Μηπως εχεις και διπλωμα φυλακα μουσειων;ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ έγραψε:Υψηλό απολυτήριο-ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων-τρίτεκνος-προφισενσι-και όλα τα διπλώματα Να πως έχω 3600
Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 133
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Gpap χαχαχα εδω θα ειναι παλι αυριο με νεο προφιλGpap95 έγραψε:22 χρόνων και έχεις όλα τα διπλώματα ; Δε γίνεται εκ των πραγμάτων και λόγω της κατάστασης που επικράτησε το 19 που κάνανε απεργία 1 χρόνο τα διπλώματα και το 20 21 που πάει τώρα η ιστορία άλλο 1 χρόνο. Σε 2 χρόνια εσύ δηλαδή έβγαλες ολα τα διπλώματα. Και σας είπα ρε παιδιά, κάνετε τρολλ, τουλάχιστον κάντε το λίγο προσεκτικά και να είναι πιστικο. Καρφωνεστε βρε καλά μου παιδιά! Κάνε νέο προφίλ και δοκίμασε πάλι, Ίσως έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε πιστέψουμε!ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ έγραψε:Υψηλό απολυτήριο-ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων-τρίτεκνος-προφισενσι-και όλα τα διπλώματα Να πως έχω 3600

Κύριοι καλησπέρα σας ! Με 2650 ειλικρινά αν μπουν και πτυχία θα ήθελα την γνώμη σας για το αν έχω ελπίδες στην Α κατηγορία ! Αντικειμενικά παρακαλώ
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 29
Lok347 έγραψε:Κύριοι καλησπέρα σας ! Με 2650 ειλικρινά αν μπουν και πτυχία θα ήθελα την γνώμη σας για το αν έχω ελπίδες στην Α κατηγορία !Αντικειμενικά παρακαλώ
Κανενας δεν μπορει να σου πει αν εχεις ελπιδες ή οχι, διοτι παιζουν πολλοι παραγοντες οπως :
Α) Ποσες αιτησεις θα γινουν.
Β) Αν θα πεσουν ολοι στην Α' Κατηγορια οπως το 19.
Γ) Αν παραμεινει ιδιο το ηλικιακο.
Δ) Αν βαλει ή οχι πτυχια και πολλα αλλα κριτηρια.
Με λιγα λογια, να περιμενεις το ΦΕΚ και να μη βασιζεσαι και κακοπροαιρετες γνωμες των αλλων μελων και τα λογια αερα και ελπιδας.
Υ. Γ Καλα μορια εχεις.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 79
Σημασια εχει η ποιοτητα των αιτησεων, οχι η ποσοτητα!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Αυτα λεγαμαι και το '19 και ολοι ξερουμαι τι εγινε.GreekRanger έγραψε:Σημασια εχει η ποιοτητα των αιτησεων, οχι η ποσοτητα!
-
- Ανθυπασπιστής
Ναι εννοω οτι μπορει αν γινουν 40.000 αιτησεις, αλλα οι 35.000 να εχουν κατω απο 2200 μορια.Και μονο οι 5.000 να εχουν πανω απο 2200!
Σημασια εχει τι μορια εχουν αυτοι που κανουν αιτηση.
Εστω αν μπουνε πτυχια να ανταγωνιζονται μεταξυ τους και οχι να τους υπερμοριοδοτει γιατι αν ειναι ολοι μαζι και μοριοδοτουνται παραπανω μειωνονται κατα πολυ οι πιθανοτητες μας.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Συμφωνο αλλα τα ιδια λεγαμαι και το '19.GreekRanger έγραψε:Ναι εννοω οτι μπορει αν γινουν 40.000 αιτησεις, αλλα οι 35.000 να εχουν κατω απο 2200 μορια.Και μονο οι 5.000 να εχουν πανω απο 2200!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 38
Βρε παιδιά μην τσίμπατε από τα λεγόμενα του καταλάβενεις με ποιον έχεις να κάνεις και 4.000χιλ να έχει χαλάλι του υπομονή για το ΦΕΚ
-
- Ανθυπασπιστής
40.000 ετσι το πα, οτι και καλα και να γινοντουσταν τοσες πολλες δε σημαινει οτι θα ηταν ψηλα η βαση. Εννοειται οτι δε θα γινουν 40.000!
10-12 χιλιαδες πιστευω!
10-12 χιλιαδες πιστευω!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 29
Οσο περνανε τα χρονια, σε καθε προκηρυξη πλεον, ο ανταγωνισμος θα ειναι ακομη πιο μεγαλος.
Εν ετει 2021, δεν γινεται να μην εχει καποιος μια ξενη γλωσσα, μηχανη, αυτοκινητο και εννοειται Ε. Δ, απτην στιγμη που ενδιαφερεται για ενδεχομενη προκηρυξη.
Παραδειγμα δινω εμενα, για να μη πω καποιον ακυρο.
Ε. Δ + Απολ. Λυκ + ανευ κιβυσμου μηχανη + Διπλωμα αυτοκ + proficiency = 2700+
Δοκιμοι υπαρχουν παρα πολλοι πλεον, λογω του οτι κυνηγανε προκηρυξεις και το εχουν βρει ολοι το κολπο.
Επισης, εχω επαφες με αρκετα παιδια που δεν περασαν το 19 με 2500-2600 μορια και ηδη εχουν βγαλει γλωσσες, πτυχια κτλπ και εχουν ανεβει.
Εκει που θελω να καταληξω λεβεντες μου ειναι πως χρονο με τον χρονο, ολοι μαθαινουν τα κολπα, ψαχνονται οποτε σαφως και τα μορια θα ανεβαινουν σε καθε νεα προκηρυξη.
Ο μονος τροπος για να μην ανεβουν τα μορια σε μια προκηρυξη (δεν εννοω να πανε στον θεο αλλα εστω και μια μικρη ανοδο) ειναι να βγει παραλληλα με αλλη προκηρυξη, οπως εχει δειξει και το παρελθον.
Εν ετει 2021, δεν γινεται να μην εχει καποιος μια ξενη γλωσσα, μηχανη, αυτοκινητο και εννοειται Ε. Δ, απτην στιγμη που ενδιαφερεται για ενδεχομενη προκηρυξη.
Δοκιμοι υπαρχουν παρα πολλοι πλεον, λογω του οτι κυνηγανε προκηρυξεις και το εχουν βρει ολοι το κολπο.
Επισης, εχω επαφες με αρκετα παιδια που δεν περασαν το 19 με 2500-2600 μορια και ηδη εχουν βγαλει γλωσσες, πτυχια κτλπ και εχουν ανεβει.
Εκει που θελω να καταληξω λεβεντες μου ειναι πως χρονο με τον χρονο, ολοι μαθαινουν τα κολπα, ψαχνονται οποτε σαφως και τα μορια θα ανεβαινουν σε καθε νεα προκηρυξη.
Ο μονος τροπος για να μην ανεβουν τα μορια σε μια προκηρυξη (δεν εννοω να πανε στον θεο αλλα εστω και μια μικρη ανοδο) ειναι να βγει παραλληλα με αλλη προκηρυξη, οπως εχει δειξει και το παρελθον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Φεβ 23, 2021 9:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ετσι ακριβως εκανα και εγω Λευτερη !
ωραίος. Κάνε μια εκτίμηση φιλαράκι για εδώ.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οσο περνανε τα χρονια, σε καθε προκηρυξη πλεον, ο ανταγωνισμος θα ειναι ακομη πιο μεγαλος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες