Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Ξερει καποιος ν μου απαντησει; Εγω εχω δωσει αγγλικα τοικ. Αν προσκομισω ενα ακριβες αντιγραφο με σφραγιδες και υπογραφες απο την ελληνοαμερικανικη ενωση χρειαζετε κατι αλλο; Ετοιμο δεν ειναι το χαρτι; Θελει μεταφραση?
Γιαννης εαν ειχες απολυτιριο 18,6... Δεν θα εκανες τοσα ορθογραφικα λαθη εγω εχω 10,9 και πιστευω κανω λιγοτερα ορθογραφικα απο σενα... Επειδη πηγα σε ενιαιο λυκειο και οχι επαλ... Εαν πηγαινα εκει θα ειχα 15 ανετα. Και γω ναι 3 λυκειου δεν εδωσα σημασια στο απολυτιριο χαζομαρα μου. Αλλα μυαλα. Εαν το ειχα μεταγραση πριν 2 χρονια το ΛΟΟΥΕΡ εχει σημασια; Γτ εκανα ενα ακριβες αντιγραφο στα κεπ με αυτο το μεταφρασμενο Λοοερ που ειχα μεταγρασει. Δεν πιστευω επειδη μεταφραστηκε τοτε να βγει ακυρο. Θελω σας παρακαλω καποιος που γνωριζει ας μου απαντηση. Ευχαριστω.
Λοιπον... Την τριτη και επισημα ξεκιναει η προκυρηξη! Εχει κανεις ετοιμα τα χαρτια του κανει κανεις την αρχη απο την τριτη;
Εγω θα καταθεσω τα χαρια μ την τριτη
Εγω παλι την Πεμπτη λεω να μην εχει και πολυ κοσμο, να τα κανω ολα με την ησυχια μου.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
Αμα θελει μεταφραση την μαμησα! Αντε να βρω δικηγορο τετοιες ημερες. Τριτη ηθελα να κανω κ εγω τα χαρτια μου.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Εγω ειμαι τυχαιρος... Ενα φιλαρακι κανει την ασκηση του σε ενα δικηγορικο γραφειο και θα μου το κανουν και γρηγορα και τσαμπα
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
Εγω λεω να κατηφορισω την παρασκευη στα κεπ για την επικυρωση ολης της χαρτουρας π εχει μαζευτει και υστερα περναω και απο το τμημα να κανω τα χαρτια ηρεμα κ ωραια.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
ΠΑΙΖΕΙ ρολο εαν εχει μεταφραστει παλια; Τ λοουερ; Γνωριζετε; Ευχαριστω.
Τριτη πηγαινω για χαρτια
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
αντε με το καλό φίλοςΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Τριτη πηγαινω για χαρτια
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
Δεν το πιστευω οτι την πατησα με το κωλοχαρτο για τα αγγλικα ρε μαγκες. Η ξαδελφη μου λεει οτι ειναι καλυτερο να κανω τα χαρτια μου μετα της 28/08 γιατι ο ερμης ειναι αναδρομος μεχρι τοτε! Οτι να'ναι ετσι; Παιζει με τον πονο μου κ αυτη.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ρωτα την εγω που ειμαι υδροχοος ποτε να τα κανω;
Μη σου πει κανα ποτε θα ξενερωσω!

Μη σου πει κανα ποτε θα ξενερωσω!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες