Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Diagonismos

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Diagonismos »

Αν και για να είμαι ειλικρινής ο άλλος που έλεγε για τον Ψινάκη δεν είχε ιδέα παιδιά απλά ήθελε να βγει η προκήρυξη και σας παρουσιαζε. Εγώ έχω 100% έγκυρες πηγές πλέον και σας θέλω ότι θα βγεί 100% η προκήρυξη. Μου είπε οτι δεν γίνεται αλλιώς γιατί είναι υποστελεχωμένες οι ένοπλες δυνάμεις και για να μπορέσουν έχουν πρότυπο το φινλανδικό μοντέλο θα πρέπει να πάρουν τη σειρά και φέτος και του χρόνου.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ο πατερας μου μιλησε με τον δενδια πριν ενα μισαωρο, του ειπε οτι η προκηρυξη θα βγει αρχες δεκεμβρη, περιμενουν καποια λιστα και καποιες υπογραφες απο υπουργειο οικονομικων
Diagonismos

Δημοσίευση από Diagonismos »

Όντως τώρα στο είπαν και εσένα ή τρολαρεις; Εμένα μου είπαν πάντως ότι όντως θα βγεί συγγνώμη παιδια.
Επισκέπτης

Μου φαίνεται τώρα ότι οφείλεις μια μεγάλη συγνώμη στον φίλο σου τον Ψινάκη που υπερασπιζόταν σθεναρά την άποψη του ότι θα βγεί και εσύ τον προσέβαλες και τον έλεγες τρελός και ανώριμο.
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
Επάγγελμα: Νοσηλευτικη

Δημοσίευση από maritinaliarou1 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 23, 2024 9:46 pm Ο πατερας μου μιλησε με τον δενδια πριν ενα μισαωρο, του ειπε οτι η προκηρυξη θα βγει αρχες δεκεμβρη, περιμενουν καποια λιστα και καποιες υπογραφες απο υπουργειο οικονομικων
Α ΚΑΛΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Θέλω ποπκόρν νταξει
Riwa

Δημοσίευση από Riwa »

Εντάξει παιδιά τώρα έγινε. Έκανε λάθος ζήτησε συγγνώμη.
Σας είπα δεν χρειάζονται διαπληκτισμοί και ειρωνίες. Θα κάνουμε όλη την προσπάθεια μας και τέλος.
Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως όταν έγραψα το σχόλιο μου για τους 97 ότι δεν θα χαθούν σβήστηκε. Τόσο κακό ήταν δηλαδή;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Eleonora »

" Η διχόνοια που κρατάει ένα σκήπτρο η δολερή, καθενός χαμογελάει, πάρτο, λέγοντας και εσύ! " Ρίχνοντας μια ματιά στα φιλοπολεμικά άνευ λόγου σχόλια, αυτοί οι στίχοι του Εθνικού μας ποιητή (Διονυσίου Σολωμού), μου ήρθαν αυτόματα στη μνήμη. Ως προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Συνειδητοποιήστε ότι διεκδικείτε μια θέση στελέχους των Ε. Δ., ότι είστε εν δυνάμει μελλοντικοί συνάδελφοι, ότι θα φορέσετε το εθνόσημο, και ότι προαπαιτούμενο σε αυτή τη συμπόρευση, είναι σύμπνοια, αλληλοσεβασμός, και ενότητα. Προσωπικά, εύχομαι ολόψυχα να βγεί η προκήρυξη εντός του έτους ώστε να συμπεριληφθούν και οι 97ρηδες, και τα άτομα που θα περάσουν, να είναι συνειδητοποιημένα και όχι ντελούλου!
Τώρα, όσον αφορά τις εγγεγραμμένες πιστώσεις για το 2024, από τη νόμιμη διαδικασία, μια χαρά προβλέπεται ότι στο τέλος του οικονομικού έτους, δλδ μέχρι 31.12. Μπορούν να κάνουν ανάκληση της συγκεκριμένης πίστωσης, και μεταφορά της στο έτος 2025. Εννοώ, ότι τα προυπολογισμένα χρήματα, δεν αποτελούν θέμα πίεσης, ώστε να βγει η προκήρυξη, πίεση ασκούν οι κενές θέσεις στο Στράτευμα.
Styga
Orestes

Δημοσίευση από Orestes »

Καλημέρα! Εγω π είμαι Οκτώβριο του 97 αν βγει η προκυρηξη αρχές του 25 μπορώ να τα κανω; Ή μόνο φέτος;
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από GreekGod »

Orestes έγραψε: Κυρ Νοέμ 24, 2024 11:20 am Καλημέρα! Εγω π είμαι Οκτώβριο του 97 αν βγει η προκυρηξη αρχές του 25 μπορώ να τα κανω; Ή μόνο φέτος;
Καλησπερα. Μονο φετος, δηλαδη αν βγει μεχρι και 31/12 θα μπορεις να συμμετασχεις. Εκτος αν αλλαξει κατι. Αλλα με τα δεδομενα των προηγουμενων προκηρυξεων μεχρι τελη Δεκεμβριου.
The only easy day was yesterday.
Orestes

Δημοσίευση από Orestes »

GreekGod έγραψε: Κυρ Νοέμ 24, 2024 1:23 pm
Orestes έγραψε: Κυρ Νοέμ 24, 2024 11:20 am Καλημέρα! Εγω π είμαι Οκτώβριο του 97 αν βγει η προκυρηξη αρχές του 25 μπορώ να τα κανω; Ή μόνο φέτος;
Καλησπερα. Μονο φετος, δηλαδη αν βγει μεχρι και 31/12 θα μπορεις να συμμετασχεις. Εκτος αν αλλαξει κατι. Αλλα με τα δεδομενα των προηγουμενων προκηρυξεων μεχρι τελη Δεκεμβριου.

Δεν παίζει ρόλο π λέει η προκήρυξη να μην έχει συμπληρώσει το 28ο της ηλικίας;
Επισκέπτης

97Αρης είμαι και εγώ φίλε έχει δίκιο το παιδί πιο πάνω. Απο 1-1-25 το ηλικιακό όριο πάει 1-1-98 και δυστυχώς χωρίς να έχουμε συμπληρώσει κανονικά τα 28 θα μας πεταξει απέξω γιατί θα έχει αλλάξει η χρονιά... Μεγάλη βλακεία αυτό ξεκάθαρα! Στους ειδικούς φρουρούς φέτος περνάν και 96αριδες ενώ στο εποπ ότι νάνεεεε...
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ελπίζω αυτήν την εβδομάδα να υπάρχει κάτι νέο. Νοεμβρη είπαν, ας είναι στο τέλος
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από GreekGod »

Πιστευετε οτι αν δεν βγει αυτη την εβδομαδα δεν θα βγει καθολου αυτο το ετος;
The only easy day was yesterday.
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

GreekGod έγραψε: Κυρ Νοέμ 24, 2024 7:57 pm Πιστευετε οτι αν δεν βγει αυτη την εβδομαδα δεν θα βγει καθολου αυτο το ετος;
Όχι ούτε καν. Απλά κάποιος είπε έως Δεκέμβρη μπορεί να βγει. Τέλος σπάντων Νοέμβρη έχουν πει όχι δέκα έτη μακάρι να ισχύει αυτή τη φορά
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες