοδότησης της προκήρυξης.
Τις ΠΚΕ ή τις περνάς ή όχι. Δεν μοριοδοτούνται.
Συγκεκριμένα για τα αθλήματα που ρωτάς αντιγράφω το επίμαχο σημείο από την προκήρυξη:
(7) Για να κριθούν κατάλληλοι στις αθλητικές δοκιμασίες πρέπει να πετύχουν τα όρια επίδοσης των αγωνισμάτων.
(8) Υποψήφιοι που δεν θα επιτύχουν το όριο σε κάποια αθλητική δοκιμασία, δεν θα συνεχίσουν να εξετάζονται.
Εγώ όσες φορές έχω πάρει τηλ πάντως μ λένε δν γνωρίζουμε τίποτα δν έχει ανακοινωθεί κατι
Εγώ που πήρα σήμερα είπαν θα βγουν μόρια αυτή την εβδομάδα και μετά από 1-2 μέρες πότε δίνουμε πκε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης