Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 144
Ποια προσγειωση νομιζεις οτι ολοι εδω μεσα ζουμε τοσα χρονια για την προκηρυξη δεν εχπυμε τις δουλειες μας και τηβ ζωη μας; Απλως εχουμε μια καυλα αμα μπουμε καλως αλλιως δεν θα σκασουμε
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Και κομαντο αμα εχεις πτυχιο το απολητυριο δεν πιανεται
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Άμα η καύλα σου εσένα είναι να μπεις να κάνεις σκουπίδιαρα και λατζα στον Έβρο σου εύχομαι να τα καταφέρεις
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Φιλε δεν ξερεις τη θελω να δηλωσω και ουτε σε ενδιαφερει εσυ που εισαι κατωτερος και απο φανταρο σου αρεσει;
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Η μηπως εσυ αμα μπεις εποπ θα σε κανουν διοικητη του ταγματος; Αντε οι πιο πολλοι υπηρετησαμε παραμεθοριο και ξερπυμε τη γινετε δεν περιμεναμε εσενα
AΥτο που δεν έχει πτυχίο θα πάρει; Τώρα γελάμε. Πες ότι απλά είναι αυτά που πιστεύεις. Αν ήταν έτσι δεν θα έδιναν φίλε μου 450 σε αποφοίτους αει/τει.
Οι 8/10 οβα είναι τύποι που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και με το ζορυ έβγαλαν το σχολείο. Τους περνούσαν πολύ χαλαρά αν και ήταν κάτι τύποι που δεν μπορούσαν να περάσουν τα αθληματα, διότι δεν είχε ζήτηση ο θεσμός οβα. Και νομίζεις ότι θα μπουν πρώτα από όλους αυτοί; Αν δεν έχουν τα μόρια τέλος!
Και στην τελική ποιος σου είπε ότι αν σπουδασες σε αει δεν το θες; Εγώ δηλαδή και άλλοι πόσοι εδώ, είμαστε βλακες που σπούδασαμε; Ε όχι φίλε μου. Όπως στρωσαμε κωλο να διαβάσουμε, έτσι έχουμε και κάποια φυσική κατάσταση, και αν δεν την έχουμε το προσπαθουμε. Σταματήστε λοιπόν τα κόμπλεξ που έχετε και χαλαρώστε. Αν δεν έχεις μόρια, γεια σας απλά δεν πα να είσαι οβα!
Οι 8/10 οβα είναι τύποι που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και με το ζορυ έβγαλαν το σχολείο. Τους περνούσαν πολύ χαλαρά αν και ήταν κάτι τύποι που δεν μπορούσαν να περάσουν τα αθληματα, διότι δεν είχε ζήτηση ο θεσμός οβα. Και νομίζεις ότι θα μπουν πρώτα από όλους αυτοί; Αν δεν έχουν τα μόρια τέλος!
Και στην τελική ποιος σου είπε ότι αν σπουδασες σε αει δεν το θες; Εγώ δηλαδή και άλλοι πόσοι εδώ, είμαστε βλακες που σπούδασαμε; Ε όχι φίλε μου. Όπως στρωσαμε κωλο να διαβάσουμε, έτσι έχουμε και κάποια φυσική κατάσταση, και αν δεν την έχουμε το προσπαθουμε. Σταματήστε λοιπόν τα κόμπλεξ που έχετε και χαλαρώστε. Αν δεν έχεις μόρια, γεια σας απλά δεν πα να είσαι οβα!
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Η προκηρυξη σας λεει 3 και 3 χρονια και μετα μπουλο κομαντο παιρνετε μορια για προκηρυξη εποπ και αυτο αμα μπηκατε μπηκατε το οτι απαιτειται να μπειτε με ξεπερναει
Κομαντο τοτε γιατι θες να μπεις εποπ αφου τους μειωνεις τοσο?
Επίσης κομμαντο, αντε οκ εσύ είσαι από τις εξαιρέσεις από τους εποπ που έχουν μόρια, αν έχεις αυτά που λες. Δεν είναι όλοι έτσι. Και αν λες ότι τι θέλουμε να γίνουμε καθαριστριες κλπ ως εποπ. Α και μπράβο ε, γιατί αν είσαι οβα είναι πολύ τιμητικό να πιστεύεις αυτά για τον θεσμό. Άσε μας εμάς αν θέλουμε να τρώμε και σκατα και ότι θέλουμε. Αυτοί που έχουν τα μόρια θα μπουν.
George φίλε, ακόμη και σε προκηρύξεις αστυνομίας κλπ, έχω ακούσει να κόβουν για μισό κιλό. Όπως και ότι στο υψος δεν χαρίζουν, παρά μόνο μισό ποντο αν πέσεις σε πολύ ελαστικό επιτηρητη. Είναι συγκεκριμένος ο δείκτης μάζας σώματος, οπότε χάστε κιλά αν έχετε θέμα για να είστε σιγουροι
Τζάμπα τρωγεστε ρε παιδιά όταν θα βγει η προκήρυξη θα ξεκαθαρίσουν όλα ένα μόνο θα σας πω αν το επιλέξετε Κάντε το επειδή το γουστάρετε και μην ακούτε κανέναν.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Μην ασχολειστε με κομπλεξικους παιδιά. Ουτε τα μισα δεν έχει απο αυτά που λέει. Μην δίνεται τροφή και γεμίζει το φόρουμ με ασυναρτησίες. Εχουμε το άγχος μας δεν χρειαζόμαστε και αυτούς
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Για το ύψος ισχύει, το ξέρω κι εγω αλλιώς θα περίμενα για σώματα ασφαλείας, απλα με 1.68 πολυ δυσκολα, βέβαια με το γνωστό τρόπο ολα γίνονται. Για τα κιλά ρε φίλε δεν το εχω ακούσει, ο αδερφός μου που. Μπήκε τωρα συνοριοφύλακας κ τι δεν είδαν τα ματάκια του. Τι να σου πωMark26 έγραψε:George φίλε, ακόμη και σε προκηρύξεις αστυνομίας κλπ, έχω ακούσει να κόβουν για μισό κιλό. Όπως και ότι στο υψος δεν χαρίζουν, παρά μόνο μισό ποντο αν πέσεις σε πολύ ελαστικό επιτηρητη.Είναι συγκεκριμένος ο δείκτης μάζας σώματος, οπότε χάστε κιλά αν έχετε θέμα για να είστε σιγουροι
Απλά έχω παρατηρήσει πως 9/10 φορές, τα κόμπλεξ τα έχουν οι οβα που δεν έχουν μόρια και φοβούνται μην δεν μονιμοποιηθουμε. Ήξεραν εξ αρχής ότι είναι με σύμβαση. Στην τελική, ας σπούδαζαν και αυτοί για να έχουν έξτρα μόρια.
Ομως είναι τραγικό, που όλοι οι οβα που έχουν γράψει εδώ στο φόρουμ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας αποθαρρύνουν για να δηλώσουμε για εποπ, πολύ απλά φοβούνται γιατί δεν έχουν οι πιο πολλοί τα μόρια.
Ομως είναι τραγικό, που όλοι οι οβα που έχουν γράψει εδώ στο φόρουμ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας αποθαρρύνουν για να δηλώσουμε για εποπ, πολύ απλά φοβούνται γιατί δεν έχουν οι πιο πολλοί τα μόρια.
George εγώ σου λέω τι παίζει γενικότερα, αλλο το θέμα βυσμα😆 αν δεν έχεις βύσμα θα είσαι στα κιλά που πρέπει να είσαι. Το λέω για να μην την πατήσουν κάποιοι ότι θα τους τη χαρίσουν άνετα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 6 επισκέπτες