Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από toro »

δημητρης25 έγραψε:Θελει μεταφραση το μαμημενο το toeic, αντε να βρω δικηγορο! Θα παω στην πρεσβεια Της αγγλιας αμα δεν βρω!
φιλε μου δημητρη εγω το δινω 26 του μηνα! Αν πανε ολα καλα και το παρω θα ζητησω μεταφρασμενο αμεσως απο την ελληνοαμερικανικη! Πληρωνεις βεβαια και εκει!

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μαγκες δεν πιστευω και αυριο να πιανετε αργια και δεν μπορουμε να κανουμε τα χαρτια μας;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Πηρα το τμημα της περιοχεις μου! Κανενα προβλημα. Ανοιξαμε κ σας περιμενουμε μου ειπαν. Ελληνικη αστυνομια σου λεει μετα.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οκ Μητσο αυριο με το που θα ανοιξουν θα τους κανω σεφτε
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μια χαρα εισαι! Ετσι τα υπολογιζα κ εγω αλλαα εφαγα μουτζα. Μακαρι να τα καταφερουμε ολοι ρε μαγκες. Καλη επιτυχια σε ολους σας κυριοι, κ στις κυριες φυσικα γιατι καλο ειναι κ το ματι. Θα παθουμε τιποτα τοσο καιρο!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Παιδιά μια ερώτηση αύριο για κατάθεση δικαιολογητικών χρειαζόμαστε και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάσταση αν δεν είμαστε ούτε πολύτεκνοι ούτε γονείς τριών παιδιών απλά παντρεμένη
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από toro »

Χαχαχα βλεπω να σας πετανε εξω αυριο πρωι πρωι!
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Χαχαχαχ... Σωστά Δημήτρη... Μην λαλήσουμε κι όλας τόσο καιρό. Εγώ πάντως 20 πάω να πάρω το καινούργιο δίπλωμα οπότε κατά τις 21 με 22 με βλέπω να πηγαίνω. Καλή επιτυχία σε όσους αρχίσουν από αύριο πάντως!
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Χαχαχα συμφωνω με τον toro.
Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

Μια απλή ερώτηση θέλω να κάνω: Κατηγορία Β' με 1688 μόρια. Να μην κάνω τον κόπο ε;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Γιατι;
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Δεν ειχατε 2 βατραχια πανω απο το κεφαλι σας να δειτε πως ειναι. Οποτε δεν μπορειτε να βγαλετε Αποψη πανω στ θεμα. Σε λιγο θα μου πειτε η προεδρικη φρουρα ειναι πιο μαχιμη απο τα λοκ απο τς δοκιμους πεζικικαριους ισως. Τα τελευτεα 3 χρονια οντως πεθανανε παιδια απο καψονι. Ρωτηστε το. Ο ενας απο ασφιξια τν ωρα π τν καψοναρανε στον δρομο. Δεν εγινε στην σειρα μ προηγουμενες σειρες. Ο αλλος απο ανακοπη 300 σειρα.+2. Εφαγα καψονι γτ τ ζητουσα ηθελα να σκληραγωγηθω οσο δεν παει. Αλλα στ τελος τ βαρεθηκα. Ολοι εσεις π μιλατε θελωα να μαθω που πηγατε ειδικες δυναμεις. Οι μοιρες ειδικων δυναμεων πλεον τ τελευτεα χρονια μ τν καλυτερη εκπαιδευση ειναι χιο. Κο.35μκ. Και αλεξιπτωτιστες τ αλμα θελει *****. Οι αλλοι μονο καλες ασκησεις εχουν. Ουτε στιβο μαχης ουτε τρεξιμο σκοπετο μονο. Και παρινουν τν πρασινο ετσι... Γεμισαμε με κεφτεδες στις ειδικες δυναμεις. Οταν δεν εχεις βατραχι διμοιρητη η λοχαγο δεν μπορεις ν βγαλεις αποψη απορω. Ενας απο σας π μιλατε... Ειχατε επι 6 μηνες βατραχι να σας εκπαιδευει γτ πολυ μιλατε... Η αληθεια ειναι πικρη. Ετσι εγινε ομως. Ψεματα δεν μου αρεσει να λεω! Δεν ειπα και δεν θα πω. Δεν υπαρχει λογος αλλωστε. Θα κερδισω τπτ με αυτα που θα πω... ; η που ειπα; Απλως λεω τα πραγματα με το ονομα τους ετσι οπως εγιναν. Ειναι δυσκολο να τ πιστευψετε λογικο... Μονο λιγοι τα περασανε αυτα.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

Νομιζω η φραση ειναι. Καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο! Εικόνα
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
admiral123q
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α

Δημοσίευση από admiral123q »

Σαββα ρε κομμαντο γιαυτο διαφερουν οι κ. δοκιμοι γτ δεν λενε τετοιες παπαντζες... οταν εσυ εχεις να προσεχεις μονο τα @@ σου σαν ατομο οι δοκιμοι ειχαν να προσεχουν 30 ραμπο σαν και σενα...

ρε παιδακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ςυγκρινεις την ΣΕΑΠ ; με προεδρικη φρουρα; ποπο αγορι μου εςει εκτος απο το οπλο ςου και τον ςα δεν εμαθες ΤΠτ... ςε ενα δαςος αμα ςε βαλουν θα χαθεις ςτα προτα 500 μετρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΕ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!
ΝIKOS

Δημοσίευση από ΝIKOS »

Με τον λυκο ειναι πιο πετυχημενο αλλα ο σαββας σε πολλα εχει δικιο θεματος ΟΥΚ. Τεσπα. Παιδες χρονια μας πολλα η Παναγια μαζι μας. ΥΠΟΜΟΝΗ τωρα... Να κανουμε τα χαρτια σωστα... Και μακαρι να μας παρουνε αξιοκρατικα. Γιατιεμεις εδω π μιλαμε φενεται να μην εχουμε βισμα και ανχωνομαστε. Πολλα ατομα π δεν μιλανε θα μπουνε χωρις ν χουν διαβασει την προκυρηξη. Ηθελα να ρωτησω κατι! Στην υπευθηνη δηλωση τι ακριβως γραφω; Μην κανω κανα λαθος... Γνωριζεται να μου πειτε γιατι μονο αυτο και του τυπου α μου λειπει.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες