Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Οταν διακυβεβονται θεσεις ΕΦ που ηταν εντος προυπολογισμου τοτε ειναι λογικο να φοβασαι οτι μπορει να συμβει και στους ΣΦ κατι παρομοιο. Φενεται οτι ταχουν κανει μανταρα. Σιγουρα αυτες οι θεσεις καλυπτονται απο ξενα λεφτα ομως ενα 25-30% εξ αυτων, το καλυπτει το προ. Πο! Δεν ξερεις τι θα γινει... Και εγω ευελπιστω απο μεριας μου οτι θα βγουν ολες αλλα οταν βλεπεις οτι ειναι ανικανοι και αρλεκινοι φοβασαι μη σε παρει και σενα η μπαλα!
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Αυτο με την ΟΠΠΙ και τους 600 εχει 2 πλευρες μεταφρασης.ή το ΣτΕ θα βγαλει αντισυνταγματικη την οππι, γι αυτο και ακυρωσαν τις 600 θεσεις τελικα ή η κυβερνηση θελει να βγαλει νεα προκηρυξη για ψηφους!
Το μονο σιγουρο ειναι οτι η κυβερνηση θελει να κανει προσληψεις για ψηφους.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι η κυβερνηση θελει να κανει προσληψεις για ψηφους.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 218
Στην οππι αναγράφει ξεκάθαρα στην προκήρυξη πως άμα χρειαστούν τους υπόλοιπους θα τους πάρουν, τώρα που τους κάλεσαν έκαναν λάθος και εγώ το πιστεύω απόλυτα γιατί είναι κωλοχανειο το επιτελικό κράτος τού μίστερ Μπιν και των κλόουν του. Εμείς περιμένουμε 950 θέσεις και έχει βγεί το προεδρικό διάταγμα, τώρα όσοι λένε ότι δεν θα βγει θα δούμε ποιος θα επιβεβαιωθεί αυτοί ή εμείς που μας έχουν πει από μέσα ότι θα τους πάρει.
-
- Συνταγματάρχης
Στο τελευταιο συμφωνουμε ολοι σε αυτο το φορουμ. Σιγουρα θελουν ψηφους δια της οδου των προκηρηξεων. Και αναρωτιεμαι, γιατι να αφησουν στην απεξω την Αττικη τις 400 θεσεις εφοσον θα ειναι με "χορηγο" την ΕΕ και θα βγουν "φθηνοτερα" οι θεσεις αυτες; Αντε να παρουν μπρος απο τον Μαιο γιατι παιζουν πολυ ασχημα με τα νευρα ολων, να ξεκαθαρισει επιτελους το τοπιο...
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Δεν είπε κανείς ότι θα τις αφήσουν εντελώς έξω, απλά ότι ίσως βγει το 2023 για Αττική και φέτος μόνο Έβρος, Μακεδονία.
-
- Συνταγματάρχης
Θα ξεδιαλυθει το τοπιο συντομα. Το αναφερω αυτο με γνωμονα τις προορες που ακουγοντε πολυ εντονα τις τελευταιες μερες.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 218
Ελπίζω να επιβεβαιωθούμε να βγουν όλες φέτος να μπούμε να τελειώνουμε και μετά θα τους στείλουμε στον αγύριστο τους ξεφτίλες απέδειξαν ότι μπορείς να είσαι χειρότερος από τον ΣΥΡΙΖΑ...
Και γω έτσι πιστεύω border φέτος οι 500 Έβρο Μακεδονία και οι άλλοι μπορεί απ' το 23 σε όποια μέρη θα ναι.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Παιδιά εγώ πιστεύω θα εξαρτηθεί και από το τι θα υπογράψουμε εμείς ιουλιο. Αν υπογράψουμε τριετία θα βγει η προκήρυξη και για Αττική πιστεύω. Αν υπογράψουμε χρόνο είμαστε δύσκολα γιατί θα σημαίνει ότι Ευρώπη έχει ελαττώσει τα κονδύλια. Όλα συνδέονται μεταξύ τους. Γιατί αν δεν υπάρχουν λεφτά δεν θα κοιτάξει να πάρει και άλλους. Για Έβρο πιστεύω θα βγάλει σίγουρα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Τα κονδυλια εχουν μειωθει σιγουρα.Η Ευρωπη ειδε οτι στα νησια γινινται παρανομιες στις υπηρεσιες, χρησιμοποιουνται ΣΦ σε τμηματα κλπ και σε δοιμιριες!
Περσι εκαναν ελεγχους για κοβιντ ενω δεν επιτρεπεται αυτο. Ολα αυτα τα πηρε χαμπαρι η Ευρωπη. Αυτα δεν ειναι δικα μου λογια, αξιωματικος της ελας τα ειπε!
Περσι εκαναν ελεγχους για κοβιντ ενω δεν επιτρεπεται αυτο. Ολα αυτα τα πηρε χαμπαρι η Ευρωπη. Αυτα δεν ειναι δικα μου λογια, αξιωματικος της ελας τα ειπε!
-
- Ανθυπασπιστής
Παρανομίες δεν είναι να επανδρωνεις διμοιρίες και ομάδες αφού βγήκε και φεκ σχετικό. Με τους ελέγχους όντως δεν είναι το αντικείμενο για το οποίο σε πήραν αλλά όταν τα νησιά έχουν ελλείψεις σε προσωπικό είναι λογικό.Guardian1 έγραψε:Τα κονδυλια εχουν μειωθει σιγουρα.Η Ευρωπη ειδε οτι στα νησια γινινται παρανομιες στις υπηρεσιες, χρησιμοποιουνται ΣΦ σε τμηματα κλπ και σε δοιμιριες!
-
- Ανθυπασπιστής
Ο αξιωματικός μάλλον που στα είπε ήταν αποσπασμενος παλαιότερα και τον χάλασε μάλλον που σταμάτησε τις αποσπάσεις επειδή πήγαν οι ΣΦ. Ένας μισθός αποσπασμενου αντιστοιχεί περίπου σε 3 ΣΦ λογικό να σταματήσουν οι αποσπάσεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ταξιαρχος να ηταν αποσπασμενος σε νησι και να του εφαγε τη θεση ενας ΣΦ?
-
- Ανθυπασπιστής
Αξιωματικοί φίλοι δεν είναι μόνο οι ταξίαρχοι. Που να ξέρω ότι μιλάς για ταξίαρχο. Έρχονταν αποσπάσεις πολλοί αξιωματικοί. Και οι υπαστυνομοι που ήταν στη διμοιρία πριν μπουν οι ΣΦ αξιωματικοί είναι. Εκτός αν αξιωματικοί είναι μόνο οι ταξίαρχοι.Guardian1 έγραψε:Ταξιαρχος να ηταν αποσπασμενος σε νησι και να του εφαγε τη θεση ενας ΣΦ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εγω μιλαω για Ταξιαρχο, αρα ακυρο οτι ειπες! Δε θα μιλουσα για απλο υπαστυνομο ή αστυνομο, μιλαμε για γαλονια βαρια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες