xaralampia123 έγραψε:Θεωρούμαστε επιτυχόντες-επιλαχόντες και σε αντίστοιχο διαγωνισμό στο στρατο σε προκήρυξη των δικαστικών γραμματέων ήταν 15 θέσεις και επειδή συσπειρώθηκαν όλοι ομαδικά θα τους πάρουν εν τέλει όλους. Δεν λέω κάτι παράλογο. Ας προηγηθούν όσοι είναι στην συνέντευξη, αλλά να απορροφηθούμε όλοι.
Μην απορήσετε αν δείτε τις κενές οργανικές θέσεις να καλύπτονται από μετατάξεις Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων όπως άλλωστε προβλέπει και το Προεδρικό Διάταγμα 38/2021. Όποτε δεν ξέρω κατά ποσό εφικτό είναι να απορροφηθούν όλοι οι μή εισακτέοι.
Tasos89 έγραψε:Ερώτηση για τα παιδιά που είναι μέσα στις θέσεις ή και γενικά σε καλή θέση μέσα στους πίνακες. Θα ενημέρωσετε τον εργοδότη σας όταν βγει το ΦΕΚ ή θα μπορούσατε να το κάνετε και τώρα εφόσον ειστε σε καλή θέση μέσα στον πίνακα; Εφόσον δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί η προκήρυξη πως θα το διαχειριστείτε όσοι δουλεύετε;
Ανάλογα τον εργοδότη και ανάλογα το πόστο που έχεις. Αν είσαι σε managerial θέση με 2-3 πρότζεκτ και με ομάδα καλό θς ήταν να ξέρει ο εργοδότης πως θα ανακατανείμει τη δουλειά από εδώ και πέρα δεδομένου ότι σε λίγο θα φύγεις. Αν η δουλειά σου είναι τέτοια που δεν εχεις σημαντικό πόστο και η θέση αντικαθίσταται εύκολα πες του το 1-2 εβδομάδες πριν φύγεις.
Καλησπέρα. Όσοι δεν καλέστηκαν στην συνέντευξη και θεωρούνται επιτυχόντες ας επικοινωνήσουν μαζί μου, προκειμένου να κάνουμε ένα ξεχωριστό υπόμνημα για την παράταση του πίνακα και την κάλυψη των οργανικών θέσεων
Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Θα ήθελα κι εγώ να μπω στην ομάδα των επιλαχόντων, όποιος μπορεί ας με προσθέσει, ανήκω στους νομικούς. Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marpap την Τετ Ιουν 01, 2022 12:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα ηθελα να ρωτησω τους νομικους του φορουμ, αν το γεγονος οτι κληθηκε συγκεκριμενος αριθμος επιτυχοντων για συνεντευξη, ειναι αντισυνταγματικο. δεν θυμαμαι να εχει γινει κατι αναλογο σε κανεναν αλλον διαγωνισμο
ΟΒΑΟΒΑ έγραψε:Θα ηθελα να ρωτησω τους νομικους του φορουμ, αν το γεγονος οτι κληθηκε συγκεκριμενος αριθμος επιτυχοντων για συνεντευξη, ειναι αντισυνταγματικο. Δεν θυμαμαι να εχει γινει κατι αναλογο σε κανεναν αλλον διαγωνισμο
Δεν μπορω να δω πως τιθεται ζημα αντισυνταγματικοτητας. Το οτι δεν γινεται σε αλλους διαγωνισμους δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα αντισυνταγματικο. Επισης, το οτι καλεσαν τον τριπλασιο αριθμο τον προκηρυσσομενων θεσεων το κανει δικαιο κατ'εμε τουλαχιστον και πρακτικα δυνατο αφου δεν χρειαστηκε να ξαναπερασουν 1500+ ατομα απο συνεντευξη.
Παντως εν πασει περιπτωσει οι οροι και η διαδικασια του διαγωνισμου ηταν γνωστοι, διαφανεις και ευκολα κατανοητοι απο την αρχικη προκήρυξη οποτε δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι ενω λαβατε μερος ανεπιφυλακτα τωρα προσπαθειτε να βγαλετε προβληματικη την διαδικασια επειδη δεν ειχε το αποτελεσμα που θα θελατε.
Ουτε εγω τα καταφερα αλλα ηξερα απο την αρχη πως θα δουλεψει το συστημα, τα διαφορα σταδια και λιστες αποτελεσματων. Απλα το αποδεχομαι και συνεχιζω. Το ξεραμε οτι ο ανταγωνισμος θα ειναι μεγαλος και με καποιον τροπο επρεπε να γινει η επιλογη.
Αγαπητε αναφερομενε. εγω ειμαι στους επιτυχοντες και μαλιστα σε υψηλη θεση! το θεωρησα αδικο για τα υπολοιπα παιδια διοτι γνωριζω οτι αναμεσα τους βρισκονται ατομα ακομη και με διδακτορικο! δεν ειναι 1500 ατομα! ας μην βγαζουμε ο ενας το ματι του αλλου... ευγενης ανταγωνισμος! οι καιροι ειναι δυσκολοι!
ΟΒΑΟΒΑ έγραψε:Αγαπητε αναφερομενε. Εγω ειμαι στους επιτυχοντες και μαλιστα σε υψηλη θεση! Το θεωρησα αδικο για τα υπολοιπα παιδια διοτι γνωριζω οτι αναμεσα τους βρισκονται ατομα ακομη και με διδακτορικο! Δεν ειναι 1500 ατομα! Ας μην βγαζουμε ο ενας το ματι του αλλου... Ευγενης ανταγωνισμος! Οι καιροι ειναι δυσκολοι!
Άδικο δεν είναι. Κρίμα, μπορεί.
Το να παραμείνει μελλοντικά ο πίνακας των επιλαχόντων πέραν του ενός μήνα μετά την έναρξη της εκπαίδευσης (αν θυμάμαι σωστά την προκήρυξη) σε περίπτωση που δημιουργηθούν επιπλέον ανάγκες για τις ειδικότητές μας, είναι το πιο λογικό. Σπαταλήθηκαν υπερβολικά πολλές ώρες από το σώμα για να επαναλάβουν τον διαγωνισμό.
Πάντως δεν μου φάνηκε να είπε κάτι κακοπροαίρετα ο Αναφερόμενος.
Δεν είμαι νομικός, αλλά τον Απρίλιο αναζητώντας πληροφορίες για την ατομική συνέντευξη, έπεσα σε ένα άρθρο το οποίο έγραφε ότι πρέπει να κληθεί τουλάχιστον ο διπλάσιος αριθμός υποψηφίων. http://www.opengov.gr/ypes/?p=7358
EDIT: Για ΑΣΕΠ είναι το λινκ, το ποστάρω για να δείξω ότι γενικά υπάρχουν σχετικές ρυθμίσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Barberis την Πέμ Ιουν 02, 2022 3:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο πίνακας των επιλαχόντων θα ισχύσει σίγουρα σε περίπτωση που κάποιοι απο τους επιτυχόντες δεν παρουσιαστούν.Στην προκήρυξη έγραφε ότι θα κληθεί ίσος αριθμός επιλαχόντων με όσους επιτυχοντες δεν παρουσιαστούν. Γιατί κάποιοι πιθανόν να μην παρουσιαστούν.