Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Οτι δεν βλεπεις τι γινετε; Δεν υπαρχει περιπτωση να παρει και οτι με το ζορι θα ταισουν τους 500 που πηραν...
argo έγραψε:Οτι δεν βλεπεις τι γινετε; Δεν υπαρχει περιπτωση να παρει και οτι με το ζορι θα ταισουν τους 500 που πηραν...
αυτο ειναι συμπερασμα δικο σου;
εγω το μεταφραζω ως''ναι ρε θα παρουμε απλα δεν μπορω να μιλησω τωρα κατσε να παρουμε την δοση κ μετα θα σας πω''
μην λες οτι σου ερχεται.
Ειναι δικαιωμα του καθενος να μεταφραζει αναλογα την κριση του μια διφορουμενη απαντηση. Εγω δεν μπαινω καν στο κοπο διοτι γνωριζω οτι το αιτημα για προσληψη εχει σταλει και εμπεριστατωμενη απαντηση δυναται να δωσει μονο το υπουργειο οικονομικων. Εχετε κοινες επιδιωξεις και ονειρα οποτε καθε αντιπαραθεση ειναι αντιπαραγωγικη νομιζω. Το σεφεαα αναφερει στο facebook" Το πιθανότερο είναι για φέτος να μην προχωρήσει η πρόσληψη νέας σειράς. "αντικειμενικα οι πιθανοτητες ειναι λιγες. Οσο ψυχοφθορο ειναι η σταση αναμονης για ευρεση εργασιας αλλο τοσο ειναι για εμας τους παλαιοτερους που αναμενουμε αυτη την προκηρυξη ωστε να ανοιξει συμπληρωματικες μεταθεσεις και να παμε στις οικογενειες και τα παιδια μας. Εγω εξακολουθω παντως να ελπιζω.
Και εγω ελπιζω ακομα, αλλα οπως και να το κανουμε η δηλωση του σεφεαα στο φεισμπουκ μας κανει λιγο την καρδια περιβολι...εφ 2007 έγραψε:Ειναι δικαιωμα του καθενος να μεταφραζει αναλογα την κριση του μια διφορουμενη απαντηση. Εγω δεν μπαινω καν στο κοπο διοτι γνωριζω οτι το αιτημα για προσληψη εχει σταλει και εμπεριστατωμενη απαντηση δυναται να δωσει μονο το υπουργειο οικονομικων. Εχετε κοινες επιδιωξεις και ονειρα οποτε καθε αντιπαραθεση ειναι αντιπαραγωγικη νομιζω. Το σεφεαα αναφερει στο facebook" Το πιθανότερο είναι για φέτος να μην προχωρήσει η πρόσληψη νέας σειράς. "αντικειμενικα οι πιθανοτητες ειναι λιγες. Οσο ψυχοφθορο ειναι η σταση αναμονης για ευρεση εργασιας αλλο τοσο ειναι για εμας τους παλαιοτερους που αναμενουμε αυτη την προκηρυξη ωστε να ανοιξει συμπληρωματικες μεταθεσεις και να παμε στις οικογενειες και τα παιδια μας. Εγω εξακολουθω παντως να ελπιζω.
Που το λεει ρε παιδια αυτο; Και δεν το βλεπω...
Κατω απο την μονιμοποιηση της 3ης σειρας.310LELE έγραψε:Που το λεει ρε παιδια αυτο; Και δεν το βλεπω...
- sioros
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Δεν είναι ανακοίνωση σεφεαα είναι η άποψη ενός ατόμου που απάντησε και μετά το ρώτησα εγώ παρακάτω αν είναι σίγουρος και λέει μακάρι να διαψευστώ. Χαλαρώστε ρε παιδιά μην περιμένετε την προκύρηξη ώρα με την ώρα όταν είναι να βγει θα βγει
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 74
Υπομονή ρε παιδιά. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα...
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Παιδια το αυτονοητο ειπε... Και εγω που ειχα στειλει pm μου ειχαν πει οτι ειναι πολυ δυσκολο για φετος και θα εξαρτηθουν ολα απο το ποτε θα παρει τη δοση η χωρα. Οσο αυτο αργει να γινει τοσο μειωνωνται οι ελπιδες... Κριμα παντως ειναι αδικια για τους 84αρηδες... Αν παρουμε τη δοση τελη νοεμβριου τοτε τα πραγματα θα ειναι αρκετα δυσκολα για προκ το 12...
- chris85
310LELE έγραψε:Παιδια το αυτονοητο ειπε... Και εγω που ειχα στειλει pm μου ειχαν πει οτι ειναι πολυ δυσκολο για φετος και θα εξαρτηθουν ολα απο το ποτε θα παρει τη δοση η χωρα. Οσο αυτο αργει να γινει τοσο μειωνωνται οι ελπιδες... Κριμα παντως ειναι αδικια για τους 84αρηδες... Αν παρουμε τη δοση τελη νοεμβριου τοτε τα πραγματα θα ειναι αρκετα δυσκολα για προκ το 12...
"Σε ένα έκτακτο Eurogroup στα τέλη Οκτωβρίου ή στις 12 Νοεμβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένο το τακτικό Συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, ελπίζει η κυβέρνηση ότι θα λάβει την έγκριση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του ελληνικού δανείου."
Πηγή- http://www.newsbomb.gr/politikh/story/243701/oi-pithanes-imerominies-gia-tin-epomeni-dosi
Όταν μπούν τα φράγκα της δόσης τότε θα έχουμε και νέα. Υπάρχει χρόνος ακόμα οπότε υπάρχουν ακόμα και ελπίδες για να Βγει Μέσα στο '12.
Πολυ καλο αυτο!
- ε. ανθλγος
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Δλδ ελπιζουμε τετεια εποχη για προκηρυξη; Μακαρι... Αν και πιστευω οτι δεν εχει ξαναβγει τετειους μηνες. Μηπως το πανε για την ανοιξη?
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
- chris85
ε. Ανθλγος έγραψε:Δλδ ελπιζουμε τετεια εποχη για προκηρυξη; Μακαρι... Αν και πιστευω οτι δεν εχει ξαναβγει τετειους μηνες. Μηπως το πανε για την ανοιξη;
Το ότι δεν έχει ξαναβγεί Προκήρυξη τέτοιους μήνες δεν λέει και κάτι. Το θέμα είναι να Μπούνε Τα λεφτά της δόσης. Άπαξ και μπούνε τότε πιστεύω πως θα αρχίσουν να ρολάρουν ορισμένα ζητήματα.
AΝτε να δουμε ρε παιδια. Σημερα παντως το βραδυ στο σκαι εχει συνεντευξη τον δενδια στους φακελους του παπαχελα
- chris85
MIKE27 έγραψε:AΝτε να δουμε ρε παιδια. Σημερα παντως το βραδυ στο σκαι εχει συνεντευξη τον δενδια στους φακελους του παπαχελα
Λές να πεί τίποτα Ενθαρρυντικό; Μακάρι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες