κ εγω ετσι ξερω αμεσως τα λενε τα αποελεσματαsta8hsss έγραψε:ωραιος φιλε ευχαριστω!nikoslok έγραψε:sta8hsss έγραψε:ποτε μα8αινεις τα αποτελεσματα ρωταω; Κοπηκες η περασες στο λενε κατευθειαν... ;ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:Σταθη στσ ψιχοτεχνικα και γενικοτερα στα ιατρικα δεν υπαρχει ενσταση... Εγω αυτο ξερω.
κατευθειαν φιλε μου φοναζουν μετα απο λιγο ονοματα
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Δεν καταλαβαμε τιποτα φιλε νικο...
Σιγουρα πανω απο 2600 ειπαμε δυστυχως
sta8hsss έγραψε:2300 Α με το ζορι ρε παιδια... Και 2600 +50 Β... Και λετε οτι θελετε!
ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
PETRAN έγραψε:Δεν καταλαβαμε τιποτα φιλε νικο...
μπορει να πεσουν κιολας οι βασεις και να λεμε μετα τι @@@@ ειμασταν που ανχωμασταν χωρις λογο Αυτο κρατα
...
2300 σιγουρα παιδια η Α'
Δυστυχως δεν θα ειναι χαμηλα οι βασεις... Οσο για να πεσουν ουτε κουβεντα.
...
...
Γεια σε ολους παιδια η δικη μου αποψη ειναι οτι οι βασεις το πολυ να ανεβουν 30-40 μορια ανα κατηγορια αν δειτε τις προηγουμενες προκηρυξεις πολλοι ειναι αυτοι απ τους πρωτους 400 στην α και απ τους πρωτους 100 στην β που δεν εχουν ολα τα διπλωματα Πανω απ το 50 τισ εκατο και περιπου ενα 20 τις εκατο δεν εχει ειδικες δυναμεις Η Εφεδροι αξιωματικη
-
σακης έγραψε:Γεια σε ολους παιδια η δικη μου αποψη ειναι οτι οι βασεις το πολυ να ανεβουν 30-40 μορια ανα κατηγορια αν δειτε τις προηγουμενες προκηρυξεις πολλοι ειναι αυτοι απ τους πρωτους 400 στην α και απ τους πρωτους 100 στην β που δεν εχουν ολα τα διπλωματα Πανω απ το 50 τισ εκατο και περιπου ενα 20 τις εκατο δεν εχει ειδικες δυναμεις Η Εφεδροι αξιωματικη
αμα κοιταξεις τα πρωτα 400 η 100 ατομα θα δεις οτι πια ολοι εχουν ενα απο τα δυο δεν παιζει Εκτος τι γυναικες για αντρα δεν παιζει Να μην εχει κατι κοιτα το και θα δεις
Πιστευω οτι ειναι λαθος να συγκρινουμε αυτη την προκυρηξη με τις προηγουμενες και γιαυτο πιστευω ατρανταχτα οτι οι βασεις θα ειναι 2300+ για Α και 2650+ για Βσακης έγραψε:Γεια σε ολους παιδια η δικη μου αποψη ειναι οτι οι βασεις το πολυ να ανεβουν 30-40 μορια ανα κατηγορια αν δειτε τις προηγουμενες προκηρυξεις πολλοι ειναι αυτοι απ τους πρωτους 400 στην α και απ τους πρωτους 100 στην β που δεν εχουν ολα τα διπλωματα Πανω απ το 50 τισ εκατο και περιπου ενα 20 τις εκατο δεν εχει ειδικες δυναμεις Η Εφεδροι αξιωματικη
ΕΛΛΑΣ
Οχι ρε σακη μονο τοσο... Οσοι περιμεναν θα τα εχουν ολα...
Φετος ομως μην ξεχνας πως δωσαν 100 επιπλεων μορια σε ειδικες δυναμεις κ εφεδρους κ 100 σε διπλωματα μηχανης! Δυστυχως οι βασεις βαση λογικης θα ειναι πολυ πολυ πολυ παραπανω.
Εγω επιμενω 200 πανω και στις 2 κατηγοριες...
-
PETRAN έγραψε:Θα παρεις κ μια επιπλεον ψωλια απο ολους εμας αδελφαρα!
απο ολους μας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες