Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
Από όσο ξέρω φίλε νομίζω πως όχι για αποφυγή συνωστισμού αλλά δν είμαι και σίγουρος
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
παιδιά διαφωτιστε με λίγο πού θα τό δω ότι ότι είναι 75 % Με κονδύλια και το 25% Με κρατικά. Γιατί δεν το βρίσκω.Βμκδ έγραψε:Maggis έγραψε:Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Αυτό που λέτε Οτι είναιι εξ ολοκλήρου με ευρωπαϊκά κονδύλια δεν ισχύει. Διαβάστε λίγο τις παραμέτρους στο χθεσινό πρόγραμμα για την πρόσληψη των σφ. Είναι 75% ευρωπαϊκών κονδυλίων και 25% κρατικού προϋπολογισμού. Μην πετάτε ότι θέλετε και ότι πιστεύετε εδώ μέσα
Ακριβώς ! Παίδες το λέει κάτω κάτω στην προκήρυξη για όσους την διάβασαν όλη θα το είχαν δει 75% Ε. Ε 25% κράτος
Γιατί θες να δώσεις λεφτά για τα κονδύλια;
Στο πρόγραμμα των εξετάσεων τελευταία παράγραφος
Παράγραφο 23 στο τέλος το λέει. Είναι το τελευταίο κουτάκι στο πρόγραμμα σφ στα αποτελέσματα στο σάιτ το επίσημο της αστυνομίας...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Πωωω, παντα. Ετσι ειναι με τα ευρωπαικα κονδυλια, δεν τα βαζουν εξ ολοκληρου αυτοι ολα, βαζει και το κρατος. Που χρηματοδοτειτε καποια χρηματα, αν ηταν να τα εβαζε ολα η Ε. Ε τοτε δεν θα χρειαζομασταν δικα μας λεφτα
Ναι εγώ απλά το είπα γιατί πολλοί τελευταίους μήνες έχουν την εντύπωση πως δεν βάζει καθόλου το κράτος λεφτά για αυτές τις προκυρηξεις και πως δεν επηρεάζει τον κρατικό προϋπολογισμό. Ισχύει το αντίθετο. Και στις επόμενες προκυρηξεις έτσι θα είναι λογικα
Παιδιά πως το βλέπεται Θα κόψουν άτομα Λετε Η πάει η διαδικασία express;
Θεωρώ πως θα είναι αντικειμενικοί σε όλα χωρίς να ξέρω κάτι εννοειται επί προσωπικού
Καλησπέρα μάγκες ο χρυσοχοιδης έκανε ανακοίνωση για Έβρο έβγαλε και τα απαραίτητα προσόν ! Πάλι εντοπιότητα !
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Μόνο εντοπιότητα συμμετοχή ή μοριοδοτηση;
Sunoriofulakas93 έγραψε:Μόνο εντοπιότητα συμμετοχή ή μοριοδοτηση;
Από ότι καταλαβα πρέπει να έχεις εντοπιότητα αλλά δεν είμαι 100% σιγουρος γιατί το διάβασα στα γρήγορα και τώρα έχασα στην σελίδα 🤣
Μάγκες καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. Βλέπω ότι είναι πολλά ατομα να δώσουν τις εξετάσεις. Από τν στιγμή που δν έχουν βγει τεκικα η πίνακες και δν ξέρουμε ποιος είναι επυτιχων και ποιος επιλαχών πως το κόβεται να γίνει και αν αξηζει να πας να κάνεις όλα αυτά! Ευχαριστώ
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 71
Μαύρος 94 τι μόρια έχεις και πού έχεις δήλωση ;
φίλε μόνο Αθήνα έχω δηλώσει και έχω 2320ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Μαύρος 94 τι μόρια έχεις και πού έχεις δήλωση ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 4 επισκέπτες