Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

D.Y.K έγραψε: Δευ Ιουν 16, 2025 9:20 pm ΘΕΜΑ: «Υπογραφή συμβάσεων εργασίας Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Απορώ όμως Dyk γιατί δεν το έχουν αναρτήσει ακόμα στο fireservice...?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω σήμερα υπογράψαμε δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει διαταγή για κάλεσμα μόνο για 30-50 κενά, σίγουρα θα πάρει μήνα στο ελάχιστο, οπότε οπλισου με υπομονή, σου υπενθυμίζω ότι σήμερα υπογράψαμε..
Trt

Δημοσίευση από Trt »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 16, 2025 8:44 am Είσαι ο ορισμός του γκρινιάρη της πυροσβεστικής. Σε όποιον δεν αρέσει το κλίμα και η κατάσταση ας φύγει. Αν αγαπάς το επάγγελμα μάθε να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες και να μην σου φταίνε όλα. Μόνο μιζέρια και κακομοιριά. 

Κάτσε εσύ εποχικος μία ζωή στά @ μου γιατί δεν γίνεσαι και εθελοντής? Αφού σ αρέσει τόσο το επάγγελμα. Όλοι έξω από το χορό αυτά λέτε.  Υπάρχουν και κάποιοι που λένε για πάντα εποχικος ήξερα έναν γιατί ψώνιο το έκανε αλλά δεν μάς είχε πει ότι είχε 3 πολυκατοικίες, έτσι ξέρω και εγώ.  Κάνεις δεν μπήκε στο σώμα με προοπτική να κάτσει εποχικος άν ήταν έτσι και οι αναπληρωτές καθηγητές δεν θά θέλανε να γίνουν μόνιμοι. Απλά με νέα Δημοκρατία ξέχαστε το 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες