Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
argo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από argo »

Οτι δεν βλεπεις τι γινετε; Δεν υπαρχει περιπτωση να παρει και οτι με το ζορι θα ταισουν τους 500 που πηραν...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

argo έγραψε:Οτι δεν βλεπεις τι γινετε; Δεν υπαρχει περιπτωση να παρει και οτι με το ζορι θα ταισουν τους 500 που πηραν...

αυτο ειναι συμπερασμα δικο σου;
εγω το μεταφραζω ως''ναι ρε θα παρουμε απλα δεν μπορω να μιλησω τωρα κατσε να παρουμε την δοση κ μετα θα σας πω''
μην λες οτι σου ερχεται.
εφ 2007

Δημοσίευση από εφ 2007 »

Ειναι δικαιωμα του καθενος να μεταφραζει αναλογα την κριση του μια διφορουμενη απαντηση. Εγω δεν μπαινω καν στο κοπο διοτι γνωριζω οτι το αιτημα για προσληψη εχει σταλει και εμπεριστατωμενη απαντηση δυναται να δωσει μονο το υπουργειο οικονομικων. Εχετε κοινες επιδιωξεις και ονειρα οποτε καθε αντιπαραθεση ειναι αντιπαραγωγικη νομιζω. Το σεφεαα αναφερει στο facebook" Το πιθανότερο είναι για φέτος να μην προχωρήσει η πρόσληψη νέας σειράς. "αντικειμενικα οι πιθανοτητες ειναι λιγες. Οσο ψυχοφθορο ειναι η σταση αναμονης για ευρεση εργασιας αλλο τοσο ειναι για εμας τους παλαιοτερους που αναμενουμε αυτη την προκηρυξη ωστε να ανοιξει συμπληρωματικες μεταθεσεις και να παμε στις οικογενειες και τα παιδια μας. Εγω εξακολουθω παντως να ελπιζω.
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από MIKE27 »

εφ 2007 έγραψε:Ειναι δικαιωμα του καθενος να μεταφραζει αναλογα την κριση του μια διφορουμενη απαντηση. Εγω δεν μπαινω καν στο κοπο διοτι γνωριζω οτι το αιτημα για προσληψη εχει σταλει και εμπεριστατωμενη απαντηση δυναται να δωσει μονο το υπουργειο οικονομικων. Εχετε κοινες επιδιωξεις και ονειρα οποτε καθε αντιπαραθεση ειναι αντιπαραγωγικη νομιζω. Το σεφεαα αναφερει στο facebook" Το πιθανότερο είναι για φέτος να μην προχωρήσει η πρόσληψη νέας σειράς. "αντικειμενικα οι πιθανοτητες ειναι λιγες. Οσο ψυχοφθορο ειναι η σταση αναμονης για ευρεση εργασιας αλλο τοσο ειναι για εμας τους παλαιοτερους που αναμενουμε αυτη την προκηρυξη ωστε να ανοιξει συμπληρωματικες μεταθεσεις και να παμε στις οικογενειες και τα παιδια μας. Εγω εξακολουθω παντως να ελπιζω.
Και εγω ελπιζω ακομα, αλλα οπως και να το κανουμε η δηλωση του σεφεαα στο φεισμπουκ μας κανει λιγο την καρδια περιβολι...

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Που το λεει ρε παιδια αυτο; Και δεν το βλεπω...
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από MIKE27 »

310LELE έγραψε:Που το λεει ρε παιδια αυτο; Και δεν το βλεπω...
Κατω απο την μονιμοποιηση της 3ης σειρας.

Άβαταρ μέλους
sioros
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από sioros »

Δεν είναι ανακοίνωση σεφεαα είναι η άποψη ενός ατόμου που απάντησε και μετά το ρώτησα εγώ παρακάτω αν είναι σίγουρος και λέει μακάρι να διαψευστώ. Χαλαρώστε ρε παιδιά μην περιμένετε την προκύρηξη ώρα με την ώρα όταν είναι να βγει θα βγει
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

Υπομονή ρε παιδιά. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα...
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδια το αυτονοητο ειπε... Και εγω που ειχα στειλει pm μου ειχαν πει οτι ειναι πολυ δυσκολο για φετος και θα εξαρτηθουν ολα απο το ποτε θα παρει τη δοση η χωρα. Οσο αυτο αργει να γινει τοσο μειωνωνται οι ελπιδες... Κριμα παντως ειναι αδικια για τους 84αρηδες... Αν παρουμε τη δοση τελη νοεμβριου τοτε τα πραγματα θα ειναι αρκετα δυσκολα για προκ το 12...
Άβαταρ μέλους
chris85

Δημοσίευση από chris85 »

310LELE έγραψε:Παιδια το αυτονοητο ειπε... Και εγω που ειχα στειλει pm μου ειχαν πει οτι ειναι πολυ δυσκολο για φετος και θα εξαρτηθουν ολα απο το ποτε θα παρει τη δοση η χωρα. Οσο αυτο αργει να γινει τοσο μειωνωνται οι ελπιδες... Κριμα παντως ειναι αδικια για τους 84αρηδες... Αν παρουμε τη δοση τελη νοεμβριου τοτε τα πραγματα θα ειναι αρκετα δυσκολα για προκ το 12...

"Σε ένα έκτακτο Eurogroup στα τέλη Οκτωβρίου ή στις 12 Νοεμβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένο το τακτικό Συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, ελπίζει η κυβέρνηση ότι θα λάβει την έγκριση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του ελληνικού δανείου."

Πηγή- http://www.newsbomb.gr/politikh/story/243701/oi-pithanes-imerominies-gia-tin-epomeni-dosi

Όταν μπούν τα φράγκα της δόσης τότε θα έχουμε και νέα. Υπάρχει χρόνος ακόμα οπότε υπάρχουν ακόμα και ελπίδες για να Βγει Μέσα στο '12.

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Πολυ καλο αυτο!
Άβαταρ μέλους
ε. ανθλγος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ε. ανθλγος »

Δλδ ελπιζουμε τετεια εποχη για προκηρυξη; Μακαρι... Αν και πιστευω οτι δεν εχει ξαναβγει τετειους μηνες. Μηπως το πανε για την ανοιξη?
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
Άβαταρ μέλους
chris85

Δημοσίευση από chris85 »

ε. Ανθλγος έγραψε:Δλδ ελπιζουμε τετεια εποχη για προκηρυξη; Μακαρι... Αν και πιστευω οτι δεν εχει ξαναβγει τετειους μηνες. Μηπως το πανε για την ανοιξη;

Το ότι δεν έχει ξαναβγεί Προκήρυξη τέτοιους μήνες δεν λέει και κάτι. Το θέμα είναι να Μπούνε Τα λεφτά της δόσης. Άπαξ και μπούνε τότε πιστεύω πως θα αρχίσουν να ρολάρουν ορισμένα ζητήματα.

Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από MIKE27 »

AΝτε να δουμε ρε παιδια. Σημερα παντως το βραδυ στο σκαι εχει συνεντευξη τον δενδια στους φακελους του παπαχελα
Άβαταρ μέλους
chris85

Δημοσίευση από chris85 »

MIKE27 έγραψε:AΝτε να δουμε ρε παιδια. Σημερα παντως το βραδυ στο σκαι εχει συνεντευξη τον δενδια στους φακελους του παπαχελα

Λές να πεί τίποτα Ενθαρρυντικό; Μακάρι!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες