Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
TEO έγραψε:Δηλαδη δεν γινετε να ειναι 2200΄;
να σου πω την αληθεια οχι δεν νομιζω γνωμη μου ετσι
Δεν υπαρχει περιπτωση δυστυχως φιλε μου...
τι εννοεις;asimike έγραψε:πολλες ελπιδες# (διαφορο) #ειναι μεσαnikoslok έγραψε:Εγω πιστευω οτι οσοι εχουν απο 2350 και πανω εχουν πολλες Ελπιδες... Για α
-
nikoslok έγραψε:TEO έγραψε:Δηλαδη δεν γινετε να ειναι 2200΄;
εδω με 2500 και φοβομαστε μακαρι να ειναι τοσο αλλα χλωμο αν ηταν 1500 τα ατομα μεσα ησουν σιγουρα
αλλο το με 2350 μπορει να ειναι μεσα και αλλο οτι με 2350 ειναι μεσα... Αρα υποστηριζεις οτι η βαση θα ξεπερασει τα 2350;panos1986 έγραψε:τι εννοεις;asimike έγραψε:πολλες ελπιδες# (διαφορο) #ειναι μεσαnikoslok έγραψε:Εγω πιστευω οτι οσοι εχουν απο 2350 και πανω εχουν πολλες Ελπιδες... Για α
ΕΛΛΑΣ
Νικο καλησπερα καιρο εχουμε να τα πουμε χαχα. Για μενα τι λες;nikoslok έγραψε:nikoslok έγραψε:TEO έγραψε:Δηλαδη δεν γινετε να ειναι 2200΄;
εδω με 2500 και φοβομαστε μακαρι να ειναι τοσο αλλα χλωμο αν ηταν 1500 τα ατομα μεσα ησουν σιγουρα
-
asimike έγραψε:αλλο το με 2350 μπορει να ειναι μεσα και αλλο οτι με 2350 ειναι μεσα... Αρα υποστηριζεις οτι η βαση θα ξεπερασει τα 2350;panos1986 έγραψε:τι εννοεις;asimike έγραψε:πολλες ελπιδες# (διαφορο) #ειναι μεσαnikoslok έγραψε:Εγω πιστευω οτι οσοι εχουν απο 2350 και πανω εχουν πολλες Ελπιδες... Για α
οπα οπα δεν υποστηριζω τπτ Ολοι ξερουμε οτι μετραει και το δεκατο δεν μπορω να σου πω αν θα ειναι 2350 η 2360 καπου εκει Καλα μορια ειναι δεν εχουν και παρα πολλοι...
ωραιος φιλε ευχαριστω!nikoslok έγραψε:sta8hsss έγραψε:ποτε μα8αινεις τα αποτελεσματα ρωταω; Κοπηκες η περασες στο λενε κατευθειαν... ;ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:Σταθη στσ ψιχοτεχνικα και γενικοτερα στα ιατρικα δεν υπαρχει ενσταση... Εγω αυτο ξερω.
κατευθειαν φιλε μου φοναζουν μετα απο λιγο ονοματα
Δεν θα ξεπερασει πιθανον ουτε κ τα 2300 σε Α'.
ωραιος φιλε ευχαριστω!nikoslok έγραψε:sta8hsss έγραψε:ποτε μα8αινεις τα αποτελεσματα ρωταω; Κοπηκες η περασες στο λενε κατευθειαν... ;ΔΗΜΗΤΡΗΣ82 έγραψε:Σταθη στσ ψιχοτεχνικα και γενικοτερα στα ιατρικα δεν υπαρχει ενσταση... Εγω αυτο ξερω.
κατευθειαν φιλε μου φοναζουν μετα απο λιγο ονοματα
2300 Α με το ζορι ρε παιδια... Και 2600 +50 Β... Και λετε οτι θελετε!
-
panos1986 έγραψε:Νικο καλησπερα καιρο εχουμε να τα πουμε χαχα. Για μενα τι λες;nikoslok έγραψε:nikoslok έγραψε:TEO έγραψε:Δηλαδη δεν γινετε να ειναι 2200΄;
τι να σου πω ρε πανο εγω αλλα σκεφτομαι τωρα ωραια και μπηκαμε πωσ θα ζησουμε πες οτι μπουμε Με αυτα που λενε καβλα η αστυνομια αλλα οχι και να πιναμε και Πολιτης να εισαι περισσοτερα θα περνεις χααχαχχαχα Αλλα Σε οποιουσ αρεσει Και το θελουν Να Ακολουθησουν Τα μορια θα βγουν προς το τελος τοθ μηνα και θα δουμε δεν Εχω ιδεα Αυτο που ξερω ειναι οτι την εχουμε κανει χρυση αυτη τη προκυριξη και στο τελος μπορει και να πεσει και καμια βαση και στις 2 κατηγοριες και να λεμε Τι @@@@ που ημουν και ανχςνομουν ο καιρος θα διξει
...
Συμφωνω με σταθη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες