Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Αυτό εννοούσα αλλά μάλλον κάποιος Δεν κατάλαβε. Δεν γίνεται να βγει από την μια μερα στην άλλη χωρίς να έχει γίνει έγκριση κονδυλίου, χωρίς να έχει βγει ΦΕΚ κλπ. Αυτό είπα ότι για να γίνουν όλα αύτα χρειάζεται χρόνος εννοώντας ότι Οκτώβριο τελειώνει η αντιπυρική πιος ο λόγος να προσληφθούν πχ σεμπτεμβριο
Gg
- georgios03geor
Πραγματικά bardi πρέπει να τους έχουν ζαλίσει στο αρχηγείο από τότε που βγηκε το δημοσίευμα χαχαχαχαχ
Gg
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Τώρα βγήκαν και είπαν ότι τελικά τα κενά είναι περισσότερα από 200. Εγώ ξέρω για πάνω από 700 κενά πάντως
Και επιμένουν οτι και 800 να είναι τα κενά θα καλυφθούν από επιλαχοντες.
Θα διαφωνησω μαζι σου φιλε μου γιατι αλλα εχει δείξει η ιστορία! Ενδεικτικά θα σου πω οτι προκυρηξη μονιμων το 2006 για 540 ατομα πηρε + 30 ακομα οπως και το 2008 για 1260 πηρε αλλα 170 χωρις νεα προκυρηξη! Επίσης οι τελευταίοι εποχικοί 110 που εγιναν 5ετης στη προκυρηξη του 2011 δεν μπορουσαν να κανουν αιτηση γιατι δεν ειχαν καποιο προσόν (σχολειο οι περισσότεροι) που ειχε προϋπόθεση, μετα απο χρόνια και έχοντας αποκτήσει αυτο που χρειαζοταν εγινε μια επιτροπή έλεγξε τα χαρτιά τους και τους απορροφησε με μια τροποποίηση τοποθετώντας τους στο τελος της λιστας επιλαχόντων του 2011 (ειχαν μεινει μονο αυτοι) και έτσι μπηκαν! Ειπα απλα ότι μια αυξηση στα κονδυλια δεν σημαίνει υποχρεωτικα νεα προκυρηξη και ότι μπορεί να απορροφησει ατομα απο την προκυρηξη του 2020 (αυτοι έχουν το μαχαίρι αυτοι και το καρπούζι).Η προκυρηξη του 2019 βγηκε για μια χρονιά και την τροποποίησαν με +4, αν ειχε βγει για 5ετια και ειχε πολλους επιλαχοντες δεν θα εβγαινε το 2020 (σε πολλες περιοχες δεν καλύφθηκαν οι θέσεις).
Ολα αυτα σας τα λεω γιατι τραβηξαμε πολλα μέχρι να καταφέρουμε να μπούμε απο εποχικοι π. Π. Υ και καθε χρόνο οι εφημερίδες έγραψαν για μονιμοποίηση και καθε χειμώνα ειμασταν στο ταμειο του οαεδ!
Εύχομαι να πετύχετε ολοι το στοχο σας!
Ολα αυτα σας τα λεω γιατι τραβηξαμε πολλα μέχρι να καταφέρουμε να μπούμε απο εποχικοι π. Π. Υ και καθε χρόνο οι εφημερίδες έγραψαν για μονιμοποίηση και καθε χειμώνα ειμασταν στο ταμειο του οαεδ!
Nikandros έγραψε:Θα διαφωνησω μαζι σου φιλε μου γιατι αλλα εχει δείξει η ιστορία! Ενδεικτικά θα σου πω οτι προκυρηξη μονιμων το 2006 για 540 ατομα πηρε + 30 ακομα οπως και το 2008 για 1260 πηρε αλλα 170 χωρις νεα προκυρηξη! Επίσης οι τελευταίοι εποχικοί 110 που εγιναν 5ετης στη προκυρηξη του 2011 δεν μπορουσαν να κανουν αιτηση γιατι δεν ειχαν καποιο προσόν (σχολειο οι περισσότεροι) που ειχε προϋπόθεση, μετα απο χρόνια και έχοντας αποκτήσει αυτο που χρειαζοταν εγινε μια επιτροπή έλεγξε τα χαρτιά τους και τους απορροφησε με μια τροποποίηση τοποθετώντας τους στο τελος της λιστας επιλαχόντων του 2011 (ειχαν μεινει μονο αυτοι) και έτσι μπηκαν! Ειπα απλα ότι μια αυξηση στα κονδυλια δεν σημαίνει υποχρεωτικα νεα προκυρηξη και ότι μπορεί να απορροφησει ατομα απο την προκυρηξη του 2020 (αυτοι έχουν το μαχαίρι αυτοι και το καρπούζι).Η προκυρηξη του 2019 βγηκε για μια χρονιά και την τροποποίησαν με +4, αν ειχε βγει για 5ετια και ειχε πολλους επιλαχοντες δεν θα εβγαινε το 2020 (σε πολλες περιοχες δεν καλύφθηκαν οι θέσεις).
Ευχαριστούμε Nikandros.
Οποια συζήτηση για προκήρυξη κάνουμε προκύπτει από κάποιες φωνές δεξιά αριστερά και απο το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.
Υπάρχουν άτομα από την ηγεσία του ΠΣ που πιστεύουν σε μια νέα προκήρυξη και άλλοι όχι.
- georgios03geor
Nikandros δεν διαφωνώ μαζί εννοείται είσαι μάλλον στο σώμα κ λογικά γνωρίζεις περισσότερα. Πιστεύεις όμως ότι αν τελικά ζητήσουν πχ 1300 άτομα αν ισχύει μπορεί τόσα πολλά άτομα να τα καλύψουν από περσινούς επιλαχόντες του 2020; Κ σε περιοχές που δεν πήρε πέρσι τι γίνεται;
Gg
Οπως ειπα φιλε μου αυτοι εχουν το μαχαίρι αυτοι και το καρπούζι (εννοω το υπουργείο), στο αρχηγείο το μαθαινουν τελευταίοι για αυτό λεει ο καθενας αλλα! Χωρις να εχω κάποια πληροφορία πιστεύω οτι αν ηταν να βγαλει νεα προκυρηξη και σε νέες περιοχές θα την είχαν βγάλει νωριτερα (χωρις να αποκλείεται τιποτα, το σωμα ολο και μας ξαφνιάζει).Το σωματείο εποχικών πιστεύω ξερει περισσότερα και εγκυρότερα απο πολλους γνωστες (και σαν και μενα ακομα
) ρωτηστε τα παιδια και θα σας πουν καλύτερα!(Δεν ειμαι, ουτε γνωριζω και κανεναν απο το σωματείο αλλα βλεπω οτι κανουν σοβαρά και γρήγορα βηματα).
Μια συμβουλή: Μην μπειτε στο τρυπακι να ρωτατε κανενος τι πιστεύει μονο και μονο επειδή ειναι στο σωμα οσα γαλονια και να εχει αλλα θα σου πω εγω αλλα ο αλλος! Το τι πιστεύω στο ειπα γιατι θα ηταν αγένεια να μην στο ελεγα)

Μια συμβουλή: Μην μπειτε στο τρυπακι να ρωτατε κανενος τι πιστεύει μονο και μονο επειδή ειναι στο σωμα οσα γαλονια και να εχει αλλα θα σου πω εγω αλλα ο αλλος! Το τι πιστεύω στο ειπα γιατι θα ηταν αγένεια να μην στο ελεγα)
- Ε'ΜΚ
- Posts in topic: 72
Λογικά θα εξαντληθεί η πενταετία, θα γίνουν ΠΠΥ πρώτα οι ήδη υπηρετούντες εποχικοί και μετά θα ξαναβγεί προκήρυξη και για εμάς. Δε νομίζω τώρα έτσι ξαφνικά να γίνει το μπαμ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Παιδιά σας ξαναλέω είναι να βγουν 3 και έχουν βγει δυο ! Μάθαμε στο 10000% ότι ήταν να βγει και φέτος . στράβωσε λόγο οικονομικών. από του χρόνου θα ξεκινήσει να κάνει ππυ κάποιους από το 19.. Είναι να βγουν 3 ξαναλέω ! Ρωτήστε όποιον θέλετε
Παιδιά αν είναι θα είχε βγεί εστω το ΦΕΚ είναι σχεδόν απίθανο να βγάλει τωρα. Από του χρόνου αν όλα πάνε καλά. Όσο για το δημοσίευμα κάποιο επικοινωνιακό λάθος θα έγινε.
- Ε'ΜΚ
- Posts in topic: 72
Ούτε μία στο εκατομμύριο φέτος προκήρυξη σύμφωνα με έγκυρες πηγές. Προσωπικά πιστεύω ότι θα καθυστερήσει να ξαναπάρει κόσμο και αυτό θα εξαρτηθεί κατά πολύ από το πόσο γρήγορα θα γίνουν ΠΠΥ έστω ένας αριθμός εποχικών σε πρώτη φάση.3 συνεχόμενες προκηρύξεις για εποχικούς δε γίνεται.
- georgios03geor
Εγώ στο μόνο που ελπίζω είναι σε αυτό που είπε ο δυκ ότι ζήτησαν αύξηση στα 3500. Μακάρι να εγκριθεί αυτό κ ας πάρει κ από περσινούς επιλαχόντες. Τουλάχιστον θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες αφού θα είναι περισσότερα άτομα. Το μόνο αρνητικό είναι για αυτούς που δεν καναν πέρσι τα χαρτιά τους
Gg
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 83
Ανοίγουμε το κινητό μας, πάμε στο google πληκτρολογούμε εποχικοί πυροσβέστες και μετά εκεί πού λέει ειδήσεις, αποτέλεσμα μηδέν όλα τα δημοσιεύματα δεν αναφέρουν πρόσληψη και είναι παλιά, τα συμπεράσματα δικά σάς, θετικά η αρνητικά
Εκεί στο αρχηγείο πρέπει να γελάνε πάνω από το τηλέφωνο. Δεν απαντά κανείς ή βγάζει κατηλειμενο. Ούτε στο υπουργείο μεταφορών στη καστορος τέτοια ανταπόκριση. Χχαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες